banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 14:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3521, 3522, 3523, 3524, 3525, 3526, 3527 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Sep 2014, 16:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
a jbt,zaboravio sam onu utakmicu u prijedoru u srijedu,koji ce nam q :( :(

al dobro,treba to gledat sa pozitivnije strane,valjda ce siroki vise umoriti zeljeznicara,nego rudar nas!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 16:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ma sve redom odvaljivati, sad kad smo u naletu na svim frontovima, bila bi steta da nas jedan rudar zaustavi, uzimamo ih sa kombinovanim sastavom garant

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 17:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Ljudi vratio sam se sa utakmice.Ovako,Ziza je objasnio da je Bog za nase uslove.Kako je vozao igrace Radnika kao da ima 17 godina pa pun snage.Suba se borio,a golcina je bila bez komentara.Avduka siguran kao i prethodnih kola.Vinkova taktika koju sam ocekivao u prvom poluvremenu smo igrali onako,malo otvorenije dali gol i onda bunker.Igre nemamo imamo rezultate.Sjajna uvertira za srijedu i kasnije za strumfove.Na kraju utakmice trener Radnika je dosao i nabijao nam na nos kako smo prodali Travniku,naravno dobio je adekvatan odgovor.AJ BANJALUCKI !

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 17:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

svaka i tebi cast,kad ti iz bijeljine,ugljevika,ili odakle vec,navijas za borac!!

ja nikad u zivotu nisam cuo za tako nesto :-?

svi tamo navijaju za zvezdu i partizan,cak ni za radnik ne navija niko,obarsku da i ne pominjem,oni ce u 4.ligu za dvije godine...

ako ikad budes dolazio u banjaluku na neku utakmicu,javi mi se na pp,da se upoznamo i da te castim bar jednim ruckom i picem! :D

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 17:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nisam jedini,sjecas li se onog momka sto je sam prosle godine bio i pozdravio se sa navijacima ? Danas smo se upoznali,pa mozda jos nekoga privucemo.Uglavnom,prelijep dan i bitni bodovi.U srijedu moramo pobijediti makar i minimalno.Jedino sto danas zamjerim je dosta zutih u nasim redovima,ako se ne varam 4 zuta.Nije nam to trebalo.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 17:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne sjecam se toga,jer nisam na borac u taj kraj dolazio vise od deset godina :lol:

zadnji put sam bio u ugljeviku,kad smo pobjedili 2-1,a vladimir karalic dao gol,ili cak oba :-?

btw,mislim da je to bila prva nasa utakmica u premijer ligi bih uopste :D

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Svaka cast igracima na nova 3 boda. Pono bolje izgleda ova tabela nego na pocetku sezone.

Avduka preko 300 minuta bez primljenog gola 8)

U srijedu kombinovani sastav, a za vikend po navici uzimamo sarajlije. Gledao sam nesto kratko utakmicu zeljeznicara na Areni, igra i odbrana im je odron u odnosu na nasu odbranu koja je malo zivnula, sem Pilipovica za kojeg je jedan Zara bio zmaj.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 18:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Bravo momci. Vrijedna pobjeda, nadam se da niz nastavljamo protiv onih sarajevskih foliranata.

Evo i ja se pridruzujem Schlageru da castimo @Борац prvom prilikom. Ako dolazis u Banjaluku, javi nam se...pivo, rucak...mada Schlager ne pije pivo :D

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 18:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 18:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dobro,ja sam tada bio jako mali pa se ne sjecam. :) Inace,zao mi je sto se nisam upoznao sa Kitopsinom i ostlaom delegacijom ali sam bio sa Lesinarima u kavezu.Jbg

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 18:18 
Veteran
Veteran

kad ovako u seriji nizemo pobjede, ne treba nikog kuditi pa ni tog Pilipovica, pogotovo sto nam je odbrana, vracanjem Jevtica u prvih 11, postala veoma sigurna, Marin mi je jednom prilikom rekao da je Pili protiv Rusa u St. Pazovi izdominirao na svojoj poziciji i da ima u njega povjerenje,ako bi Subu vratio nema ko dati gola, sem Joce i bio je u pravu, Vinko treba da vjeruje svojim pulenima a oni njemu a narocito nama, vracaju na sjajan nacin, bar kad su u pitanju bodovi, igra ce doci postepeno i u to ne treba sumnjati

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Још кад би успјели побједити Жељезничар то би било екстра, ал' кад им је Звијезда из Градачца могла дати три гола, која је задња на табели онда се и ми можемо надати нечему. Што се тиче играча, не треба никога критиковати, бар док побјеђујемо :) , а Јевтић као да је уњео неку сигурност у одбрани, сад не знам да ли гријешим. Ај Борац!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Svaka cast ekipi. Kad sam vidio sastav, mislio sam da je 0:0 zabetonirano.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 19:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

prebacite na rtrs...sad bi mogao biti gol prikazan

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 19:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
GOLCINA

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
imal na jutjubu slučajno

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 19:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da,golcina :D

fino ga zakuca jovic!!

eto,mozda smo i dobili drugog spica 8)

ne treba nikad smetnuti s uma da je ljubojevic i stokica doveo ovdje 2012 da igra veznog :lol: :lol:

pa joco u prvom kolu,protiv zvijezde iz gradacca dade dva ili tri gola,i promjeni nam svima planove :D

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Kad je sa Zeljom, subota ili nedelja?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 20:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Свака част момцима за три бода од данас. Пуно боље би било да буде недјеља. 3 побједе у низу, долази љути ривал, надам се да ћемо закуцати преко 6,7 хиљада са посјетом. Прво тај куп, не знам ни сам, неки комбиновати извести, одморити ове старије играче.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 20:40 
Veteran
Veteran

tesko da bude toliko, mozda max 5000, ali je bitnije od toga da ne dodje do stvaranja nekakve euforije, mora se susretu pristupiti sa dozom mudrosti, raditi stalno na taktickim varijantama, steta sto nemamo nekog robusnog spica pa izostaju slobodnajci oko 16 m, pa se ne sjecam kad je Joco izveo neki slobodnjak, zato bi trebalo malo vise napadati okomito prema golu, pa se mozda iz toga nesto izrodi, ali ostavimo to Vinku, koji iz utakmice u utakmicu sve bolje vodi ekipu, uspio je srediti odbranu i to nakon zestokih kritika na njihov racun ,kada je rekao da jedino ostaje da se on skine i zaigra i da bi bolje obavio zadatke u odbrani od pojedinaca

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3521, 3522, 3523, 3524, 3525, 3526, 3527 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]