Schlager je napisao:
nisam se dosad htio o treneru izjasnjavat,jer mrzim te stalne smjene...i kad su svi skocili na vinka,rekao sam da mu treba dat bar ovih 6 kola,do reprezentativne pauze,pa sjesti,vidjeti kako i sta dalje...eto stigla je i pauza....moj neki stav je da je vinko idealan za pomocnog trenera,nek ostane u strucnom stabu,ali moja velika zelja je vlado jagodic!!
ucinilo mi se nakon travnika,a pogotovo u onoj ljepotici od utakmice,protiv celika,da se ekipa dize..protiv celika koga su mnogi ismijavali,ali nije to uopste losa ekipa..i protiv nas,i u srijedu protiv veleza su imali po 10 sansi,juce pobjedise u obarskoj,gdje ni mi ni sarajevo nismo...ali,ipak mi se samo ucinilo...ne vidi se ovdje trenerska ruka uopste,ekipa nema ni glavu ni rep....mozda to i nije vinkova krivica,mozda se sa ovim igracima i ne moze vise....ali ipak,volio bih da uprava uputi javno izvinjenje g vladi jagodicu,da kazu "ogrijesili smo se o tebe kao o nikoga,evo ti ugovor na tri godine,i radi polako..!!".....naravno da ni on ove godine ne bi napravio nista,ali snimio bi situaciju,vec od zime poceo popunjavat gdje najvise skripi,i ja bih vec od sledece sezone sa njim bio optimista za evropu!!!
jednostavno,covjek je u oba mandata pokazao da ZNA!!!
covjek jednostavno zivi fudbal 24 sata dnevno,usavrsava se stalno...
tajming je idealan,sledeceg vikenda kad sa svojim u21 momcima odigra zadnje dvije utakmice,istice mu ugovor sa fs bih...ako bismo opet cekali i mrljavili,uzeo bi ga neko drugi,a to ni za njega,a pogotovo za nas ne bi bilo dobro....
hvalio sam ovu upravu,i ako bi i ovo ispostovali,bio bih presrecan...
a ako od toga nema nista,ako uprava hoce pijune,ili ako vlado nece,onda i nisam za smjenu trenera cisto zbog smjene...nek ostane vinko,sta ce mi sad opet neki srbijanac ili sta ti ja znam...
to je moje misljenje...da konacno i tu dobijemo kontinuitet,nema bez toga nista!
slazem se...
Svako normalan bi bez ikakvog postavljanja potpitanja, pitanja ni u ludilu vratio Vladu nazad, ali kazem normalna sredina, ali mi to nismo. Sujeta radi kod nas i u klubu i na tribinama, jedan ce mu pripisati da je ovakav covjek , drugi da se ulizuje federalalcima, treci da je ziheras ....nace jos sto razloga, a jedini pravi razlozi koji trebaju da se ticu kluba i svih nas su na Vladinoj strani.
VRATI SE VLADO!!!
Citiraj:
Grahovac danas odigrao svih 90 minuta u pobjedi Rapida.
svaka cast Grahi, vec igra cijelu utakmicu!