banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 03:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120203 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3515, 3516, 3517, 3518, 3519, 3520, 3521 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 24 Sep 2014, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
savke-bl je napisao:
...али мислим да неће бити могуће присуство гостујућих навијача тамо, пошто стадион у ПД неће бити спреман, а у Омарској је све само не условно за тако нешто. Једино не знам да неће можда пријавити Н. Град.

Омарска или Љубија.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 13:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Schlager je napisao:
iskusniborcevac je napisao:
u nekom od ranijih razgovora sa Zrilom, spomenuo sam, izmedju ostalog,kako smo tanki na mnogo pozicija, nisu dovedeni igraci koji ce napraviti prevagu(sem Zeravice), na sta mi je odgovorio da ce sve polako leci kako prvenstvo bude odmicalo a da se planira u zimskom prelaznom roku dovesti 2-3 pojacanja u pravom smislu te rijeci (zivi bili pa vidjeli), a dotle skupiti sto vise bodova i nastojati zadrzati prikljucak za vodecim ekipama, valjda ce se neko od omladinaca nametnuti sss, u prvom redu mislim na Fedora, Savica i ostale,ali moraju vise dobijati sansu da se pokazu, tad cemo se uvjeriti jesu li za Velikana ili ce biti vjeciti talenti

kad već pričaš sa njim,zamolio bih te da mu preneseš i moje želje :D

na štopera nek dovede bojana markovića iz obarske,na zadnjeg veznog boku raspudića ako završi sezonu tamo u brunejima,i u špic sašu kajkuta!! 8)

primio k znanju, mada za Sasu sumnjam da ce htjeti doci, ali vrijedi pokusati, evo pade mi napamet da razgovoram sa njegovim tastom i da saznam kakvi su njegovi planovi, e to bi bila pojacanja prava

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Koga staviti u vrh napada u Bijeljini? Mozda Malbasica ili Ilica gurnuti gore brzi su ako nista..

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Subica :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 15:53 
Veteran
Veteran

Runica, napraviti od njega klasicnog centarfora :D , kad mu ne daju njegovu prirodnu poziciju, mlad je i moze se dokazati u novoj ulozi, stvarno, koga postaviti, izgleda da je ovaj Kastratovic doveden da pojaca konkurenciju kad se bude igrao Kup grada :)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Runica, napraviti od njega klasicnog centarfora :D , kad mu ne daju njegovu prirodnu poziciju, mlad je i moze se dokazati u novoj ulozi, stvarno, koga postaviti, izgleda da je ovaj Kastratovic doveden da pojaca konkurenciju kad se bude igrao Kup grada :)

Прође два мјесеца како је дошао, а није спреман... буразеру, ја да тренирам два мјесеца, два пута дневно, био бих спреман као расни коњ за трку!

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://mondo.ba/a510872/Sport/Fudbal/Ma ... inale.html

http://sportsport.ba/bh_fudbal/grujic-r ... eri/141192

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
u nekom od ranijih razgovora sa Zrilom, spomenuo sam, izmedju ostalog,kako smo tanki na mnogo pozicija, nisu dovedeni igraci koji ce napraviti prevagu(sem Zeravice), na sta mi je odgovorio da ce sve polako leci kako prvenstvo bude odmicalo a da se planira u zimskom prelaznom roku dovesti 2-3 pojacanja u pravom smislu te rijeci (zivi bili pa vidjeli), a dotle skupiti sto vise bodova i nastojati zadrzati prikljucak za vodecim ekipama, valjda ce se neko od omladinaca nametnuti sss, u prvom redu mislim na Fedora, Savica i ostale,ali moraju vise dobijati sansu da se pokazu, tad cemo se uvjeriti jesu li za Velikana ili ce biti vjeciti talenti

klasicna prica: da skupimo sto vise bodova do pauze, pa cemo onda dovesti pojacanja...
bolje bi bilo da uzgajamo Borceve talente, nego sto bacamo pare (kojih ionako nemamo) na "pojacanja"...
a gdje da ih uzgajamo kad nemamo ni krsten pomocni teren? a kako stvari stoje necemo ga jos dugo ni imati

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 21:13 
Veteran
Veteran

Shadow je napisao:

Прође два мјесеца како је дошао, а није спреман... буразеру, ја да тренирам два мјесеца, два пута дневно, био бих спреман као расни коњ за трку!

dzaba nekome trenirati i pet puta dnevno kad mu je limit jedina osobina koju posjeduje, ne tvrdim da je ovaj decko takav, ali ako imas kvalitet onda si u prvom planu pa makar i nespreman dosao kao u slucaju Zeravice, volio bi da grijesim i da nas taj Kastratovic demantuje tamo gdje jedino moze a to je teren, u suprotnom pravac nazad ili na kaljenje u krupu ili karanovac :)

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2014, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka

koje crno pojacanje, pitaj Boga zasto je iz srbije doveden taj kastratovic, jer do sad nije igrao ni minutu... pa takvih momaka imamo i u BL koliko hoces

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2014, 11:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
U razgovoru sa fudbalerom Radnika,koji je tek ove godine dobio sansu u startnoj postavi kaze da oni nemaju kvaliteta i da je u subotu i bod veliki.Opstanak je prioritet.Ne znam,jeste da smo oslabljeni bez Joce ali Vinko nema sta da ceka.Sva tri boda u Bijeljini se mogu uzeti samo ako se pristupi kao u nedjelju.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2014, 16:26 
Veteran
Veteran

ne bi se ja puno obazirao sta neko od igraca radnika izjavljuje, takve ekipe su opasne ne zato sto su jake, vec sto nasi igraci u podsvjesti imaju uknjizena 3 boda, puno pameti i borbenosti nam treba protiv njih a motiv neka im bude sljedeca protiv grbavcana - seljana, kad se dobro mogu popuniti tribine ako se dodje iz BN sa cijelim plijenom

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2014, 21:34 
Veteran
Veteran

vjerovatni sastav u BN:

-------------------------------------------------Avduka-------------------------------------------------

---------Becelic-------------------Jevtic---------------------------Kostic---------------Pilipovic---------

-------------------------------------Savic----------------------Zeravica--------------------------------

------------------------------------------------Zizovic---------------------------------------------

-------------------Ilic----------------------------Gruja--------------------------Suba-------------------

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2014, 22:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Gruja ima da izdominira u napadu kao Fellaini 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 06:37 
Veteran
Veteran

nego sta, ne treba sumnjati u naseg kapetana broda, ako se desi da uvali koju golcinu, eto briga za Jocu :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 08:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Zbog nepoštivanja propisa (Pravilnika o licenciranju i Propozicija takmičenja) u okviru istog kola, novčanom kaznom u iznosu od 1.000 KM bit će kažnjeni NK Travnik, FK Drina, FK Sarajevo, FK Mladost, FK Slavija, FK Borac, HŠK Zrinjski, NK Zvijezda Gradačac, FK Radnik i FK Sloboda.

FK Borac je izrečena novčana kazna u iznosu od 3.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice, upotrebe pirotehničkih sredstava i neodgovornog ponašanja navijača.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 08:30 
Veteran
Veteran

ovi u SA, sto kaznjavaju klubove a pogotovo nas Borac, se ponasaju kao panduri kad zaustave vozaca sa novim automobilom, naci ce bar jednu manu samo da uzmu lovu, cuj nedgovorno ponasanje navijaca, nicija nije do zore sjala pa nece ni vasa, jbm vam sve po spisku, a najgori su srpski predstavnici u tim komisijama koji aminuju sve zivo sto ljigavci predloze

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka

savanovic, macanovic, kastratovic...? pa to su sve valjda napadaci
a kazne za baklje su uvijek bile i bice

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
казне за бакље нису увијек биле нити се данас у многим земљама европске уније изричу казне за бакљаде. али добро...

ево чисто упоређивања ради овај текст. мада ми који пратимо навијање у другим земљама знамо колико сукоба између група има у свакој земљи ЕУ.

главни проблем је изгледа то, а не што Борац и други тону и тону због истих шибицара (све је то исти полусвијет).

http://sportsport.ba/bh_fudbal/navijaci ... bih/141097

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ako ce biti ova postava sto je iskusni postavio ocigledno je da idemo na nulu..
U blicu pise da kostic i zeravica imaju problema i da su upitni za ovaj mec..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120203 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3515, 3516, 3517, 3518, 3519, 3520, 3521 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]