borke je napisao:
Pa nemoj da se ja pocnem sprdat s njim ... klosari obicni ... pojama nemaju ... Neki dan mi je otisao adapter od STB-a...Stoci je trebalo puna cetri dana da dodje, a da ga zamjene za novi sa HDMI nema govora ... Ionako su ovaj koji su donjeli nasli negdje ladno zakrecen ....
Ajde ne lupetaj. Monteri i tehnička lica su sasvim drugi par opanaka od call centra i prijema kvarova i žalbi. Onaj što ti se javi primi kvar ili reklamaciju i proslijedi tehničkoj službi, a to što su oni u manjini (jbg tu se radi pa neće ovi uvaljeni preko qrca) prođe fino vremena dok dođeš na red. za teritoriju Stočnog Sarajeva (momačka teritorija) su zadužena 2 montera za rad na terenu, a u administraciji ih ima 7-8, i ko popije vatru? Tehničari što ne mogu stići sve....
borke je napisao:
Kad mi bude jednom dosadno pucu modem na reset to default I onda cu nazvati neku od tih tamo SDS/SNSD/Nekobitammejebe glupacica I saltacu je dugo dugo satima da me void kroz postavke modema ... korak po korak pri tome cu biti malo tvrd na usima, malo gluplji za racunaru ... Uglavnom kad prodje samnom kroz sesiju ravno ce preko vrbasa ..
E jesi faca! Većina tih što si sad naveo glupana nije došla preko veze nego rade ko konji, prebiše se od poziva i žalbi, ima ih premalo za obim posla koji rade i prvi su na tapeti čim je havarija. One kojima trebaš da se naje8eš majke milosne su po kancelarijama, daju pravilo službe i uputstsva za rad sa korisnicima (nije da ne znaju u detalje, nego ako je nešto mimo šablona i pravila proslijedi se nalogom tehničkoj službi) i većina ih maše titulom na vratima i prdoklači po hodnicima, i blage veze nema šta šta se ovamo radi i ne zanima ga....pošalje mail i uradio svoje.