Изгледа да нисмо гледали исту утакмицу.
Зрињски јесте једно 60% утакмице имао иницијативу али је у већини случајева то били јалово уз 2-3 добре прилике и најбољој у задњим минутама.
Наши играчи су у првом полувремену вршили пресинг,а читаву утакмицу се видјела жеља за побједом,борбеност и играње свим срцем.
То што Жижа,Грујић и остала екипица не могу да трче након 60те то је нажалост наша реалност и не може да се замјери неком што не може боље.
Одавно нисам осјетио такву енергију код играча,понављам жељу за побједом,доказивањем да могу побједити и тај "моћни" зрињски.
Да не причам да је онај говнар судио буквално сваки могући јебени контакт,а они криминални жути картони су посебна прича.
Србин,из Сарајева...
Игра се своди на Субићево претрчавање играча,реално иоле искуснији одбрамбени играч би могао то око њега да почисти на брзину,али је ипак ово премиjер лига вјештачке државе па су такви већином и играчи.
И те дуге лопте које не воде ничему него као неком пребацивању а мислим да од једно 8 послатих 7ипо су дочекали играчи зрињског...
И реално Јоцо не може сам себи да направи акције.Послије те фамозне 60те Жижу мора обавезно бацати вани.Па да је у тим тренутцима био неко други у игри он и Јоцо су могли закуцати бар још гол два.Не могу прежалити када је била контра мсм 2 на 2 не сјећам се добро али знам да је Жижа усро својом очитом "физичком припремљеношћу" и да не кажем смотаношћу,али то је наш Жижа јееебига.

Много сте се ви размазили,ово горе је наша реалност,сјетите се само пароле..
Три на страни,Три код куће..Борац чини немогуће !