banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2014, 18:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma i setnja je bila q...,hahaha..definitivno crni cetvrtak nase kampanje....ocekivao sam mnogo vise ljudi.....hebes to kad ja svakog covjeka znam....ali skoro bukvalno :( ...vrlo malo obicnih gradjana nam se pridruzilo,skoro uopste...da li se boje da ih snima neka udba,ozna ili ih je strah ko zna cega,ili im je jednostavno super,ili misle da sds nije alternativa-pojma nemam...

jedino vrijedno pomena,sto mi se dopalo i sto mi dosta govori je da je bas ogroman broj vozaca svirao,prolazeci pored transa koji su drzala ova nasa djecica "zatrubi ako si za promjene"...

i to nesto znaci...vjerujem da ce prekosutra,kad glasac ostane sam iza paravana,biti mnogo veca podrska sds-u nego na sinocnjoj setnji...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Jel medju vozacima bio i tadicev? :)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 18:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
ma i setnja je bila q...,hahaha..definitivno crni cetvrtak nase kampanje....ocekivao sam mnogo vise ljudi.....hebes to kad ja svakog covjeka znam....ali skoro bukvalno :( ...vrlo malo obicnih gradjana nam se pridruzilo,skoro uopste...da li se boje da ih snima neka udba,ozna ili ih je strah ko zna cega,ili im je jednostavno super,ili misle da sds nije alternativa-pojma nemam...

Биће да је ово подебљано. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Slageru, po meni je broj setaca bio sasvim solidan, s obzirom da je ista akcija nastala poprilicno spontano, bez neke velike reklame. Ispred Pozorista nije bilo toliko ljudi, ali kad smo isli kroz Gospodsku taj broj je bio vise nego odlican. Jbga, nismo dovozili ljude busevima, ili tjerali radnike institucija da dodju tako da je broj poprilicno dobar. Od djecica sa majicama SDS-a na biciklima su uljepsali setnju.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
https://www.facebook.com/6.davor.sesic?fref=ts

Po meni pozitivan primjer ispred SDS.a
Kvalitetno koristenje interneta i socijalnih mreza u predizbornoj kampanji

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Šešić je pomalo bio nepravedno zapostavljen u skupštini grada jer malo ko gleda snimke sjednica na TV-u i njegova obraćanja, a Umićević je uglavnom davao izjave medijima za informativne emisije koje su gledanije. Ali, počeo se pojavljivati u posljednje vrijeme, čak i prije objavljivanja listi.
Za razliku od većine mladih kandidata, nije se provaljivao, bar nisam primjetio, a kvalitetniji je od nekih sa vrha liste.
Ali, nije vođa :( Još treba jesti pure.
Generalno, to je pravac kojim treba da ide banjalučki SDS, možda više takvih, ali šta sa uraditi nekim sigurnim kandidatima? :wink:

Edit: Nije sve u kampanji preko društvenih mreža, bar kod nas, ima nešto i u radu na terenu, mada je on i tu aktivan, ali trebao bi biti još aktivniji.

Poslednji put menjao Choban dana 10 Okt 2014, 22:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

evo,dok zoka nije zakljucao-10 slagerovih razloga da glasate za promjene 8)

1-gledati dnevnik rtrs u ponedjeljak-neprocjenjivo!

2-gledati danima banjalucku berzu u zelenom,na maksimalnih +10

3-vidjeti novu nadu i optimizam kod ljudi

4-gledati prvu sjednicu narodne skupstine rs i usvajanje zakona o porijeklu imovine

5-pratiti prve korake boska ceke u obracunu sa onima koji su ojadili ovaj narod

6-vidjeti kako najbahatiji postaju pitomi kao bubice

7-vukelic

8-gledati pickoustog kako izjavljuje da je uvijek bio na nasoj strani!

9-gledati socijaliste i dns kako nude svoje usluge u formiranju skupstinske vecine

10-gledati ukidanje fiskalnih kasa

nadam se da je dovoljno :D ...sjetite se ovog deseterca tamo iza paravana 8)

SRECNO SRPSKOJ DEMOKRATSKOJ STRANCI U NEDJELJU!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Choban, e'o, poslozeno je sve kako valja :D

On radi, sa onim sa cime raspolaze, dosta dobar i pametan posao, a u pravcu o kojem je govorila Sonja Jaric
Koristi se modernim medijima koji su dostupni mladim generacijama kao sredstvom reklamiranja
To sto dokumentuje svoje nastupe u skupstini na youtube i sto ima nekoga ko mu kvalitetno vodi FB stranicu je po meni bas pozitivan iskorak u odnosu na druge njemu ravne kandidate (mladi, bez dugogodisnjeg staza u politici, bez toga da su "sigurni kandidati" kao npr pomenuti Umicevic)

Ni ja nisam vidio da se nalupetao gluposti (a i sumnjam da jeste), a i prijedlozi koje spominje na FB su dosta konkretni bez mnogo suplje politicke demagogije
Ja drzim (a i nadam se) da bi mogao uci u skupstinu, a to bi mu svakako bio dobar korak ka tome da ispece zanat kako treba

Naravno da internet kampanja nije sve, ali je u nedostatku finansija npr dosta dobra, a besplatna alternativa
Rad na terenu svakako je vrlo bitan, a ako tu i nije bio dovoljno aktivan, svakako bi se trebao aktivirati
Koliko ga ja poznajem, nije blentav, ne misli da sve zna i spreman je da usvoji dobre i kvalitetne savjete

Doduse ja sam malo pristrasan, ali se trudim biti poprilicno objektivan :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pih...a ja mislio da moj post ostane zadnji prije zakljucavanja,kao upecatljiv,ovo,ono :D ...kao neka zavrsna poruka forumskim biracima! 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebete vas dvojica mene malo, a? :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Sto bi rekao jedan moj drug vegetarijanac: To (izbori, tralala) je borba za "ko ce ocerupati pile" :lol:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 05:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cestitam Schlageru!
Uspjeli su, suprotno mojim ocekivanjima, animirati glasace. I za vise procenata, uprkos raznim teskocama, podici izlaznost.

Svala cast :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 06:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Eto srece da su ih oni animirali. Da jesu sada bi bili povjednici.
Vise ih je animirala kazastrofalna politika snsda. To pokazuje i cinjenica da je Zmijanjac osvojio solidan postotak. Da je sds uzeo i taj dio bili bi sigurni pobjednici.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 06:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mozes covjeku danas ni cestitati na miru od ovih Ljevcana... Tc...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 07:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

hvala tns :D

jos se nista ne zna,odlucivace bukvalno svaki glas!

bio sam do 4 u glavnom izbornom stabu,i skidam kapu nasem rukovodstvu na odmjerenosti u izjavama,davanju tacnih informacija i smirivanju tenzija u ovako podjeljenom drustvu.

ne znam sta zanimljivo bih vam mogao ispricat...mozda da smo prezadovoljni banjalukom gdje dodik ima samo oko 2000 glasova vise,kao i derventom,modricom,prijedorom,novim gradom....

nezadovoljni smo dubicom,gdje gubimo,a totalno razocarani istocnom ilidzom,i skoro citavom hercegovinom,izgubili smo i u gacku,nevesinju,trebinju,koliko sam upratio u svoj onoj konfuziji...

pozdrav dvojici forumskih saboraca iz izborne noci,a poseban danijeli sa federalne televizije :D

nadam se pobjedi.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 07:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cudom se cudim odkuda ti neka Danijela :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 07:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Ko hebe Prnjavor :cry:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 07:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ovo za hercegovinu je veliki podbacaj pdp-a u odnosu na ocekivano,i veliki uspjeh snsd.....sds je bio u nekim svojim granicama,ali ocekivali smo mnogo bolji zajednicki rezultat u tom dijelu RS.

ako rezultat danas ne bude onakav zelimo,banujte taliju,hercoga i ostale!! :D :D

bleki,za prnjavor mi je samo ostalo u glavi da sefovi kazu da su dosta veci odziv ocekivali,ali vjeruj da se ne sjecam o kojoj cifri je rijec....prnjavor je ipak nasa baza,i tu bi nam najvise odgovarao odziv 100% :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 07:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Schlager je napisao:

pozdrav dvojici forumskih saboraca iz izborne noci,a poseban danijeli sa federalne televizije :D

nadam se pobjedi.

Jel i Danijela forumasica?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]