banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 19:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3529, 3530, 3531, 3532, 3533, 3534, 3535 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Okt 2014, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-po ... nas/141841

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Napisao bih svoje vidjenje ove sezone..
Krenulo je veoma lose vezali smo dva poraza u prva dva kola, bili smo predzadnji na tabeli ako se ne varam.. Poslije 5 kola imali smo 3 poraza i 2 pobijede i nakon olimpica svi smo pozivali na smjenu Vinka samim ti i ja.. Svaka cast upravi sto je tada sacekala i nije potrcala pred rudu sa smjenom Vinka.. Sjecam se poslije utakmice protiv Sirokoga Vinko je rekao da ce iskoristiti reprezentativnu pauzu za uigravanje igraca i da cemo mnogo bolje igrati nakon pauze.. Svi znamo sta se dalje desilo, 6 pobijeda zaredom od toga 3 u prvenstvu.
Sada nam slijedi utakmica protiv zeljeznicara koja je ja mislim prelomna.. Ukoliko pobijedimo boricemo se za evropu do kraja prvenstva.. zeljeznicar nije nista posebno ove godine igraju takodje sa podmladjenim timom, trenutno su drugi na tabeli sa 20 bodova. Jedino sto me plasi je sto tesko postizemo golove ali na srecu ih i tesko primamo.. Nadam se pobijedi i odlasku na prvenstvenu pauzu bez poraza. Ono sto me hrabri je atmosfera u ekipi koja je odlicna kao i prosle sezone i kada je takva atmosfera igraci igraju sa vise vjere u sebe.

Nakon prelaznog roka svi smo kukali kako su dovedeni veoma losi igraci, na kraju je ispao sasvim solidan prelazni rok. Doveden je Zeravica koji je motor ekipe, Ilic koji dobro pokriva krilnu poziciju, Kostic sasvim solidan na stoperskoj poziciji (mislim da nam svejedno nije bio potreban stoper), Ruzic odlican golman, Jovic se u zadnje vrijeme budi, nadam se da ce i Malbasic i Pilipovic poboljsati svoju igru. Jedini promasaj je Kastratovic. Ono sto me hrabri je potpisivanje duzih ugovora sa mladjim igracima (Savanovic na 3, Malbasic 4)

Sto se tice uprave rekao sam svaka cast sto nisu pozurili sa smjenom trenera kad su svi na to pozivali, izgleda da su se parama od transfera platila neka dugovanja i da nisu otisle u pogresne ruke. Njihov pravi ispit je licenca za Evropu ukoliko je izbore zasluzili su ostati. Ocekujem transfer Subica na zimu koji je prerastao ovu ligu i za kojeg bi se mogle uzeti fine pare.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne znam ljudi, kako vam je odjednom Borac kandidat za Evropu, mi igru i dalje nemamo, tanki smo skroz. Svaka čast na pobjedama, i ja sam presrećan ali mi bez tri prava bas prava pojačanja uz zadržavanje ove ekipe, na proljeće nemamo sta tražiti. Idemo svim jakim ekipama u goste, a kuci nam dolaze ekipe koje nemaju sta izgubiti. Ne znam, bojim se da smo previše poletjeli, da ne bi uskoro krenuli opet sa prizivanjem smjena. Polako ekipa je borbena idemo utakmicu po utakmicu očekivanja svesti na minimum, manje cemo se nervirati.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
https://www.youtube.com/watch?v=kW2Q5P4 ... dd27EL1icA

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel neko od vas čuo da će biti reklama za utakmicu od sutra na rtrs ?
Jest predizborna kampanje, vjerovatno i laž, al bi dobro došlo da se popuni stadion.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 14:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Polako ali sigurno ljudi ponovo pocinju da pricaju i razmisljaju nerealno.
necu da kudim,ekipa je takva kakva je manjak kvaliteta evidentan ali im se ne moze prigovoriti na manjku borbenosti i na nezalaganju.
znaci bore se i ginu sto je pohvalno.

ne treba zaboraviti da smo ovih zadnjih par pobjeda izborili protiv ekipa koje su losije od nas a medju njima smatram i pobjedu protiv slavije a sa izuzetkom zrinjskog gdje smo iz dva suta dali go i pobijedili.
od od igraca koja su dosli ja za pojacanje smatram samo zeravicu i donekle becelica,ovo ostalo je tanko pretanko.
da bi nam ekipa bila dobra potrebna su nam jos bar 3 igraca ali o tome ne trebamo razmisljati jer nama cilj nije evropa ove godine vec sredina tabele tako da nema potrebe da prizivate evropu i prva 4 mjesta,da se nadate necemu uzalud kada od evrope i da je izborimo kojim slucajem na terenu nece biti nista jer mi licence dobiti necemo!!!
ponovo nam se desava da se pocinje brzo zaboravljati i da nas pobjede protiv levata dignu u nebesa pa kontamo da mozemo i barsu povaliti.
a utakmica protiv smradova iz sarajeva se blizi i vec vidim da su svi upisali lagana 3 boda unaprijed.
kao da ne znate da je taj zeljeznicar najsmecarskija ekipa,da ne preza ni od cega i da su u stanju da kada se najmanje nadas zagorcaju zivot.
nervira me to upisivanje bodova unaprijed jer ako (ne daj Boze) ne pobijedimo u nedjelju ponovo ce se pasti u apatiju.i nije problem sto se na forumu vec pisu 3 boda,veci je problem sto ovi u klubu razmisljaju na isti nacin!!!
zanima me samo na osnovu cega se tako razmislja!? po cemu su to smradovi losiji od nas? kakvu mi to igru igramo?mi nemamo igru,sve na trku borbu i odredjenu dozu srece (koja nas nece vjecno pratiti).protiv slavije smo pobijedili iz auto-gola,zrinjski iz jednog suta na go kada je ziza zavrnuo loptu slucajno do subica,radnika smo pobijedili isto iz nicega,ko je bio na utakmici zna o cemu pricam.
poenta svega ovoga je da se malo spusti lopta na zemlju i vrati u realnost da nas neki poraz ne bi unazadio jos vise.
na pocetku sezone je receno da je cilj sredina tabele od 6 do 9 mjesta i toga se treba drzati do zadnjeg.
ne treba napraviti sranje kao prosle godine kada smo nakon dobrog pocetka na polusezoni "sklopili" ekipu za napad na prvo mjesto i evropu i na kraju sta je bilo...........................................katastrofa i raspad sistema. ne bih zelio da se ponovi isti scenario i da se skrene sa prvobitnog plana.

PS neko napisa da je uprava napravila "dobar potez" jer nije marinovica otjerala nakon poraza od sarajeva sto apsolutno nije tacno.
njemu su skije bile namazane da nakon travnika odleti ali spletom srecnih okolnosti se pobijedilo pa je ostao.
upuceniji ljudi znaju o cemu pricam,a sve ove prljave radnje i saplitanja u i oko kluba dolaze uvijek sa jedne te iste strane i to traje vec dugo vremena.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ljudi iz kluba tvrde da se licenca moze srediti ako se odmah udje problem a ti opet govoris suprotno a znam da imas dobre informacije tako da covjek ne zna kome bi vise vjerovao :D
Ocekuje se solidan priliv novca samo od ove utakmice sa cigama..

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
pinkara je napisao:

PS neko napisa da je uprava napravila "dobar potez" jer nije marinovica otjerala nakon poraza od sarajeva sto apsolutno nije tacno.
njemu su skije bile namazane da nakon travnika odleti ali spletom srecnih okolnosti se pobijedilo pa je ostao.

Сцена из свлачионице у Травнику након завршетка текме: славље играча у свлачионици, улази Илић и честита Винку, а овај се изгубио, у фазону ''јеботе, па ја остајем''. Фаца без имало емоција, свеједно му, он је већ био спаковао кофере.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
@ borac_sampion - jedini promasaj od pojacanja je kastratovic?
brate jesi ti gledao pilipovica kako igra? ja ne znam koju ekipu on moze "pojacati", igrac tipa zurzinov, koga je prije par dana otjeralo i jedinstvo iz bihaca...

a sto se tice marinovica, i dalje mislim da nije kapacitet za Borac

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 15:20 
Veteran
Veteran

dobra stvar za marinovica je ta sto se "nasao" sa igracima i da oni ne rade protiv njega sto je rijetko kad bio slucaj.

oko licence ce vrijeme pokazati.

ova utakmica koja se najavljuje im se vrlo lako moze obiti o glavu jer ukoliko bude lose vrijeme istok ne da nece biti pun vec nece biti 500 ljudi.isto tako vazi i za sjever (ne znam kako ce rijesiti pitanje ulaska gostujucih navijaca i da li su razmisljali o tome).
kada saberete eventualno lose vrijeme i prenos na rtrs rezultat je jasan na njihovu zalost.
bilo je u BL i bitnijih i vecih utakmica od te pa na kraju kisa sve raz jebe- BL publika je poznata po tome

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Ево гола са јучерашње утакмице:
https://www.youtube.com/watch?v=HP5fnDpnzSs

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

davorr3 je napisao:
@ borac_sampion - jedini promasaj od pojacanja je kastratovic?
brate jesi ti gledao pilipovica kako igra? ja ne znam koju ekipu on moze "pojacati", igrac tipa zurzinov, koga je prije par dana otjeralo i jedinstvo iz bihaca...

a sto se tice marinovica, i dalje mislim da nije kapacitet za Borac

Pilipovica sam zaboravio navesti kao i Becelica koji je dobro pojacanje..

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 16:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
pinkara je napisao:
dobra stvar za marinovica je ta sto se "nasao" sa igracima i da oni ne rade protiv njega sto je rijetko kad bio slucaj.

oko licence ce vrijeme pokazati.

ova utakmica koja se najavljuje im se vrlo lako moze obiti o glavu jer ukoliko bude lose vrijeme istok ne da nece biti pun vec nece biti 500 ljudi.isto tako vazi i za sjever (ne znam kako ce rijesiti pitanje ulaska gostujucih navijaca i da li su razmisljali o tome).
kada saberete eventualno lose vrijeme i prenos na rtrs rezultat je jasan na njihovu zalost.
bilo je u BL i bitnijih i vecih utakmica od te pa na kraju kisa sve raz jebe- BL publika je poznata po tome

Стадион ће вјероватно бити пун,карте су се већ подјелиле по општинским одборима владајуће партије.Јер како другачије објаснити чињеницу да за текму за коју наводно влада велико интересовање карте у продају се пуштају дан раније?А колико сам чуо и циганлук је требовао карте.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 17:26 
Veteran
Veteran

cuo sam da se za zapad nece moci uzeti karta jer je podijeljena "sponzorima",za istok nisam upoznat.
bas divno sto ce gospoda od preko drine biti dio predizbornog folklora

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 17:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma ljudi, pa mi se uhvatili trening utakmice, daj da mi u nedelju uradimo sto treba, da nas bude sto vise i da pomognemo igracima da uzmemo nova tri boda...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 17:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma ljudi, pa mi se uhvatili trening utakmice, daj da mi u nedelju uradimo sto treba, da nas bude sto vise i da pomognemo igracima da uzmemo nova tri boda...

ko ne dodje u nedjelju taj borcevac nije.......... veliki

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 09:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Euforija normalno je da se osjeti poslije niza dobrih rezultata,htjeli ne htjeli uvijek je tako.Ali i ja kazem da idemo utakmicu po utakmicu,Zeljeznicar je sada gore pomenuta Barselona za nas i hajde da ih uzmemo.A onda u nedjelju oko 8-9 h navece pocinje se sa razmisljanjem o Prijedoru.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Rezultati su se popravili, ali ja ne vidim neki napredak u igri. I dalje je bezidejno, stihijski i Žile momenat.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
skypostman je napisao:
Rezultati su se popravili, ali ja ne vidim neki napredak u igri. I dalje je bezidejno, stihijski i Žile momenat.

Bez lijepe igre smo i titulu osvojili. Sa druge strane od onoga što sam gledao ubjedljivo naša najlješa za oko utakmica je protiv Olimpika ali eto

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 19:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
bravo lesinari, bravo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3529, 3530, 3531, 3532, 3533, 3534, 3535 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]