banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 18:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 674, 675, 676, 677, 678, 679, 680 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2014, 14:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
dukicas je napisao:
Што вама сметају Пинкови???? ако вам сметају обришите их. Ако ћемо реално, једино филмова што се може погледати на Елти су на Пинковима, нарочито домаћи филмови, па музике разне за свакога... :(

Pa nije problem, samo neću da ih plaćam da bi ih ti gledao ako me razumiješ :evil3: A što se filmova tiče, a čuj svaki film prikazuju po 5 puta u toku sedmice ako neko ne stigne pogledati. Baš uviđajno od njihA :roll: A muzičkih kanala inače nisam imao dok Pink nije došao.....naročito domaće muzike Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2014, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Potpis ovog što je napisao nepokoreni.
I još da dodam Pinkov kanal koji nosi naziv premium vrti progam u 4:3 formatu. Ajd što je takav format to može i proći, nego je ton karina, a filmovi su ripovi skinuti s neta - što je i najveći problem. Mislim stvarno, ko još nudi filmski kanal sa filmovima koja imaju trčeća slova sa onim "Not for sale or public broadcasting".

Te Pinkove filmske kanale rijetko gledam (da budem iskren ne sjećam se kada sam odgledao neki film na tim kanalima), a desilo mi se da sam šaltao kanale i vidio da često piče dva filma na Pink premiumu i Pink Movies: Limitless i Last Holiday.
Baš me interesuje koliko su puta pičili, ako sam to zapsazio, a nisam redovan pratilac pinkovih kanala.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2014, 01:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ajde što se rotiraju filmovi nego deset puta do sada sam naletio da isti film ide na 2 različita kanala u istom terminu... Mislim da ni Mitrović ne zna koliko ima kanala i čemu koji kanal služi.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2014, 06:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Nisu losi ti Pink Movies i Premius i Comedy, ajde kad nemas sta gledati odes na tv profil i nadjes nesto korektno, moze se naci, ti kanali barem imaju kakvu takvu perspektivu, a ostali Pinkovi su teski skart.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2014, 09:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Jel svi imate zvuk na RTS HD-u? ili je to do mene?
A za poskupljenje...ko sto rekose iznad mozda je bolje da stave neku osnovnu cijenu tipa 10 km za kanale bez pinkova arena sportova, pa ko hoce i to nek plati dodatne 2, 3 markice...
A za nove kanale... posto o Foxovima samo mozemo sanjati, Axn, SyFy, 24 Kitchen...
A kome se elta ne svidja sada ako ikad ima izbora - Total, mtel IPTV... pa ko voli nek izvoli... ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2014, 11:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2013, 17:56
jbg crkli linkovi za sport klub ajd barem se moglo sinoć odgledati švicarska i engleska na sk1.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2014, 14:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
DIAB10 je napisao:
A kome se elta ne svidja sada ako ikad ima izbora - Total, mtel IPTV... pa ko voli nek izvoli...

Jedino Total. IPTV je sranje....

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2014, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
123baraba je napisao:
jbg crkli linkovi za sport klub ajd barem se moglo sinoć odgledati švicarska i engleska na sk1.

Citava lista kanala je javno objavljena na bar 20 mjesta i nista drugo se nije moglo ocekivati, bilo je pitanje sata kada ce prestati da radi. Na kraju krajeva, zato sam je i ja objavio. Inace, stvar je radila poprilicno dugo...
Naravno, ima jos kvalitetnih streamova koji i dalje rade. Reci cu samo da su istog tipa. Ostavljam na mastu zainteresovanim da potraze... :) Nije tesko.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 08:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
U čemu je fora sa Pinkovim kanalima što često nestanu iza ponoći i onda ih nema prilično dugo...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 08:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
fora je u prekidima optike u Srbiji...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Amadeuse može li neko reći zašto je pretplata skočila? Koje to kuće i sistemi traže poslupljenje kablovskih usluga da ih mogu upitati kada možemo očekivati porast standarda i veće plate? Valjda poskupljenje usluga prati kvalitetu. Do dana današnjeg niste proširili optičke kablove kao ni uveli mobilnu mrežu niti fiksnu telefoniju na području Dervente gdje Elta-Kabel već ima svoje postojeće pretplatnike. Ako ne postoji ozbiljnost možda nije loše firmu prodati nekom svjetskom operateru. Dosadilo je vječno čekati na normalne uslove. Uvijek neka opravdanja.
Npr ako hoću Eltin internet ne postoji mogućnost da ga priključite kod mene jer nemate optiku tamo gdje imate pretplatnike, samim tim ne mogu imati ni 4D Box ni telefoniju.

Otvorili ste showroom u Banja Luci a šta je sa ostalih centara? Šta imamo od showrooma kada te tehnologije nemožemo praktično koristiti putem Elta-Kabela. Približite vi tehnologiju cijeloj mreži Elta-Kabela. Korisnici već znaju šta im treba ali nemamo pružatelja usluga koji će nam priključiti sve opcije u savremenom svijetu. Vi kao predvodnik tehnologije u BiH morate imati optiku u svim gradovima u kojima radite a to u ovom trenutku nemamo.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 12:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Gdje pise da je pretplata skocila?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Na računu piše da će u narednih 30 dana pretplata na kablovske usluge biti 16 KM.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 12:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
Зашто нема арене спорт 1 ср на дигитали? Када креће Спорт клуб и за колико дана ћете пустити Фоксове и да ли се планирате уозбиљити прије почетка Избора?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Nisam to zapazio, onda ce pretplata skociti :), nadam se da ce kao i za sve obecano probiti rokove :)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 12:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Arena 1 SR radi uredno

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 12:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
Гдје ради уредно? У Зворнику већ 4 дана је црн екран. ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
@ageymang radi Arena 1 SR na 422 Mhz uredno i to u MPEG -2,a ona sa 522.MHz je uklonjena

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 14:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Cim kisa padne,nestane neta

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
CopyLeft je napisao:
Amadeuse može li neko reći zašto je pretplata skočila? Koje to kuće i sistemi traže poslupljenje kablovskih usluga da ih mogu upitati kada možemo očekivati porast standarda i veće plate? Valjda poskupljenje usluga prati kvalitetu. Do dana današnjeg niste proširili optičke kablove kao ni uveli mobilnu mrežu niti fiksnu telefoniju na području Dervente gdje Elta-Kabel već ima svoje postojeće pretplatnike. Ako ne postoji ozbiljnost možda nije loše firmu prodati nekom svjetskom operateru. Dosadilo je vječno čekati na normalne uslove. Uvijek neka opravdanja.

Ме'ш'чини смо ми теби савјетовали ономад да се канеш Елте. :) А што се тиче центра, де ба, па до скора је зјапила рупа од њихове канцеларије у Добоју, Сад су то к'о бива средили али не знам да ли је још отворена. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 674, 675, 676, 677, 678, 679, 680 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]