banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2014, 20:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
igraci zvezde mislima bili u Banjaluci, zato su se veceras obrukali :D , krivo mi je zbog toga, jer ce mnogi odustati gledati odron od ekipe, da je Vosa gost, bilo bi 10000 dusa a ovako 5000 max. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2014, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
dobro je što nisam gledao, imao sam šmek da cemo se okliznuti ... samo bih se živcirao
bez obzira na ovo ili ono morali smo dobiti ovakvu utkamicu... na mari... protiv ovakvog voždovca... bolji smo tri puta...al jbg, drugi kiks... nisam gledoa pa ne bih ni da komentarišem utakmicu... ajmo dalje.
bice jebeno u derbiju, nama to jeste svojevrsna čupa, al ako puknemo od grobara bice jebeno pravo..

prvo da fino dočekamo naš tim u petak i da se napravi spektakl na punom gradskom.
valjda su karte dan prije utakmice :/

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2014, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Meni je nagotivnije što se Lalatović nada Partizanovom kiksu...rapsad sistema.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Tole se opet popisao po nama. Covjeka ne mozes skloniti da si Bog. Dzaba svi corci Terzica, Tonceva i Kokeze. Plana ni ovog puta nije bilo, a koliko vidim nece ga ni biti.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 23:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Može

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dugo mu je i trebalo.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 06:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Degenerik.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Spisak igraca koji ce sutra nastupiti:
Citiraj:
Дамир Кахриман, Марко Тркуља, Никола Мијаиловић, Богдан Планић, Стефан Ђорђевић, Предраг Ђорђевић, Никола Антић, Горан Гогић, Милош Босанчић, Михаило Ристић, Вукан Савићевић, Дарко Лазовић, Александар Катаи, Ненад Гаврић, Ђорђе Деспотовић, Лазар Ђуровић и Владимир Ступић.

Djurovic i Stupic prekomandovani iz omladinaca. Taman sam se ponadao da bi Lalatovic na ovoj utakmici mogao poceti sa dva spica, ali uz Despotovica tu je samo debitant Djurovic tako da nista od 4-4-2.
Nadam se ubjedljivoj pobjedi uz dobru igru malog Ristica. Posto je sutra u 10 trening, pitam se da li ce isti biti otvoren za javnost. Ako se vec nece ici na utakmicu, bar da se pogleda trening.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vidjeh danas bibi sto smo dobili od Lava, fino izgleda

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jel iko bio veceras na druženju zvezdaša navijača sa zvezdašima igračima? kako je bilo?

elem, lešinara nece biti na tekmi, ali koliko cujem biće ih po gradu... pa polako i pažljivo, pogotovo ko nije u vecim grupama.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stubborn je napisao:
jel iko bio veceras na druženju zvezdaša navijača sa zvezdašima igračima? kako je bilo?

elem, lešinara nece biti na tekmi, ali koliko cujem biće ih po gradu... pa polako i pažljivo, pogotovo ko nije u vecim grupama.

Ja sam se kasno sjetio, ali vidim da prijatelji sa FB-a kače slike.
Ne znam gdje je uopšte bilo?
Mogu nam pljunuti pod prozor :)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma tako je... ;)
valjda u hotelu vidovic... cijeli dan radio, preumoran dosao vcrs, ali sutra cijeli dan pred sebe i lagano... :)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ako bi mogli da postedimo ovu temu od price o navijacima, imaju teme za to, pa ko prati ta desavanja, navijac je i clan neke navijacke grupe neka tamo komentarise, ovdje samo o utakmici. Naravno ovo je molba, nisam ja Herc da imam vlast, ili Ziri :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 08:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Prvi put poslije dugo godina dosao sam u dilemu da li da uopste idem na mec...
Do sad je uvijek bilo - ako imam vremena i para nema razmisljanja nije bitno da li je u pitanju rukomet, kosarka, vaterpolo , fudbal, odluka je bila laka.Danas mi se nekako nije islo...

Sto se tice druzenja , sve pohvale , momci su ispostovali simpatizete druzili se dugo, raspitivali se o snazi Borca i lige..Slikali se sa klincima, a posebno zanimljivo bice vidjeti koji ce sastav izvesti Lalat .
Inace sto se tice komunikacije iznenadio me Gavric. Skroz opusten svjestan svojih nedostataka. Na salu jednog kolege da prilikom utakmice najvise nastrada :lol: rekao da je bolje da ga otvoreno kritikuju, nego tapsu po ramenu i da i sam nije zadovoljan izdanjima.

Gledajuci sastav kojki je dosao danas ocekujem Kahrimana - Djordjevica, Planic, ........MIjajlovic, Gogic, Bosancic, Ristic, Lazovic, Gavric i Despotovic. Ne znam ko ce u paru sa PLanicem igrati na stoperu, mozda Gogica vrati na tu poziciju a stavio Vukana u sredinu.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 09:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Lazović je baš gotivan lik. Malo sam sa njim pričao kada su došli. Džoni samo govori, nemoj brate. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
eric_cartman je napisao:
Stubborn je napisao:

Ja sam se kasno sjetio, ali vidim da prijatelji sa FB-a kače slike.
Ne znam gdje je uopšte bilo?
Mogu nam pljunuti pod prozor :)

Mogu ti sad pljunuti pod prozor jel kad ce oko stadiona da bude i kurta i murta iz grada i okolnih sela,pa ces da se busas u grudi zvezdastvom,a kad odu oni opet u misiju rupuu,pa budite mudonje pa nastavite pricu i sutra,svi se zalite lesinari napadaju,kad te napadnu ti skupi ekipu iz grada koji idu na sever pa vrati,ali ne lakse je kukati nemoj tuci evo duks,necu nikad vise mame mi.Niko nije rekao da se mogu porediti delije i lesinari,po broju i jacini,jer ne mogu realno,ali ako si mudo budi mudo svaki dan a ne samo danas,a ako si mis budi dostojan sebi i ostani mis i danas :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam miš ako navijam za klub iz druge države, a pomenuti, koji hoće da mi pljunu pod prozor, nisu miševi - ako idu u grupama?
Nemoj me izbijati, živ bio...dovoljno je da svakom od njih postavim pitanje vezano za Banja Luku ili Borac, koji toliko vole - da odvale plakati.
Da ne pričam o tome da se ništa nije desavalo kad se održavala određena manifestacija u državi, kad su u Gospodskoj visile zastavice Hrvatske, Bosne, Turske i ostalih država, protiv kojih se ti "intelektualci", da ne kažem, mudonje bore.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 12:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
eric_cartman je napisao:
Ja sam miš ako navijam za klub iz druge države, a pomenuti, koji hoće da mi pljunu pod prozor, nisu miševi - ako idu u grupama?
Nemoj me izbijati, živ bio...dovoljno je da svakom od njih postavim pitanje vezano za Banja Luku ili Borac, koji toliko vole - da odvale plakati.
Da ne pričam o tome da se ništa nije desavalo kad se održavala određena manifestacija u državi, kad su u Gospodskoj visile zastavice Hrvatske, Bosne, Turske i ostalih država, protiv kojih se ti "intelektualci", da ne kažem, mudonje bore.

Gdje su visile zastavice,o cemu pricas,o folkloraskim druzenjima,jel treba neko da ide da napada folklorase sto su dosli ovde da igraju,ko se protiv koga bori,o cemu pricas decko,ako tebi to smeta sto ti kao delija,zvezdas,srbin,neko ko voli "simbol srpstva",BANJALUCANIN,nisi izasao i tukao te folklorase sto nose te zastavice?Nije niko rekao da si mis ako navijas za klub iz druge drzave,shvatio si ti sta sam ja htio reci samo se pravis da nisi.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dečko, ja sam za vrijeme svih protesta sjedio u Scout-u i pio kafu.
Seksualno, vjersko i nacionalno opredjeljenje me ne interesuje...sportsko pogotovo.

Naziv teme je ФК Црвена Звезда 2014/2015, pa bih te zamolio da iskuliraš.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 13:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
meni samo nije jasno otkud ovolika mrznja prema zvezdi,vjerovatno je i partizanu.citam forum nekoliko zadnjih dana i stvarno ne kontam

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]