banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 02:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 711, 712, 713, 714, 715, 716, 717 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2014, 23:50 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
The Homesman - Tommy Lee Jones, Hilary Swank..Lee Jones provodi nekih 5-6 sedmica sa 4 lude zene..ustvari 3 su lude, a Hilary igra neudatu zenu koja vapi za seksom i djecom..

Western film, nema puno pucnjave..rijec je o borbi za zivot u vrijeme perioda SAD kolonizacije u tamo nekom vijeku 17-18..zivot po nekim gudurama...nehigijenski stil zivota je cinio svoje, odnosio ljudski zivot fizicki a drugi eto malo mentalno poremeceni...(kontam mi danas imamo bolju higijenu :D)..film koji pokusava reci da koliko god se ti trudio da ucinis dobro drugima, koliko god bio vrijedan i skroman (bar su tako prikazani glavni likovi) jednostavno zivot nekad nije fer...koliko ce ovaj film pomoci Lee i Hilary za oskara, ne znam...od mene 8/10

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Two faces of January

Slika

Zasluzuje vecu ocjenu od ove na sajtu, zanimljiv film koji na pocetku dosta vise obecava al' i dalje vrijedan gledanja.

7/10

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 02:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Falling Down

Slika

Драма о два болесника, о Вилијему Фостеру и о америчком друштву и о једном непоправљивом оптимисти, Мартину Пендергасту. Многи ће рећи да је ово обична крими драма о психопати који хоће да убије жену и дијете, али мени је радња овог филма само огледало у којем се види сјајна критика модерног америчког друштва (иако је филм из 1993. године!) кроз један дан у животима Фостера и Пендергаста. Мајкл Даглас, који глуми Фостера, је заиста сјајан у овој улози.

Оцјена, веома субјективна: 8/10

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 08:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
+1 одличан филм.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 20:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
kiovva je napisao:
Falling Down

Slika

Драма о два болесника, о Вилијему Фостеру и о америчком друштву и о једном непоправљивом оптимисти, Мартину Пендергасту. Многи ће рећи да је ово обична крими драма о психопати који хоће да убије жену и дијете, али мени је радња овог филма само огледало у којем се види сјајна критика модерног америчког друштва (иако је филм из 1993. године!) кроз један дан у животима Фостера и Пендергаста. Мајкл Даглас, који глуми Фостера, је заиста сјајан у овој улози.

+1

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2014, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Spoiler:
Slika

Dosta, dosta dobar. Nije kao prvi zato što nije prvi, ali zabavan, pametan, duhovit i ima golu Evu Green.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Slika

Svešteniku u maloj irskoj zajednici, lik najavljuje da će ga ubiti, jer je bio žrtva katoličke crkve u njenom pedofilnom manifestu. Iako sveštenik, ni kriv ni dužan, nije ni učestvovao u tome, ni znao za to, ostaje da životari, morališe, zajedničari sa kćerkom i rješava porodične stvari, i tako do... tog momenta.
Film ima sjajnu kameru, uživala sam gledajući prozračne irske predjele.
Ostalo mi je sve nekako mršavo. Nekaj fali.

Slika

Ovo mi se već dopalo. Agorafobia rules.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 23:38 
staromodan
Korisnikov avatar

A Walk Among the Tombstones - Liam Neeson je bas zeznut frajer..nakon okrsaja sa 3 budale i zalutalog metka Liam je okacio znacku o zid, al ne i pistolj..privatni detektiv pokusava da pomogne narko dilerima kojima su najmiliji oteti...ako pokusas da se cjenkas sa malo poremecenim otmicarima onda dobijes nekoliko malih krvavih paketica..simpatican film, ne nudi nista novo..malo bolesnog zlocina, malo drame al u svakom slucaju zadrzi paznju..8/10

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ide download.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Slika

Robijas se vraca nakon odlezanih 17 godina u geto, gdje pomaze djeci na kaznenim casovima da ne rade ono sto je on radio.
Osnuje sahovski klub i sve se vrti oko toga kako kralj pada poslednji dok ostale figure nisu ni bitne.
Navodno po istinitoj prici, odlicna drama i odlicna gluma.

8/10

http://www.imdb.com/title/tt2708254/

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

War

Slika

Dokaz da ni Li ni Statham ne mogu izvuci film ako je prica odredjena da bude glupa. Stathamovo partneru ubiju porodicu, on trazi osvetu, juri nekog poznatog egzekutora Lopova bla bla truc i onda se ispostavi kao u sapunici da je taj Lopov ustvari njegov prijatelj koji je operisao lice i promjenio glas da bi nasao nalogodavce ubistva svoje porodice. I kao slag na tortu, ispostavi se da je u sve upleten i njegov najbolji prijatelj i kolega Statham koji na kraju zrtvuje svoj zivot da spasi Li-a... bljuc.

Cijeli film se provlaci to kako neko iznutra daje informacije Jakuzama i niko ali bas niko u toku filma ne posumnja na novopridoslog Japanca u stanici...wtf.

Jebite se braco, vratite mi mojih 90 minuta.

5/10 samo zbog dijela dok ne dodje do "twista"

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 09:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
_зока je napisao:
kiovva je napisao:
Falling Down

Slika

+1

...i još +1, znači, ocjena 10...e, tako. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raid 2

Slika

Raid k'o Raid, odlican. U nekim dijelovima je cak i brutalniji od prvog dijela. Prvi dio je cista akcija, ovde se provlaci i neka prica, ali ovo je i dalje pisanje po ostalim filmovima zanra.

9/10

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 12:30 
staromodan
Korisnikov avatar

jel neko gledao Pravednika i Nestalu..

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
nasmjeshiti luzer je napisao:
_зока je napisao:
kiovva je napisao:
Falling Down

Slika

+1

...i još +1, znači, ocjena 10...e, tako. :)

-1

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 21:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
9 je i dalje prihvatljivo, ali 8 :violent3: ne može

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2014, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
spavac je napisao:
The Homesman - Tommy Lee Jones, Hilary Swank..Lee Jones provodi nekih 5-6 sedmica sa 4 lude zene..ustvari 3 su lude, a Hilary igra neudatu zenu koja vapi za seksom i djecom..

Western film, nema puno pucnjave..rijec je o borbi za zivot u vrijeme perioda SAD kolonizacije u tamo nekom vijeku 17-18..zivot po nekim gudurama...nehigijenski stil zivota je cinio svoje, odnosio ljudski zivot fizicki a drugi eto malo mentalno poremeceni...(kontam mi danas imamo bolju higijenu :D)..film koji pokusava reci da koliko god se ti trudio da ucinis dobro drugima, koliko god bio vrijedan i skroman (bar su tako prikazani glavni likovi) jednostavno zivot nekad nije fer...koliko ce ovaj film pomoci Lee i Hilary za oskara, ne znam...od mene 8/10

Slika

Bas sam htio da pogledam ovaj film, cak sam u umrlom redu cekao da ga vidim na velikome platnu ali nisam usao...cekao sam onda da procuri kad ono procuri proljev... film pocne dobro,glavna premisa je zanimljiva ali kako odmice ode u nepovrat kao i moja dva sata u zivotu... u zadnjih 10 minuta besmisao bas kulminira i najveci problem ovoga film je to sto vidis sta je trebalo da se pokaze i sta je bio cilj da mi vidimo/shvatimo ali je to toliko nespretno odradjeno...sto drugar rece, nikada nije neko ovoliko zatamnjivao i odtamnjivao prelaze iz scena jos od Sotre... svalili bi ljudi na Tommya i to sto se uhvatio rezije ali tu su njegove " Tri Sahrane" kao dokaz da moze napraviti jako dobar film...ali sada je dokazao da moze napraviti i jako los

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2014, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Slika

Film.
9/10

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2014, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Transformers: Age of Extinction

Slika

:lol: :lol: :lol: Ovo je pisanje po zdravom razumu. Smijace nam se djeca ako ikad saznaju sta mi gledamo :lol:

Moze jedna 2/10 onako nek' se nadje

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2014, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Gone girl - fraza koja opisuje ovaj film:
''Hell hath no fury like a woman scorned.''

Otići ako ste u mogućnosti pogledati u kinu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 711, 712, 713, 714, 715, 716, 717 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]