Dakle,kao sto napisa ovaj novi kolac iznad mene ,,Партизан наставља да једини брани образ српског фудбала.,, i ,,Група тешка у пм.,,
Istina.Veliki posao je odradjen i cilj ostvaren.Grupna faza LE.Zasluzeno.
Jest da je mnogima krivo al jbg,sta ces,nekom je zivot majka a nekom maceha
Iskreno,pribojavao sam se svacega u Azerbejdzanu ali Bogu hvala po onoj oranici mi smo cak i pobjedili.
Nisam htio da ,,kukam,, pred revans da ne bi neki protumacili da trazim opravdanje unaprijed za eventualno ispadanje ali napisacu sad da nama jako fali Volkov.Nervira me to sto se ne zna kad ce opet na teren,ja barem nisam nista procitao i jako mi ide na zivac to sto o Kojicu ni traga ni glasa.Mozemo li mi ikad biti skroz kompletni da li to bilo u fudbalu ili u kosarci.Ja ne znam kako smo i ostvarili rezultate u ova dva sporta kada stalno neko fali ali stalno.Jedan igrac ili vise njih.
Prva utakmica u LE je sa Totenhemom i bilo bi mnogo dobro da se proba otkinut bod.Ali kako kada evo i Skuletic nece sigurno igrati a on makar zna iskoristiti sansu i usao je u dobru seriju.Momentalno najjaci igrac kod nas nece igrati prvi mec.To je najmanje ali ne znam da li je izrecena kazna i oce li dobiti suspenziju za vise meceva.Moze dobiti i 3.
I kako sad,ko ce igrati u spicu?Fofana?Ma slab je on za Skuletica.Vole ga navijaci,nesto im je drag i ja ga gotivim,zna dati gol ali tanak je za meceve u LE.Moje misljenje.Ninkovic je u teskom bandaku,decko je upao u neki los period i to je to.Oko Drincica zivi cirkus,te ide te ne ide.On bi ostao valjda u Partizanu uz neku povisicu ali mu ne daju
Cemu se onda nadati protiv Totenhema pa i Besiktasa.Valjda ce se vratit Volkov,Drincic ostati,od Kojica sam digo ruke.Zaista ce biti tesko samo da ne bude katastrofe.Mozemo valjda barem ove grke uzeti u Beogradu.
Kud bas Skuletic baksuz da dobije crveni u pm,jebo ga konj.Dobro je da opd nasih jos neko ne dobi crveni protiv onih idiota.Njima svejedno,ispadaju i jebe im se za crvene kartone.
Kod nas samo jedan i to igrac koji nikako nije smjeo dobiti crveni.