banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 17:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120201 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3508, 3509, 3510, 3511, 3512, 3513, 3514 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Sep 2014, 15:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Најзанимљивије што се ове текме тиче и свега што она носи са собом биће број полицајаца који ће ју обезбјеђивати.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 15:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
iskusniborcevac je napisao:
jebla vas vise politika na ovoj temi, ne zelim da pomislim nista vise od sportskog susreta dva bratska kluba, vi koji pisete o politickoj pozadini ovog meca najvise potencirate tu pricu i doprinosite takvoj konotaciji cijele te price, evo ja cu prvi otici i istrgnuti iz ruku svako obiljezje koje podsjeca na politicku kampanju

Искусни,нисмо ми никад били нити ћемо икад бити братски клуб са ЦЗ.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
заталаса je napisao:
iskusniborcevac je napisao:
jebla vas vise politika na ovoj temi, ne zelim da pomislim nista vise od sportskog susreta dva bratska kluba, vi koji pisete o politickoj pozadini ovog meca najvise potencirate tu pricu i doprinosite takvoj konotaciji cijele te price, evo ja cu prvi otici i istrgnuti iz ruku svako obiljezje koje podsjeca na politicku kampanju

Искусни,нисмо ми никад били нити ћемо икад бити братски клуб са ЦЗ.

ma pusti ticu i sta on prica...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 15:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
koliko si pametan da nisi skontao da je u pitanju pisanje a ne pricanje

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 15:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
iskusni,ne zajebavaj ovu djecu na forumu...

tvoji i moji postovi se u tolikom procentu slažu,da mene već ljudi zajebavaju da sam ja @iskusniborčevac... :D

ali da sad nekoga ubjeđuješ,da ova utakmica koja se dogovara godinama,eto slučajno bude par sati pred izbornu šutnju,i da se isto to desilo i 2006,ma daaaaajjj :( :( :(

ako djeca odbijaju da budu budale,namoj ih barem ubjeđivat u suprotno...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 16:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
po cemu smo bratski klubovi?nikad bili niti cemo biti!
to sto je za neke jos uvijek (na njihovu zalost) cz nesto vau jer nisu mrdnuli dalje od beograda je njihov problem.taj klub kao i svi drugi iz srbije se ni po cemu ne razlikuju od nas,u istim su govnima kao i mi..................druga je stvar sto je narod retardiran pa zivi u proslosti

ali od ljudi u klubu a i ovim prije njih ne ocekujem nista drugo............za njih je higlight zvezda partizan,nece sestar malo da prosire pa da pokusaju neku pravu ekipu dovesti jer bi se tek onda vidjelu na kojem su nivou u odnosu na evropske klubove,tj koliko su manirima u prvom redu ispod njih!!!

kad skontam da idu na noge zagrebu,nekim amaterima u sloveniju,zapresickom interu,pokusavaju dogovoriti utakmicu sa klubom koji se do juce zvao maestral............................ma daj bjezi,dodje mi da se ispovracam

Poslednji put menjao pinkara dana 19 Sep 2014, 16:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Zakuhala se i ovdje predizborna corbica.

Gadite mi se. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 16:03 
Veteran
Veteran

nikoga ja ne ubjedjujem, mozda sam apolitican, nisam blesav da neke stvari ne vidim i da nisu slucajne, ali mi je u prvom planu da Velikan usicari pa makar i na ovaj nacin i nista me drugo ne interesuje i da koliko toliko popuni kasu, tako sam pisao i ranije kad je postalo jasno da ce do susreta doci

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 16:07 
Veteran
Veteran

evo povlacim rijec "bratski" mada sam iskljucivo imao na umu da su oba kluba srpska i zbog toga upotrijebih tu "bezveznu" rijec

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
da zavrsimo sa ovim politickim sranjem...

"Pobjeda koju smo ostvarili u Foči ulila nam je dodatnu snagu i sigurno da ovaj meč čekamo sa velikim motivom. Imamo kvalitet i trebalo nam je malo vremena kako bi se neke stvari uklopile. Sad je sve u redu i protiv Zrinjskog želimo pobjedu. Zrinjski je uvijek opasan. Imaju dobru ekipu, ali ovaj put smatram da smo mi favoriti. Igramo na svom terenu protiv aktuelnog prvaka i veći motiv od ovog nam ne treba. Moramo zapeti od prvog minuta i utakmicu otvoriti maksimalno agresivno. To je put do pobjede." rekao je Mladen Žižović.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 16:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Nek igraju sa Krupom.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 16:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Mene interesuje pita li se iko kako je igracima kad moraju ucestvovati u takvoj lakrdiji

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 16:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
Nek igraju sa Krupom.

Nisu oni nivo za Krupu...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 17:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Otprilike za te pare smo prije godinu Dana mogli ugostiti Kaiserslautern. Gavranovic nije htio ni da ih posudi klubu. Nije pomoglo ni to sto je te godine padao desetogodisnji jubilej partnerstva dva grada. To mu ipak nije smetalo da se krajem goidine sa svojom svitom uputi u Kaiserslautern i tamo obiljezi taj jubilej, sve o trosku gradjana Banjaluke.
Zelim im svima da pocrkaju...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Срамота!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 22:35 
Veteran
Veteran

kitopsina je napisao:
Otprilike za te pare smo prije godinu Dana mogli ugostiti Kaiserslautern. Gavranovic nije htio ni da ih posudi klubu. Nije pomoglo ni to sto je te godine padao desetogodisnji jubilej partnerstva dva grada. To mu ipak nije smetalo da se krajem goidine sa svojom svitom uputi u Kaiserslautern i tamo obiljezi taj jubilej, sve o trosku gradjana Banjaluke.
Zelim im svima da pocrkaju...

kolega, sujeta je proradila kod gradonacelnika zato sto to nije bila njegova ideja vec tvoja, u startu si napravio gresku sto si svoje namjere javno obznanio pa otisao kod njega, trebao si mu prodati :D svoja razmisljanja, on bi to prisvojio kao svoja, utakmica bi bila odigrana njegovom "zaslugom" a ti bi bio ko na konju :D , naravno malo sale u ova blesava vremena nije na odmet, nadam se da se ne ljutis na ovo jer znam sve sta si ucinio za Borac i sve u vezi Borca

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Koliko sam ja čuo 9. ili 10. je Centralni miting SDS u BL a Centralni miting SNSD je nekoliko dana ranije. Tako da nemaju te poveznice veze o partijskom događaju i mitingu poslije toga, ali apsolutna glupost dovoditi petokraku dva dana pred izbore i još kad smo ovako tanki ko papir da nas nabuše 6,7:0, i još samo kako znamo i umijemo da se još pokoljemo na stadionu i prekinemo utakmicu i da stavimo šlag na tortu te glupe Ilićeve ili čije već ideje. Ta utakmica će biti sve samo ne promocija i popularizacija Borca

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2014, 08:17 
Veteran
Veteran

zeravica upitan za sutra, a bez njega ce biti teze do bodova, jedini od pridoslica pokazao da zna igrati lopte i donosi prevagu na terenu, ali i ako ne bude njegovog nastupa sutra, vidim po momcima da su naspanovani da uzmu mjeru mostarcima, ocekujem oko 5000 ljudi,da nema prenosa bilo bi jos vise ali arena dobro i redovno placa(oko 5 500).

-----------------------------------------------Avduka------------------------------------------------

-------Becelic-----------------Jevtic-----------------------------Kostic------------------Pilipovic------

--------------------------------Grujic-------------------------Zeravica(Savic)-------------------------

--------------------------------------------------Ziza------------------------------------------------

------------------Ilic-----------------------------Joco------------------------------Suba-------------

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2014, 09:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Cega 5000, jesi ti normalan?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120201 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3508, 3509, 3510, 3511, 3512, 3513, 3514 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]