banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 425 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Bizarne smrti
PostPoslato: 27 Feb 2014, 02:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
U privatnoj vulkanizerskoj radnji u brčanskom prigradskom naselju Potočari smrtno je stradao 55-godišnji radnik Jovan Jovanović, otac dvoje djece, prognanik iz Dragunje u opštini Srebrenik a stalno nastanjen u naselju Gredice dva u Brčkom, potvrđeno je u Policiji distrikta.

Jovanović je s teškim tjelesnim povredama nakon eksplozije kamionske gume na montažnom stolu, prevezen u brčansku Bolnicu gdje je ubrzo preminuo.

„Policija je nakon dojave preduzela sve mjere i radnje za koje je od strane tužioca ovlašćena u smislu vršenja uviđaja. Angažovan je i inspektor za rad koji je zajedno s nama bio na licu mjesta kako bi utvrdili okolnosti ove neuobičajene tragedije. Danas će biti izvršena obdukcija tijela preminulog J.J. koja će razjasniti potrebne činjenice od kojih zavisi pravna kvalifikacije za eventualno utvrđivanje krivične odgovornosti vlasnika vulkanizerske radnje“, rekao je šef Policije Brčko distrikta Goran Lujić.

http://www.ebrcko.net/vijesti-brcko/172 ... nizer-foto

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 09:21 
Sunce ti, kako to dune, ako je neko to ikada uzivo dozivio...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2014, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mlađi muškarac iz Banjaluke utopio se u rijeci Vrbas, iz za sada neutvrđenih razloga, rekla je Srni potparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

Markanovićeva je istakla da se mlađi muškarac utopio u rijeci u Ulici Stepe Stepanovića u Banjaluci.

Ronilački tim Specijalne brigade Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pretražuje korito Vrbasa kako bi pronašla tijelo utopljenog mladića.

U toku je uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

http://www.atvbl.com/mladic-iz-banjaluk ... -u-vrbasu/

Na TV-u kažu da se najvjerovatnije okliznuo i da je zvao upomoć, ali da ga u mraku niko nije mogao vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Poginula zbog hita "Happy"

Jutarnji list | 27. 04. 2014. - 14:52h | Foto: Jutjub | Komentara: 60
Kortni Senford (32) iz američke države Severne Karoline poginula je za volanom pošto je slušajući Farelov hit "Happy", slikala selfieje i usred vožnje na Fejsbuku postavljala statuse o tome koliko je ova pesma čini srećnom.

Farelova pesma koštala je života
Dok je kucala status, Senford je autom prešla na suprotnu stranu puta i odmah nakon što se oglasila na Fejsbuku, zakucala se u kamion za odvoz smeća koji joj je dolazio u susret i na mestu poginula.

Prema službenom policijskom izveštaju, nesrećna Kortni je status na Fejsbuku objavila u četvrtak u 8:33, a hitnu pomoć je neko pozvao u 8:34 sati.

- Sekunde su bile dovoljne da nečiji život bude okončan samo zato što je ta osoba svojim prijateljima željela da objavi da je srećna - rekao je portparol lokalne policije Kris Vajsner.

Automobil nesrećne žene nakon sudara je završio u obližnjem jarku, a na njemu je izbio i požar. Vozač kamiona je prošao bez povreda.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Sreća pa je kliknula na "send" prije nego se zakucala u kamion.
Hebo ih selfi i statusi.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Glupost je neunistiva

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 10:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Glup je i naziv teksta. Nije poginula zbog pjesme nego zbog drkanja po telefonu.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 10:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Vidiš da nije neuništiva.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
vala bas ako nista uci ce u konkurenciju za ovogodisnju darvinovu nagradu

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 18:22 
mogla bi i pobijediti cak...

mada, velika je konkurencija...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 00:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
У експлозији погинуо младић, његов рођак повријеђен
У експлозији погинуо младић, његов рођак повријеђен29.04.2014 21:05 | Н. Томашевић фото: А. Чавић
Бањалука - Борислав Коров (32) је погинуо, а његов близак рођак Драган Стојановић (34) тешко је повријеђен у експлозији непознате направе у гаражи куће породице Коров.

Експлозија се догодила у понедјељак око 20.30 часова док су Коров и Стојановић сређивали гаражу и чистили је.

Њихови рођаци и комшије су испричали да су послије експлозије и Коров и Стојановић били свјесни, те да је Борислав чак извукао Драгана из гараже. Комшија их је одвезао према Бањалуци и на пола пута их је преузела Служба хитне помоћи. Борислав је преминуо у болници, док је Драган збринут и задржан на лијечењу.

У вријеме експлозије Борислав и Драган били су сами у гаражи, док су се у кући налазили Бориславови родитељи, супруга и двоје дјеце.

- Борислав је чак успио да извуче из гараже Драгана, који је остао без прста. Пресвукао се и умио у кући, те рекао да неко позове Хитну помоћ. Имао је повреде по глави и врату и постало му је лоше тек доласком у болницу. Нажалост, љекари му нису могли помоћи јер су му биле оштећене вратне артерије - казао је један комшија породице Коров не желећи да се представи.

Он и друге комшије и рођаци двојице младића који су се у уторак окупили поред куће Корова не знају шта је експлодирало. Испричали су да су од полиције чули да није ријеч о бомби, али не зна се шта је.

- У гаражи није причињена велика штета, само је полупано стакло на трактору. Цистерна која је била унутра није оштећена. Вјероватно су нешто пронашали у алату што је у себи садржавало експлозив. Могуће је да је то пронашао Драган јер су му откинути прсти - рекао је један од њихових познаника.

Из ЦЈБ Бањалука су навели да је полиција обавила увиђај и да је ријеч о несрећном случају, због чега нису ни саопштавали детаље.

Мјештани Бронзаног Мајдана рекли су да овакву трагедију нико није могао ни да замисли и да су у шоку.

- То су добри момци, из домаћинских кућа. Бориславов отац и Драганова мајка су брат и сестра, сви су се међусобно помагали - рекао је један мјештанин Бронзаног Мајдана.

Пред кућом породице Коров окупиле су се бројне комшије и уплакана родбина.

Они су рекли да је Борислав са супругом, сином и кћерком дошао на одмор из Словеније.

Казали су да је он тамо радио као електромеханичар и да још увијек не могу да вјерују да га више нема.

Повријеђени Драган ради као возач у бањалучком предузећу "Бочац турс", ожењен је и има дјецу.

Мјештани Бронзаног Мајдана су казали да се у улици и насељу у којем је настањена породица Коров догодило више несрећа. Рекли су да у тој улици готово да нема куће која није доживјела неку трагедију.

Повреде
Драган Стојановић задржан је на лијечењу у бањалучком Клиничком центру.

Из овог центра је, наводећи његове иницијале, саопштено да је стабилног здравственог стања.

- Пацијент је задобио тешку повреде лијеве шаке усљед експлозије. Ампутирана су му два прста, а он је хируршки збринут - саопштено је из бањалучког Клиничког центра.

:(

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ljudi su umirali u ratu od detonacija, bez ikakvih vidljivih povreda.
Popucaju kapilari od pritiska . . .

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Poznati kineski kuvar Peng Fan umro je dok je pripremao jelo od mesa kobre, i to pošto ga je ujela glava kobre koju je prethodno odsekao.

Kako prenose kineski mediji, Fan je pripremu specijaliteta započeo uobičajeno - kobri je jednostavno odsekao glavu.

Kada je posle 20 minuta rešio da je baci u kantu za smeće ona ga je ugrizla i ispustila svoj jak otrov. Iz policije su saopštili da je Peng preminuo pre nego što je stigao u bolnicu gde bi mu verovatno spasli život ubrizgavanjem protivotrova.

Stručnjak Jang Hong Čang, koji se 40 godina bavio proučavanjem zmija, rekao je kako svi reptili mogu da funkcionišu do sat pošto izgube deo tela, ili čak, kao u ovom slučaju, celo telo.

"Sasvim je moguće da je glava još funkcionisala i da je ugrizla kuvara za ruku. Iako je zmija bila mrtva, refleksi su još radili. To znači da zmije mogu da ugrizu i ubrizgaju otrov čak i pošto im glava bude odsečena", objasnio je Hong Čang.

"Reč je o veoma neobičnom slučaju. To je bila nesreća i nema šta više tu da se doda", rekao je portparol policije.

Otrov koji ispuštaju kobre izaziva gušenje i paralizu, a ako dospe samo u oči osoba odmah oslepi.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 06:04 
Ima par mjeseci kako se to desilo, crnjak...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 23:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/12 ... ozak-video

Bolesnik

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2014, 05:40 
Svasta, vec ubijao i na slobodi...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 03:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jeziv snimak kola koja eksplodiraju "iz čista mira" postaje još jeziviji kad se sazna pozadina priče Video
Dailymail-T.Vujović | 20. 12. 2014. - 22:05h | Foto: Printskrin/Jutjub | Komentara: 0

Kamera postavljena na jednim kolima u Rusiji uhvatila je gotovo neverovatnu situaciji. Na autoputu policija je sa rotacijom jurila jedan automobil koji je u sekundi eksplodirao i razleteo se svuda po putu.
Neočekivani obrt posle pljačke crkve

Očevici tvrde da automobil nije eksplodirao sam od sebe, već da ga je udario grom, a priča postaje još interesantnija kada se saznalo da su nesretnim kolima bili pljačkaši jedne crkve u Sankt Peterburgu. Kako se navodi u saopštenju, svi u kolima su poginuli zbog udara groma i ne zna se koliko je tačno ljudi bilo u kolima.

Još jedan automobil koji se našao u blizini eksplozije je oštećen, a sama nesreća se desila devetog decembra. Takođe se ne zna ko je snimio ovu neverovatnu situaciju, ali je video postao pravi hit na internetu. Eksperti tvrde da su šanse da vas udari grom 300.000 prema jedan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4GvZd2K-dMI[/youtube]

Pa kako je ovo moguće, guma ne provodi elektricitet? :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
И није могуће. Монтажа је. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Jeziv snimak kola koja eksplodiraju "iz čista mira" postaje još jeziviji kad se sazna pozadina priče Video
Dailymail-T.Vujović | 20. 12. 2014. - 22:05h | Foto: Printskrin/Jutjub | Komentara: 0

Kamera postavljena na jednim kolima u Rusiji uhvatila je gotovo neverovatnu situaciji. Na autoputu policija je sa rotacijom jurila jedan automobil koji je u sekundi eksplodirao i razleteo se svuda po putu.
Neočekivani obrt posle pljačke crkve

Očevici tvrde da automobil nije eksplodirao sam od sebe, već da ga je udario grom, a priča postaje još interesantnija kada se saznalo da su nesretnim kolima bili pljačkaši jedne crkve u Sankt Peterburgu. Kako se navodi u saopštenju, svi u kolima su poginuli zbog udara groma i ne zna se koliko je tačno ljudi bilo u kolima.

Još jedan automobil koji se našao u blizini eksplozije je oštećen, a sama nesreća se desila devetog decembra. Takođe se ne zna ko je snimio ovu neverovatnu situaciju, ali je video postao pravi hit na internetu. Eksperti tvrde da su šanse da vas udari grom 300.000 prema jedan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4GvZd2K-dMI[/youtube]

Pa kako je ovo moguće, guma ne provodi elektricitet? :-?

Ne provodi guma, al' voda provodi :)

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2014, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači kada kiša pada struja iz bandera bi mogla da nas ubije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 425 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]