giometar je napisao:
E stvarno srljamo autoputom u crnu rupu i nema nazad, dva covjeka koji se bore za najvazniju poziciju ne znaju pricati ni o cemu drugom nego o onom drugom...
Mada, moram reci da mi je drago zbog ovakvog nastupa Tadica, Mile nije zasluzio nista bolje, cijeli zivot je on taj galamdzija, zajebant, trol, neka malo
Eeeeeeeeeeee, evo jedan pametan čovjek u gomili mediokriteta na ovom forumu.
Bilo mi je drago gledati Dodu kako muca.
E, sad, ko se drogira, puši i pije u to ne ulazim, ja znam da ne konzumiram ništa navedeno i nikada nisam ni konzumirao, za razliku od vas nisam ni poželio ali mogu da sumiram emisiju:
1. 3 minute za Dodu, pitanje položaja RS Dodo 3 minute sere o nastanku RS, ali Tadija ne upada u riječ.
2. 3 minute za Ogija on je počeo nešto filozofirati sa povremenim packama Dode ali ga je iskulirao. Ipak konkretniji od Dode.
3. 2 minute za Dodu, replika, ispoštovao ga je Tadija opet.
4. 2 minute za Tadiju gdje je Dodo po ko zna koji put počeo nekontrolisano brslati što je Tadiju isfuralo nakon čega dolazi do kalakotre u studiju i nisam to više mogao da pratim ali ono što je ostalo u glavi je omalovažavanje Tadije i njegove optužbe da je Dodo kriminalac bez da je on išta konkretno rekao kako će biti kad se on dočepa vlasti.... osim da će izglasati prvi zakon o ispitivanju porijekla imovine i vraćanju onih srbijanskih preduzeća.
Ja ne znam koliko neko ograničen mora biti da u cijeloj gunguli vidi pobjedu Dodika.
Nakon ove emisije stanje će u najboljem slučaju ostati isto, ako se ne varam ankete kažu da je Dodo u zaostatku od 10%, a u gorem slučaju Dodo će da ispuši još koji %.