_зока je napisao:
A možda ih je samo skinuo za slikanje. Al' dobro, od tebe smo i navikli na površnost u tumačenju.
Већ је и птицама на грани јасно да имаш нетрпрљив став према мени. И то је твоје право, али имај бар основну количину достојанства, па кад коментаришеш моје постове, покушај да схватиш шта је написано или можда превише тражим од тебе.
Вјероватно са тобом треба полако, па ево пишем ти полако да би ме схватио!
Драги зока,
У претходном посту сам само:
- постирао фотографије друга ките из различитих раздобља његовог живота,
- потписао фотографије коментаром који је означио који детаљ на фотографији ми је интересантан,
- вјероватно да постоји могућност да је скидао наочале када се сликао на појединим сликама, зато сам наслове изнад сетова фотографија појаснио на разумљивом срБском језику гдје изричито кажем: А)
Особа са изразитом потребом за сталним наочалама! Б)
Особа без потребе за сталним наочалама!Под ставком АЗначи да особа константно носи наочале и да су наочале састаљвни дио њеног дневног ритуала и да без њих не може да функционише!
Под ставком БЗначи да особа можда носи наочале али
"НЕ НОСИ НАОЧАЛЕ КОНСТАНТНО" већ ако их носи чини то по потреби. Јер особе које носе константно наочале, оне постају саставни дио њиховог изгледа и готово никад не скидају наочале да би се сликали. То раде особе које наочале носе повремено!
- постирао двије фотографије на којима је могуће процјенити величину и предзнак диоптрије коју је носио друг кито.
- посебно напоменуо предзнак диоптријеЕто нисам могао спорије, простије и разговјетније. Надам се да си сад схватио о чему сам писао.
Твој драги
ПОЛЛАРИС
Твртко I Котроманић