Maran Ata je napisao:
Немаш одговор него се бацаш на неку трла-баба-лан причу...
Чињеница је да су мухамеданци са Балкана заправо ПОТУРЧЕНИ СРБИ, јер о томе зна и пише не тако давна историја. Од чињеница се једноставно не може побећи. Да ли су те чињенице увредљиве за њих или не, то је њихов проблем а не мој. Нека се лече од својих комплекса.
Зато и упитах тебе шта у мојој тврдњи није тачно... Ако има нешто да није тачно, ја ћу се јавно извинути... Дакле?

Kao prvo, ovdje se radilo o malogradjanstini, i tu sam ti dala odgovor.
A ko ovdje baca neku satro sprehu, nazovi trla-baba-lan, zbog svojih kompleksa.......mislim da je jasno.
Citiraj:
Чињеница је да су мухамеданци са Балкана заправо ПОТУРЧЕНИ СРБИ, јер о томе зна и пише не тако давна историја.
Upravo tako, pise ne tako davna istorija. Cija istorija? Kakve cinjenice? Cije cinjenice? Mozda postoji i neka druga, starija istorija prije te neke "ne tako davne istorije"? Ili? Ili nekakve druge cinjenice, koje mozda tebi ne odgovaraju, ali su ipak cinjenice od kojih se ne moze pobjeci?
A sta mislis o tome da su ti ljudi koje ti nazivas POTURCENIM SRBIMA, bili nesto drugo a ne Srbi, te da je jedan dio primio Islam, drugi Pravoslavlje, treci Katolicizam?
Da, za tebe je to prosto nemoguce, za tebe niko nema vrijednosti ako ne pjeva tvoju pjesmu, za tebe su svi neznalice ako ne tvrde ono sto i ti.
Pricaj mi o kompleksima!
Pozdrav.