Braneee je napisao:
budala je napisao:
Samo ja ne mislim da se Bosnjaci (vecinom) vracaju u RS da bi imali politicku moc, nego sto Bosnjaci generalno nikada nisu odustali od "tog" dijela BiH, kao sto su Srbi odustali od "ovog" dijela BiH.
Bosnjaci ne gledaju gradove u RS-u kao "inostranstvo", kao sto kako primjetim velika vecina vas, sto politicki, sto onako izmedju sebe naziva Federaciju.
то једноставно није тачно... јер имам пријатеље који су за (немогуће) одвајање, а исто тако имам пријатеље који су за сарајево, мостар, зеницу и не желе тога да се одрекну (ту сам и ја)... да се сутра испуца неки "референдум" о одвајању вјеруј ми да немам појма како бих гласао... глупо ми за, глупо ми против... битно је да су муслимани знали како да гласају прије 23 године, па да нам сад кењају о торовима, о томе како проводимо сецесионистичку политику, како смо националисти и томе сличне ствари... и онда данас долазимо у ситуацију кад је ок да кажем да сам бошњак и да се поносим тим (национализам), али није ок да кажем да сам србин и да се поносим тим... ђе ту логика?
Pa dobro, nije bas onda da nije tacno, nego da je djelimicno tacno, iako nisam ni mislio da svi Srbi tako razmisljaju.
To kome nije ok sto si Srbin i sto se ponosis s tim, to brate odgovori njemu. Ja uopste nisam iz tog filma, ko je ko i sta je ko, a i odakle je ko. Moje su percepcije totalno drugacije.
Htio sam samo reci svoje vidjenje, a nisam daleko od toga kada kazem da su Srbi odustali od Federacije... ja cu reci nazalost.