banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3524, 3525, 3526, 3527, 3528, 3529, 3530 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Sep 2014, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Зна ли ико гдје је стадион у Омарској?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 09:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
sam si odgovorio, u omarskoj :lol: , nema druge nego da nam Bobo bude vodja puta, on je iz tog kraja

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Kondicioni trener Borca Lazar Vulin u petak je postao ponosni otac trojki - devojčice i dva dečaka!
- Presrecan sam zbog tri prinove u porodici, čestitke stižu sa svih strana, a ja bih izdvojio kolektivnu od igrača Borca. Pobeda u Bijeljini i nastavak niza uspeha tima su mi najljepša čestitka - rekao je Vulin.

Svaka cast!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
kod kuće i na strani je napisao:
Hto sam da napisem nesto o pomocnim terenima i cifri o kojoj se govori. Pogledajte koliko kosta postavljanje najnovije najkvalitetnije travnate podloge, postavljanje automatskog zalivanja sa 35 podzemnih prskalica, laserska nivelacija terena i vrlo precizna drenaža...sve to za 140.000 evra.
Citiraj:
Radovi na zameni travnate podloge na stadionu Partizana u punom su jeku. Nakon što je prošle nedelje skinuta podloga koja je punih deset godina obavljala svoju dužnost, iako je rok trajanja uobičajeno četiri godine, na terenu je trenutno samo - zemlja.

Zamena trave na stadionu Partizana

Za razliku od dosadašnje prakse, kada je teren zalivan šmrkovima, ova rekonstrukcija poslužila je i da se konačno postavi sistem automatskog zalivanja sa 35 podzemnih prskalica, zbog čega je bilo potrebno postaviti i vodovodne instalacije duž celog terena.

Treća faza rekonstrukcije terena upravo počinje.

- Od petka radimo pripremu zemljišta za postavljanje nove travnate podloge. U ovoj fazi je predviđena laserska nivelacija terena i vrlo precizna drenaža. U ponedeljak 29. septembra iz Mađarske velikim hladnačama kreću rolne nove trave dimenzija 12 puta 1.2 metara, a debljina novog busena biće četiri santimetra. Sastavljena je od najkvalitetnije trave, koja će biti mnogo kvalitetnija od one postavljene pre deset godina. Ceo posao mora da bude gotov do 2. oktobra, kako bi teren bio spreman za utakmicu Srbija - Albanija, koja se igra 12 dana kasnije, izjavio je direktor stadiona Partizan Aleksandar Stepanović, a prenose "Novosti".

Cena radova iznosi oko 140.000 evra, a najvećim delom je finansirana iz fondova UEFA, dok su svoj udeo imali i FSS, kao i sam Partizan.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... z3Egf6fgD4

Ma fali tu jedna 0, pitaj ove nase pa ces da vidis!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Imaju jednu tribinu u Omarskoj :D

transparentni su, nema sta
http://www.fkomarska.com/?paged=9#/?page_id=1351

Jesu na kraju ista sredstava dali ili daju ovi iz UEFE I FIFE? CItam gore da su partizanima dosta toga finansirali...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Ne volim nista unaprijed govoriti ali misljenja sam ako bi uzeli Zeljeznicara u nedjelju da bi se prosetali do kraja prvenstva,a to bi znacilo da bude medju prve 2-3 ekipe.Ali,da me ne optuzite da sam visoko poletio ovim dosadasnjim nizom,ova ekipa ima kvalitet to su i dokazali.Sad' je red da uzmemo Rudara i Zelju a o ostalim protivnicima cemo kasnije.Gledam sinoc fotografiju ekipe koja je jesenas titulu uzela,strasan je to tim bio.I gledam sadasnji tim ako se ispostave kao tacne moje pretpostavke koje sam gore napisao mislim da ce oni jos veci heroji bili.Jedinstven smo klub koji je godinama u dugovima do guse a ostvaruje zapazene rezultate,sta bi bilo kad' bi imali pare.Eto Sarajevo imaju sve uslove da gaze redom a ono gaze njih.Nije sve ni u tome.I dodao bih jos samo ovo,diskutovalo se o tim derbi navijacima,pa cu ja reci samo jedno.Svi vi iz Banja Luke koji ne idete na svaku utakmicu Borca zapitajte se sta bih ja dao da mogu pratiti svaku utakmicu sa istoka a ne kraj tv-a.Samo o tome razmislite. AJ BORAC !

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Јел то значи да ћемо бити на истој трибини гдје и приједорчанке :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Što se mene tiče, treba odmoriti Subića, Stokića, Žižu,i Gruju protiv Rudara.
Neće ove rezerve izgubiti.
Ubaciti tog Kastratovića pa šta bude.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Gazimestanac87 je napisao:
Јел то значи да ћемо бити на истој трибини гдје и приједорчанке :D

То значи да би утакмица могла да протекне без организованог доласка Лешинара, питање је каква ће бити одлука пред утакмицу.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Stankic sudija protiv Rudara.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Борац je napisao:
Ne volim nista unaprijed govoriti ali misljenja sam ako bi uzeli Zeljeznicara u nedjelju da bi se prosetali do kraja prvenstva,a to bi znacilo da bude medju prve 2-3 ekipe.Ali,da me ne optuzite da sam visoko poletio ovim dosadasnjim nizom,ova ekipa ima kvalitet to su i dokazali.Sad' je red da uzmemo Rudara i Zelju a o ostalim protivnicima cemo kasnije.Gledam sinoc fotografiju ekipe koja je jesenas titulu uzela,strasan je to tim bio.I gledam sadasnji tim ako se ispostave kao tacne moje pretpostavke koje sam gore napisao mislim da ce oni jos veci heroji bili.Jedinstven smo klub koji je godinama u dugovima do guse a ostvaruje zapazene rezultate,sta bi bilo kad' bi imali pare.Eto Sarajevo imaju sve uslove da gaze redom a ono gaze njih.Nije sve ni u tome.I dodao bih jos samo ovo,diskutovalo se o tim derbi navijacima,pa cu ja reci samo jedno.Svi vi iz Banja Luke koji ne idete na svaku utakmicu Borca zapitajte se sta bih ja dao da mogu pratiti svaku utakmicu sa istoka a ne kraj tv-a.Samo o tome razmislite. AJ BORAC !

na pocetku sezone svi su prognozirali da ce se sarajevo prosetati ligom, pa im ne ide bas od ruke...
ne treba letiti odmah, nakon 3 vezane pobjede od 1:0, mi jos uvijek imamo negativnu gol razliku
idemo utakmicu po utakmicu

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
davorr3 je napisao:
na pocetku sezone svi su prognozirali da ce se sarajevo prosetati ligom, pa im ne ide bas od ruke...
ne treba letiti odmah, nakon 3 vezane pobjede od 1:0, mi jos uvijek imamo negativnu gol razliku
idemo utakmicu po utakmicu

Биће она позитивна послије Жељезничара :D

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Jović: Pogodio sam tamo gdje sam gađao
http://www.sport-rs.com/2014/09/29/jovi ... sam-gadao/

@GanDra - svi se tome nadamo, i vjerujemo u to :)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ugovor sa firmom “NAAI” već duži niz godina ima i najveći klub u RS, banjalučki Borac.

“Borac koristi opremu NAAI zato što nam je dostava sve te opreme lakša nego da uzmemo proizvođača iz Italije, Turske ili Kine. Osim toga NAAI je otvorio svoj šop na stadionu tako da možemo i da kompenziramo, napravili smo kompenzacioni ugovor i imamo dobar vid saradnje. Nešto opreme dobijamo kao sponzorsku donaciju, nešto kompenziramo kroz zakup prostora, a imamo i klauzulu u ugovoru prema kojem u slučaju osvajanja prvog mjesta i plasmana u Evropu dobijamo premiju“, rekao je za MONDO direktor Borca Robert Zrilić.

On je dodao da je Borac imao još nekoliko dobrih ponuda, koje je zbog važećeg ugovora sa firmom NAAI morao da odbije.

“Borac je imao ponude od proizvođača opreme 'UMBRO', 'LEGEA' i 'Diadora', međutim imamo važeći ugovor do kraja 2016. godine. 'LEGEA' nam je konkretno nudila trogodišnji ugovor prema kojem bi godišnje dobijali opremu u vrijednosti 25.000 evra“.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma jašta.
Ne znam imamo li rezervnu (plavu ili bijelu) garnituru ovih dresova, s trobojkom po dijagonali.
Majice za treniranje iste već 20 godina.
Ne znam jel imamo u čemu putovati, u smislu trenerka, dukseva, itd...
Smrdljivi NAAi, i onaj ko sa njima bllo šta potpisa.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Cuj diadora,zar oni jos prave dresove nekome ? Legea,smijesno mi je to sve.Umbro moze proci,ali dignimo se malo u najmanju ruku Puma. 8) :D

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 18:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Koliko puta si imao priliku da dođeš u bl na utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

U Banjoj Luci nijednom nisam mogao gledati jer nemam kako otici do Banja Luke.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://sportlive.ba/index.php/fudbal/it ... -od-zvezde

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 22:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
http://sportlive.ba/index.php/fudbal/it ... -od-zvezde

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3524, 3525, 3526, 3527, 3528, 3529, 3530 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]