banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 01:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 710, 711, 712, 713, 714, 715, 716 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2014, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zato sto je gluma sjajna

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 14:35 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Michigenac je napisao:
spavac je napisao:
The November Man - moze se pogledati zbog predivnih lokacija po Beogradu...uglavnom rusi i cia zaguzvali a Brosnan to sve pocisti..odlicna turisticka promocija Beograda kao i striptiz barova..

Uvijek sam se pitao sta ljudi toliko hvale vrijedno vide u tom BG-u.. sem uzurpiranog Kalemegdana na najistaknutijem mjestu, dijelom Skadarlije, nekoliko parkica i crkvenih platoa u krugu dvojke i +ade, nema apsolutno nista vise u urbanist. smislu (uz jos uzurpirano Dedinje kao vanredan izuzetak!). Taj grad je sistematski devastiran u zadnjih nekoliko decenija.. Ni Korbizje nije zalud komentarisao jednom: "nigdje tako gadnog grada na ljepsem mjestu ne vidoh!"..
Turisticki- trula tikva! Kao sto rekoh, da mu nije Kalemegdana, ladno bi mu mogli nakaciti etiketu lose kopije, recimo, jednog Bangkoka, koji i pored osnovne 'privredne' grane, na kontu broji znacajno vise znemenitosti.. Stoga dakle, sex-turizam & trafiking, jeftina brlja-podrigusha i sl. opijati, polutruli splavovi i ostalo...
Ladno ce za par godinica 'svecano' da preuzme titulu kojom su se prije samo deceniju kitili gradovi istocnije od njega-po Rumuniji, Bugarskoj, Ukrajini kao bagatelne sex-destinacije & nist vise od tog!

Samo jedan dominanantan gradjevinsko-'urbani' pravac: 'NovoTajkunoSnobizam' sa extremnim elementima 'new wave-shunda & kiceraja'.. Tek ce ga jos unakaze za par godina..! Prljava, siva, zapustena, balkanska kasabcina! Ja bih tamo recimo snimao samo ratne epopeje i scene slicne onim zavrsnima iz 'Pijaniste' oko one kuce u kojoj se na kraju krije.. a stvarne kulise, uz prethodno, bih nacinio od najveceg postotka 'crvenog urbanizma' od '45 naovamo..

Daleko ispred njega je jedan NS kao urbana cjelina, zatim vecina ostalih vecih gradova u Vojvodini..,cak i Sabac, Smederevo i sl.

No, mozda je utjeha za nekih 100 godinica najdalje da sljampavih surbistanaca nece vise ni bude, pa neko drugi, savjesniji i kompetentniji, pochisti svu tu zidarsku nakaradnost.. :lol: sem ako nas prije toga opet ne preteknu s'juga pa bu se gradila dunavsko-savska Tirana, tj. mi njima u amanet.. :lol: ..a dotle ce ruje i cia i dalje vrsljati po njemu i u RL-u.. :D

@spavac -nista u vezi s filmom i nista licno, ali ipak sorry!

slicno tvom misljenu ja imam u vezi Londona kad pogledam filmove od Guy Ritchie..obicna kasaba za sex turizam..

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Сад видјех најаву (трејлер) за 22 Џамп Стрит на Пинку Мувис. Мила моја мајко, оно као комедија нека?!? :pukeleft:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
800 je napisao:
Pa ovo je preko 600 str.!!! Nema šeme. Jedino da mi neko čita 1001 noć svako veče pred spavanje i pomjera stranice pred očima.

nemaču pojma. to je strip! čita se za par sati.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 00:15 
staromodan
Korisnikov avatar

Sin City 2 - jedino sto mogu reci jeste da je Eva prava vjestica a Dwight ciko mekog srca..ocekivao sam vise od Nancy.. i da Eva sa 35 god skripi ko balon, ne trebaju joj carape i ostali razni umetci.. :D davno je bio Sin City kec pa se zaboravi radnja, uglavnom solidan film..8/10

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 10:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Je li iko gledao film "Her" (po IMDb ocjena 8.1)
Nisam gledala nego nađoh film u preporukama.

http://theweek.com/article/index/255462 ... ible-movie

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Meni je pristojan, samo ga je razvukao previše.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
shakal je napisao:
Zato sto je gluma sjajna

Ma ja onako samo, primjećujem tehniku tu neku koja podsjeća na pozorišnu glumu. To je više do režisera. On je tako šćiiio. Kad trče preko snijega, dižu noge prema prsnom košu, naglašavaju pokret. I cijeli film je naglašavanje pokreta. Baš se na to pazilo i radilo na pokretu. Onda kada djevojka sa ožiljkom pomoli glavu kroz tavanski prozor, pa je oštro okrene lijevo, pa mala pauza, pa desno... To je baš nešto što se može vidjeti u pozorištu. Ne mislim da je loše, time što kažem da je pozorišno. Ukompletirao je on to dobro, a kojekude je malkac i pokupio ideja. Ima i nekih sjajnih i simpatičnih rješenja...

Dingo, meni je to puno, znam da je strip.
Možda nekad naletim pa pročitam.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 17:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Talija je napisao:
Je li iko gledao film "Her" (po IMDb ocjena 8.1)
Nisam gledala nego nađoh film u preporukama.

http://theweek.com/article/index/255462 ... ible-movie

Jeste Elvis i napisao da je super.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2014, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
pokušavam pogledati sex tape..ne ide :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 00:22 
staromodan
Korisnikov avatar

mani se toga, imas boljih sex filmova.. :D

Road - prica o drumskim trkacima koji se bore protiv ivicnjaka, drveca, kamenih zidova, bandera i vremena...rijec je o porodici Dunlop koja unazad 30 godina, kroz dve generacije, drzi cvrstu poziciju u samom vrhu..rijec je o jedinstvu te familije kako kroz uspjehe tako i kroz tragicne momente..film posvecen Joye (cova je jednostavno volio ajd da kazem drum, cestu, putovanja u kojima je pronalazio neki unutrasnji mir) i Robert Dunlopu (njegove smrti se dobro sjecam, 2008), a isto tako i sinovima od Roberta koji su nasljedili ocev i stricev talenat...tu je Irska i Isle of Man TT, prelijepe drumske ceste na ovim lokacijama, kao najbolja mjesta za drumske trkace..dok gledate ovu pricu, adrenalin udara iako ste samo posmatrac..1h i 40 min traje i vrijedi pogledati bez obzira ako niste ljubitelji motora a volite sport, brzinu..imdb 8.1, ja cu pretjerati jer stvarno zasluzuje 10..Liam Neeson narator..

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Mali budo, ekstra, ja prezadovoljan. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 08:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
spavac je napisao:
mani se toga, imas boljih sex filmova.. :D

Road - prica o drumskim trkacima koji se bore protiv ivicnjaka, drveca, kamenih zidova, bandera i vremena...rijec je o porodici Dunlop koja unazad 30 godina, kroz dve generacije, drzi cvrstu poziciju u samom vrhu..rijec je o jedinstvu te familije kako kroz uspjehe tako i kroz tragicne momente..film posvecen Joye (cova je jednostavno volio ajd da kazem drum, cestu, putovanja u kojima je pronalazio neki unutrasnji mir) i Robert Dunlopu (njegove smrti se dobro sjecam, 2008), a isto tako i sinovima od Roberta koji su nasljedili ocev i stricev talenat...tu je Irska i Isle of Man TT, prelijepe drumske ceste na ovim lokacijama, kao najbolja mjesta za drumske trkace..dok gledate ovu pricu, adrenalin udara iako ste samo posmatrac..1h i 40 min traje i vrijedi pogledati bez obzira ako niste ljubitelji motora a volite sport, brzinu..imdb 8.1, ja cu pretjerati jer stvarno zasluzuje 10..Liam Neeson narator..

sve čitam pa rekoh nešto ne štima, naziv fima me zbunio jer meni pade na pamet drugi film:
The Road
Slika

iako ga nisam zadnjeg pogledao evo opis:
Film je po meni odličan prikaz realnog stanja koje bi nastalo nakon nekakve globalne apokalipse... priča prati oca i sina na putu ka jugu u već desetak godina opustošenoj zemlji, gde je većina ljudske populacije nestala kao i gotovo sav životinjski i biljni svijet a sunce se više i ne pojavljuje, samo postoji sivilo sa čestom kiselom kišom. Na tom putu prolaze kroz opasne situacije jer teško je naći hranu a uz to često nailaze na one koji su se prilagodili situaciji tako što su postali kanibali. Sin se i rodio netom poslije kataklizme pa o nekim dobrim vremenima samo može čuti od oca. Majka se u priči pojavljuje samo u vidu prisjećanja iz perioda prije i poslije katastrofe.... sve u svemu jedna sumorna drama koja me uspjela zadržati do duboko u noć pred TV-om u isčekivanju da ću vidjeti tračak nade na kraju filma kad otac i sin stignu na taj jug....

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Не ради хотлинковање са ИМДБ-а. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2014, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Mali Budo sledeći na repertoaru
a jedva čekam i Lavirint i Drakulu

pogledala As Above So Below
ne znam šta da kažem
film nije loš ali sam puno više očekivala
dosta je predvidiv
po meni, ono nije horor
od horora očekujem puno više pa možda zato

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 08:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Slika

Pretenciozno sranje

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sin City 2 totalno neloš, mada kec nekako više leži, više je humora imao...mada ovaj je ima onu prepička-kučku...sa sisom i po...i još jednom odma pored te...

Ne kontam što su mjenjali facu Rurku Mikiju...ne ontam jel zato da bude mlađi ili štza...uglavnom bolje je izgledao tamo...ovde je nekako...bljeee....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2014, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Bienvenue chez les Ch'tis
(Welcome to the Sticks)

Slika

Odlična komedija iz 2008. godine. Priča o poštanskom radniku koji želi premještaj na Azurnu obalu, ali, umjesto obale, šalju ga na... sjever. Kada se ovako radnja prepriča, možda i ne liči na nešto, ali južnjaci imaju dosta predrasuda o sjeveru.
Film ismijava regionalne predrasude i stereotipe i postaje priča o prijateljstvu. Ukratno, Francuzi se zezaju na vlastiti račun.

trailer:
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fY5cWL4SUmw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Džontra je napisao:
Sin City 2 totalno neloš, mada kec nekako više leži, više je humora imao...mada ovaj je ima onu prepička-kučku...sa sisom i po...i još jednom odma pored te...

Ne kontam što su mjenjali facu Rurku Mikiju...ne ontam jel zato da bude mlađi ili štza...uglavnom bolje je izgledao tamo...ovde je nekako...bljeee....

Zabio si posljednji ekser u sanduk...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Pogledah "Her".
Ljubavna prica jednog nolajfera. Film jeste emotivan, ali i groteskan u jednu ruku, s obzirom da prikazuje gubljenje tanke niti realnosti koja razdvaja stvarno od virtuelnog. Groteskno i jeste da s napretkom tehnologije polako i nenametljivo nam operativni sistemi mogu zamijeniti ljudsko bice i izazvati duboke emocije prema vjestackoj inteligenciji.

U moru ostalog smeca koje nam kinematografija nudi ovo je po mom ukusu 7/10
IMDb je dao vecu ocjenu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 710, 711, 712, 713, 714, 715, 716 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]