banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 02:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120198 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3491, 3492, 3493, 3494, 3495, 3496, 3497 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Avg 2014, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
od 90 minuta mi smo mozda bili bolji na terenu nekih 20-25 minuta... ostalo vrijeme nasa "igra" nije bila ni za 2. ligu

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
imamo, al kad Runic udje mjesto Kostica, a Suba nazad umjesto fudbalera u pokusaju.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
До тог кобног другог гола изгледали смо поприлично добро, да не кажем одлично, с обзиром на досадашња издања екипе. Чак сам мислио у случају позитивног резултата похвалити Пилиповића, јер је стварно добро одиграо до фамозног другог гола, а онда се све срушило као кула од карата. Таква погрешка Пилиповића, оно је стварно туга. Онаква се лопта испуца од Ченгић виле, ако немаш коме додати, а могао је Суби. Остала два гола "нису ни битна", нисмо се ми могли вратити послије оних 2-1, већина играча је била на умору од 70-те минуте.
Такође, Винко је убацивањем Јовића иза Стокића показао елемнтарно незнање, крилног играча, који је притом јако слаб играч и на својој позицији ставити иза Јоце, кардинална грешка, а на клупи имаш Федора.
Рекао би, као добро намјерну критику да Јоцо мора више трчати, а да се Жеравица гурне иза њега, а не Грујић. Тешка срца морам рећи да Груја треба на клупу, док мало физичку спрему (трку) не поправи.
Пилиповић мора на клупу, док се мало не консолидује у глави. Нема он 18 година да оно ради. Што се тиче Костића, јесте стварно слаб поготово на избијањима лопте, што главом што ногом, али остане и он почесто у немилости кад Пилиповић испадне горе. Највише ми је жао Ђајића који мора крпити за њима двојицом.
Бечелић се поправио, бар за мој укус, не испада пуно, доста је пута и у нападу корисне ствари урадио.
Уз Субића, рекао би да је Жеравица највећи мајстор у екипи, само је и он физички неспреман. Од Радиновића се може направити доста бољи задњи везни него што је сада, нажалост Винко нема то знање, можда га и има, али нема муда да нешто покуша импровизовати. Такође, сам као и Шлагер чуо, да Малбашић боље игра на лијевом крилу, него на десном, а и момак је љевак. Ако већ неће њега да гурне, нек стави Жижу гдје је и био, Субу на бека, па се људски поносати са Широким, који објективно долази као фаворит овдје, не баш као САрајево, али су доста јачи од нас, нажалост.
Елем, да се вратим на оно што са почетка. Са овавком игро, до другог гола, можемо много бодова на страни узети, пребољети дјечије болест у одбрани, и у овој паузи радити на физичкој спреми, нешто имам осјећај да ћемо од септембра све боље бити. Илић зна лопте, ал му недостаје концетранције, да не кажем интелигенције у неким ситуацијама.
Написах да Широки долази ко фаворит, али на муци се познају јунаци, тако да у суботу очекујем општу тучу на терену, за сваку лопту, за сваки педаљ терена, па шта нам Бог и лијепа срећа да.
Завршио сам свој докторски елаборат, само да напишем болдованим словима, чисто да неком непромакне 8)

СВИ НА СТАДИОН, ОВОЈ ЕКИПИ ТРЕБА ВЕЛИКА ПОДРШКА !
ИГРАЈТЕ СРЦЕМ !

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 12:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Na siroki:
------------------------------------------------------Avdukic-----------------------------------------------------------

---Becelic----------------------------Jevtic-----------------------------------Runic------------------------Subic--------

--------------------------Radinovic-----------------------------------------------Zeravica-----------------------------

-------------------------------------------------Predragovic------------------------------------------------------------

---------------Ilic-------------------------------------Stokic----------------------------------------Zizovic-------------

Trener: Vlado Jagodic

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka

ma koji crni jevtic, djajic je duplo bolji od njega... i gruja obavezno na zadnjeg veznog

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Јевтић данас шета око стадиона, поново са неким папирима у рукама, можда и други покушај одласка у најави...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 14:45 
Veteran
Veteran

kad pobjedjuju ne dirati nista a kad se osramote, probati sa drugima, gori ne mogu biti od ovih u odbrani

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 16:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Dok je ove uprave, Vlado nece vidjeti klupe Borca...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 16:44 
Veteran
Veteran

zna se onda sta ciniti, ne cekati 3 vezana poraza vec napraviti cistku, pozvati gasprom da ulozi 20 miliona oera i za godinu dvije bi imali takmicenje izmedju malezijaca i rusa ko ce vise uloziti, podigli bi kvalitet fudbala preko noci i eto Vidica u Borac da ovdje zavrsi karijeru :lol: , naravno sala mala, ali ako Borac, ne daj boze izgubi od sirokog,odmah poslije utakmice da se sastane UO(ako jos postoji) i da raspravlja cijelu noc kako dalje,ovako vise ne moze

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Винко нема муда да се супростави управи и некоме ко му вјероватно диригује кога ће на терен избацити, па слијепац види да Пилиповић не зна играти, није за премијер лиге, да се мене пита ја би му исписницу већ сад дао. С њим у екипи немамо шта тражити против Широког Бријега, јебаће му Закарић мајку сваки пут кад му приђе, а пробао би Рунића умјесто Костића, овај баш пуно кикса. Кад је утакмица против Широког Бријега?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 17:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2014, 00:04
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ognjen-e ... ika/139048

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
SuperDjomla je napisao:
Винко нема муда да се супростави управи и некоме ко му вјероватно диригује кога ће на терен избацити, па слијепац види да Пилиповић не зна играти, није за премијер лиге, да се мене пита ја би му исписницу већ сад дао. С њим у екипи немамо шта тражити против Широког Бријега, јебаће му Закарић мајку сваки пут кад му приђе, а пробао би Рунића умјесто Костића, овај баш пуно кикса. Кад је утакмица против Широког Бријега?

Са Широким у суботу у 20.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
GanDra je napisao:
SuperDjomla je napisao:

Са Широким у суботу у 20.

Хвала на информацији. ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ако је истина ово за Ђелмића онда... јебем ти сунце!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 21:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
pa rekao je da bi u bih igrao jedino za Borac...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
И ја се тога сјећам..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 21:26 
Veteran
Veteran

krce crijeva, treba tamo za pastetu zaraditi, zato je zaboravio na tu ,ljubav", neka je otisao kad nije pristao bar na godinu da potpise

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka

ulizivao nam se... jebe se njemu za Borcem

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 22:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Avg 2014, 10:06
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
pa rekao je da bi u bih igrao jedino za Borac...

Decku treba klub hitno a kod nas bi vjerovatno pristo za smjesnu cifru al sta ces procjenili ovi nasi strucnjaci da nam nije potreban

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2014, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
http://www.nkjedinstvo.com/vijesti/1290 ... dresu.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120198 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3491, 3492, 3493, 3494, 3495, 3496, 3497 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]