banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
danas predizborni skup snsd u Krupi na Vrbasu.....nekad po 20 autobusa,more naroda,citav dan zbor.....danas,pola satora,jedan bus,skup trajao 2 sata....cak ni Mile nije pjevao....hmmmmm

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mozda su bili na utakmici?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka

utakmca bila kasnije.....a stadion 30 m odatle

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ma nece vise da jajare sa tim marginalnim izbornim jedinicama, samo Starcevica, Laus, Mejdan

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka

ma bili su u udarnoj postavi...mile,bijele cizmice,vojvoda iz drvara.......

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nego Jaricka ima opasno jaku kampanju, tata izgleda odrijesio kesu, a mozda i je beogradski CK prepoznao potencijal ko zna. U svakom slucaju grad pun njenih bilborda i to onih ogromnih, a u onoj ulici od borcevog stadiona prema alternativnoj prvo ide njen bilbord pa onda Dodikov.

NE DAJ SE GENERACIJO!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
opa, ja ih samo na tranzitu izbrojao 4 i to obostrana...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:

Pretpostavljam da je to onaj Jovičić,bivši ministar unutrašnjih poslova,

Jeste, prodao fakultet pa se bacio u politiku. Par ljudi sa fakulteta volontiraju u stranci. Izgleda da je bio dobar šef.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
giometar je napisao:
Ma nece vise da jajare sa tim marginalnim izbornim jedinicama, samo Starcevica, Laus, Mejdan

snsd-u je krupa bitnija od nekih naselja u bl,seca li se ko one velike izlaznosti u krupi pre 4 godine i price o namestanju glasova za radmanovica u krupi ?
ovo u krupi im je novi promasaj,na predstavljanju kandidata u mejdanu pre par nedelja dvorana bila poluprazna,pa im je pre par dana kod lepljenja prvog plakata bilo manje aktivista nego inace

giometar je napisao:
Nego Jaricka ima opasno jaku kampanju, tata izgleda odrijesio kesu, a mozda i je beogradski CK prepoznao potencijal ko zna. U svakom slucaju grad pun njenih bilborda i to onih ogromnih, a u onoj ulici od borcevog stadiona prema alternativnoj prvo ide njen bilbord pa onda Dodikov.

NE DAJ SE GENERACIJO!

zamisli sta bi tek bilo da se nastavila baviti pevanjem :lol: :lol: ovako ce bilbrodi biti samo mesec dana
bolje da joj je tata ulozio u neki biznis,dns je u padu...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Ko joj je tata?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:51 
Veteran
Veteran

pise ti par strana unazad...cudi me kako je nije ubacio u posao ili joj nije pokrenuo drugi...izgleda da nije znao sta ce sa njom pa je bacio u politiku,tu joj je konkuencija slaba :lol:

Poslednji put menjao anoniman dana 13 Sep 2014, 21:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
anoniman je napisao:
zamisli sta bi tek bilo da se nastavila baviti pevanjem :lol: :lol: ovako ce bilbrodi biti samo mesec dana
bolje da joj je tata ulozio u neki biznis,dns je u padu...
A jesi li razmišljao o tome da koalicija oko DNSa osvoji trećerangirani izborni rezultat (što je vrlo izvjesno) i da se bez njih ne može napraviti skupštinska većina.Kud ćeš bolji biznis :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:54 
Administrator
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
pise ti par strana unazad...cudi me kako je nije ubacio u posao ili joj nije pokrenuo drugi...izgleda da nije znao sta ce sa njom pa je bacio u politiku,tu joj je konkuencija slaba :lol:

Ne mogu naći jbg...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

aragosta invest

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka

po prezimenu bih rekao Aragosta ako je to taj Jaric...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:58 
Veteran
Veteran

spijo je napisao:
A jesi li razmišljao o tome da koalicija oko DNSa osvoji trećerangirani izborni rezultat (što je vrlo izvjesno) i da se bez njih ne može napraviti skupštinska većina.Kud ćeš bolji biznis :wink:

trebaju prvo napraviti taj rezultat ;) mogu li to uraditi ?deo su vlasti kojoj pada rejting.

ili cemo imati dve partije sa 25-30 poslanika i vise partijica sa oko 5,pa ce dns biti prvi medju trecima sto im smanjuje sansu za biznis...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
BANJALUKA - Iako je Poslovnikom Narodne skupštine Republike Srpske (RS) definisao da je poslanik dužan da prisustvuje sjednicama parlamenta i radnog tijela čiji je član te da učestvuje u njihovom radu i odlučivanju, tih odredbi se ne pridržavaju svi "narodni tribuni“ u RS.

Najviše izostanaka sa sjednica Skupštine RS-a napravio je u 2013. godini poslanik Gavrilo Bobar iz SNSD-a, koji nije prisustvovao na 51 od 56 dana skupštinskog zasjedanja i vjerovatno je po ovom parametru u vrhu izostanaka, u svim zakonodavnim institucijama u BiH.

Razlozi su javnosti nepoznati, ali su izostanci najavljeni, navode u izvještaju Centri civilnih inicijativa čiji predstavnici prate rad Narodne skupštine RS-a.

Bobar je neslavni parlamentarni rekorder i po drugim pitanjima.

Naime, Poslovnikom Narodne skupštine RS-a je precizirano da poslanik ima pravo i dužnost da, u okviru nadležnosti parlamenta, pokreće inicijativu, daje prijedloge i postavlja poslanička pitanja.

Tokom 2013. godine Bobar nije postavio nijedno pitanje, ali su mu se u tome pridružile još neke stranačke kolege: Uroš Gostić (SNSD), Nenad Kesić (SNSD), Goran Mitrović (SNSD), Petko Stanojević (SNSD), Radmila Stojnić (SNSD) i Drago Tadić (SNSD).

Interesanto je da Petko Stanojević ima čak i status profesionalnog poslanika, ali ga to ne sprječava da na sjednicama Skupštine RS bude verbalno neprimjetan.

Naime, Stanojević je ponovo uz Gavrila Bobara (SNSD), Miroslava Kraljevića (SNSD), te Veljka Marića (SNSD), poslanik koji u posmatranom periodu uopće nije učestvovao u raspravi ni po jednoj tački dnevnog reda.

U Skupštini RS su najviše poslaničkih pitanja, u posmatranom periodu, postavili poslanici: Diana Čekić iz PDP-a (39), Vukota Govedarica iz SDS-a (22), Branislav Borenović PDP (19), Miladin Stanić SDS (17), Behzad Čirkin SDP BiH (14), Srđan Mazalica SNSD (13), Kostadin Vasić SDS (12), Zoran Đerić PDP (11), Radmila Kocić-Ćućić DNS, Ljiljana Bogdanović SDS (9), Dušica Savić SNSD (9) i Predrag Gluhaković SP i PUP (8).

Samo ovih 13 poslanika postavilo je 42,4 posto svih postavljenih pitanja u Narodnoj skupštini RS u 2013. godine.

Poslanici koji su diskutovali po najvećem broju tačaka dnevnog reda i koji su se najviše istakli u radu na zasjedanjima u posmatranom periodu, su: Velimir Sakan PDP (75), Vojislav Gligić NDP (71), Dragan Čavić NDP (62), Srđan Mazalica SNSD (62), Slobodan Popović ranije SDPBiH (66), Miladin Stanić SDS (51), Kostadin Vasić SDS (49) i Miroslav Kojić SDS (47).

Značajan je i broj poslanika koji su uzeli od 10 do 30 diskusija, njih 28, stoji u izvještaju Centara civilnih inicijativa o monitoringu zajsedanja parlamenta RS u 2013.godini.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ga ... 36837.html

Dok na forumu sam to bio ja koji je postavio mnogo pitanja u ove 4 godine, ali niko nije htio da razgovara sa mnom, a to je klasični govor mržnje.

_зока je napisao:
anoniman je napisao:

Ne mogu naći jbg...

Tačno, jer i nema, ja sam samo iskopao par kandidatkinja, ali nisam znao ko su im roditelji.

Još jednom je potvrđeno pravilo da se politikom bave ljudi čija je egzistencija riješena.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Izgleda da ce sledece godine biti katastrofalne.

SNSD, ako i pobijedi, nece ni prstom mrdnuti da nesto promjeni.
A SDS vec sada ima sleper opravdanja, a jos nisu ni prisli vlasti.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ако снсд побједи треба се договорити са еу, америкама, итд, да им дају доживотни мандат.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
SDS-u nece biti lako, i nikakva opravdanja im nece pomoci, jer je doslo do guse. Narod moze da trpi dugo, ali jednom kad pukne, pa izadje na ulice, e onda dzaba i vlast i policija i sve. Dzaba i to sto smo drugovi clanovi SDS, jer ako nepravda nastavi da gazduje drzavom, ma dzaba im sve.
SNSD je unistio Republiku Srpsku. Ugasio je svaki plamicak koji je davao nadu da ova drzava ima buducnost. Par ljudi su bogovi koji stvaraju, ruse, igraju se i sta jos ne. Glavni baja i kumovi u sakama imaju cijelu Republiku Srpsku. E, ako neko moze podrzati takve ljude, onda bolje nismo ni zasluzili. Kumovi, kumovi, kumovi, dupeulizice oko njih imaju nekakvu korist, a ostatak ko sisa.
Nadam se da ce nova vlast preispitati svaki sprovedeni konkurs, svako radno mjesto koje je na sumnjiv nacin dato nekom uvazenom clanu, pa na ulicu s njima. Boli me uvo za njih.
Ne trazim ja posao, ne nadam se da cu ga dobiti jer sam clan SDS-a, samo trazim malo reda, nek bude kako Bog nalaze. Majku mu, dokle ce nas zajebavati?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]