banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1484 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 75  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jun 2014, 08:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2011, 17:27
Mode, podesiti automatsku isplatu I taj novac ce to bit isplacen na karticu do 5. u mjesecu bez naknade. Isplate sa paypal prema nasim karticama se inace naplacuje (5$) ako to trazite bez podesene aut. podesene isplate. Dnevno je moguce zatraziti max 500$ za isplatu kada idete manuelno. Imam veliko iskustvo sa paypal I sa personal I biznis racunom( sa pokretanjem case I ostalim bitnim stvarima na PayPal) ako nekom treba pomoc tu sam. Radom i ostale online processors placanja moneybookers,netteler,payooner itd

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Али само ако има Виза картицу закачену на Пејпал налог.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
kinderlo je napisao:
Imam veliko iskustvo sa paypal I sa personal I biznis racunom( sa pokretanjem case I ostalim bitnim stvarima na PayPal) ako nekom treba pomoc tu sam.

Kad hoću da kupim nešto preko eBay i odaberem PayPal za plaćanje izbaci mi grešku uz komentar "sorry, your transaction couldn't be completed using the selected card".

Kako se toga riješiti?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 16:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Maj 2008, 13:23
Odlicno, jos kad bi znao kako se podesava automatska isplata :) u pitanju je visa internet kartica NLB banke

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 19:52 
Pripravnik
Pripravnik

Ne mogu editovati prethodnu poruku. Sad sam isao na withdraw i ima samo vracanje na racun, ali naplacuju 5 USD. Evo slika:

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 08:46 
Pripravnik
Pripravnik

Da opet odgovorim sam sebi, moze nekom biti korisno jer sam rijesio, a moderator nek sastavi poruke radi preglednosti. Vise ne postoji opcija na paypal profilu da se ukljuci auto sweep opcija (vracanje sredstava na karricu sa paypal racuna jednom u mjesecu bez naknade). Rjesenje je da se kontaktira sluzba za podrsku paypala sa molbom da se ta opcija ukljuci. Tako sam i uradio i sutradan su mi javili da je aktivirana opcija. Bez toga, na karticu mozete vratiti sredstva samo uz proviziju 5 USD.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2014, 22:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2013, 11:56
Nisam iščitao sve postove, nemam vremena.

Naime, zanima me da li se može Visa Electron iz Unicredit banke povezati sa PayPal? Onaj broj na mojoj kartici ima samo 11 cifara.

Valjda sam svjestan da ne može, samo tražim potvrdu, jer su me izvozali u Unicredit kao malo majmunče.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 07:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Najbolja kartica je rajfajzen debitna kartica, dobijate je za 15 dana od podnosenja zahtjeva. Uz zahtjev je potrebna licks karta I potvrda o prebivalistu ( ili nekakav racun na vase ime) od Cipsa. Mjesecno troskovi ove kartice su 1.99 KM a sa SMS izvkestajem o stanju racuna 3.99 KM . Ova kartica moze primati novac I Kao devizno racun posto ima IBAN I Swift broj. Sa ovom karticom kontrolisete novac na racunu sa uplatom prije kupovine ( novac je za 1h na kartici) I tako pada u vodu onaj izgovor o kradji novca,kartice it'd posto samo uplacujete novac koji cete potrositi u toku nekoliko sati a kartica ne moze u minus. Prije neko dan sam otvorio I paypal USA I regularno primam novac na taj racun . Kome treba vise info Neka me kontaktira na PP

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 07:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Većini koja tek povremeno nešto kupi sa ebay je previše komplikovana procedura, a i za 48 maraka godišnje (koliko košta izvještaj) možeš iz Kine naručiti sepet robe. :)

Iako Slovence ne volim, nlb je daleko prihvatljivija većini stanovnika koji kupuju preko interneta. Ništa ne čekaš, ne treba nikakav dokument sem lične karte i preko interneta uvijek imaš detaljan uvid u sve transakcije.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 09:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ni ovdje nije nista komplikovana procedural ali ako je neka lova 48 maraka I nije koliko ustedis na artiklu. Ovdje su cijene astronomske pa ljudi kupuju a rekao sam da ima I ova opcija od 1.99 KM. Be znam kolika je naknada za godisnje racuna u NLB banci I ne znam da li imaju mogucnost deviznih transakcija ( iban I swift )

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 09:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Jesi li povezao karticu da li si potvrdio onaj kod ?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 09:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Dobiješ karticu na šalteru, odma je možeš koristiti. Izvod dolazi na email i sms obavještenje nakon par sekundi. Plaća se 0.15 KM za svaki sms, što je većini jeftinije ako kupuju par puta mjesečno, nema drugih naknada.
Za devizne transakcije ne znam, ja je koristim samo za kupovinu. :)
Dobije se odma kod sms-om, a može se i na webinfo servisu pročitati.
Ako nema gužve u banci za najviše sat vremena od ulaska možeš početi sa kupovinom. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 10:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ovdje je sms neogranicen I imas internet bankarstvo Koja je veoma povoljno 0,30 KM za interne transakcije a 0,70 KM prema drugim bankama do 10 000 KM . Brzina je bolja kod NLB ali dugorocnije je ispatnije rajfajzen. Meni je potrebna stalna provjera a i e- banking za transakcije bez odlaska u banku , posto I prodajem na eBay I amazonu tako mi je potrebno vise kartica Ali nemam tu u NLB :) Ali morat cu je nabaviti :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 10:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nemaš sa NLB karticom šta provjeravati, svaka uplata i isplata ti je automatski javljena sms-om.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 10:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Jel se placa ta sms u ovih 3.99 je neogranicen broj poruka I e banking

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Sve zavisi kome šta treba..... za povremene kupovine putem paypal na ebay ili na drugim internet prodavnicama povoljnija je nlb internet kartica... meni je i refund uredno lijegao na karticu ako bih ga zatražio jer paket nije stigao. Sa njom se može i kod nas kupovati gdje god primaju kartice, jedino se ne može dizati lova na bankomatu...
Ako se neko redovno bavi prodajom na internetu onda bi sigurno bila bolja ova od rajfajzena što je hvali kinderlo ili neka slična... predpostavljam da se sa njom može dizati lova na bankomatu...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 17:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Moze se dizati kes na bankomatu , prebacivati kes na drugi racun sa e bankingom ( samo 0,70 KM po transakciji). Dobra je I jedna I druga :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Koristim debitnu karticu unicredit zagrebacke banke od pocetka. 1,65 KM mjesecno po izvodu uzimaju u mjesecu kada je bilo transakcija inace nista tako da mi je to najprihvatljivije posto povremeno kupujem na ebay. Jedino sto su guzve na salteru za uplatu tako da bih trebao ebanking ali posto nisam redovan korisnik onda mi bezveze.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2014, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Imas uplatni (depozitni ili kako ga vec zovu) bankomat pa mozes u ponoc uci i poloziti novac na racun, ne treba ti salter. Tamo u onoj kod picinog parka, ne znam za ovu kod ekonomske.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2014, 07:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Kod Ekonomske? Tu je Unicredit banjalučka, zar ne?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1484 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 75  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]