banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 05:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3480, 3481, 3482, 3483, 3484, 3485, 3486 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 23 Avg 2014, 21:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Subica ako ne prodamo za minimalno 300.000 evra na kraju sezone ili na zimu, nista nismo napravili. Mozda nas najbolji mladi igrac (koji je izasao iz Borceve skole) u poslednjih 20 godina, jos od vremena kada je Gruja bio talenat.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Neko spomenu Ilica, frajer je u prvo poluvremenu fuli prazan gol sa 2 metra a golman je bio na prvoj stativi. Sta reci za promasaj Dujakovica u drugom poluvremenu? I ja rekrativno igram fudbal al cini mi se nikad nako nesto fuliti. Nikad mi nece biti jasno za momke koji cijeli zivot, svaki dan pikaju loptu. Haos.

Da ne trolujem, svaka cast na pobjedi i borbenosti. Joco, Subic i Avduka klasna u odnosu na druge i to su veceras i pokazali.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ja neznam ljudi,ali izgleda da sam ja gledao neku drugu utamicu. Meni ovo nije licilo ni na sto. Jest sve to tezak yeren ali mora to mnogo bolje jer je ovaj Celik nula od ekipe. Ako hocemo da pariramo jacim ekipama ,evo vec sledeci je Siroki ovo mora mnogo bolje

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 22:06 
Veteran
Veteran

Slazem se u jednu ruku, izuzev Subica, Avduke i Stokica pa donekle i Gruje (jebiga godine su ga stigle pa nije konstantan) ovo je neki prosjek lige. Ali s druge strane igras onako kako ti se protivnik postavi, plus uzasno los teren (kakva je kisa padala prije i tokom utakmice ja sam mislio da ce biti i gori), sve u svemu prolazna ocjena za ekipu, ali definitivno do mora i moze bolje.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 22:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
snimak na areni 4.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 22:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
najbitnije je da skupljamo bodove i pored losije igre, sto je osobina velikih ekipa :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 23:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
ne znam cim ste toliko odusevljeni???ok,borili se jesu (ali zar se to ne podrazumjeva) ali samo se bunaralo iz zadnje linije,nepovezano skroz.
raspali celik nam napravio puno problema i to treba reci pogotovo u drugom poluvremenu!
onaj ilic neka je jak ko konj ali promasiti onakve 3 sanse je smijesno.
80 min celik ispucava loptu po nasoj lijevoj strane,do nje dolazi pilipovic i umjesto da bira hoce li dodati loptu avdukicu ili stoperima on je ispucava u aut!!!
i ovo je samo jedna u moru situacija na utakmici.
i pored svih ovih sansi koje smo napravili,trebali smo ovom celiku dati bar 3 komada,umjesto toga oni su bili bolji 2 poluvrijeme.
ne pljujem nikoga ali samo kazem da treba biti realan.ovo danas smo uzeli teskom mukom!
za ova 3 boda iskljucivo trebamo zahvaliti subicu i avdukicu i kraj price.

iskreno,mene ovo ne cudi jer sam se pomirio da cemo biti plasirani oko 10 mjesta jer kvaliteta ova ekipa nema za vrh tabele.
i stvarno retard moras biti pa najavljivati neku pobjednicku seriju borbu za evropu i spominjanje licence za istu.dajte ljudi dozovite se pameti,kakva evropa.....

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Да не понављам што су многи рекли, мишљења сам да ће нама бити лакша утакмица на Отоци, него у суботу против Широког.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Meni utakmica uopste nije bila sjajna. Tu je dosta bilo do neznanja i nemoci.
Lijeva strana nam je haoticna. Pilipovic kao da je prekomandovan iz bejzbola u fudbal, pa se navikava. Osnovne radnje poput izbijanja lopte, vracanje golmanu, vracanju u protivnickih 16 metara kad na centru stojis kao osigurac nakon kornera... Razni izgubljeni dueli, smetanje Subi u par navrata, preskace ga lopta. Kriminalno.
Jos na njegovoj strani ona pritka od stopera, kojeg takodje svaka druga preskoci. I on je kritican u duelima.
Dzajic je bio dobar, donekle i Becelic. Zeravica nije bio los, kao ni Ziza.
Ali bodove dugujemo Subi i Avduki. Definitivno. Suba je fudbaler i po za razne livadare, sto domace sto gostujuce. A Avduka je pokazao ovim indijancima sto bi ga mijenjali kakvim polukvalifikovanim golmanima.
Joco, Ziza, Gruja... Prihvatljivo.
Ono sto su Ilic i Cina promasili smo mogli platiti samo tako.
Mi smo ovom Celiku trebali zgurati jos dva-tri komada, a ne da strepimo.

Momenat veceri, jednoglasno, kapitenska traka na ruci mladjahnog Dujakovica.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 00:02 
Veteran
Veteran

Dobro pojedinci ovde kuju u zvijezde pojedinci guraju u blato. Igra i utakmica veceras je tu negdje na sredini. Nista spektakularno a nista ni toliko lose. Uglavno bodovi su osvojeni, pobjegli smo sa dna u neku sredinu i to je pozitivno. Vidjecemo kako ce dalje ici.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
sad sam odgledao i cijeli snimak...
sutevi u okvir 11:3 za Borac... naravno da je avdukic za mene najbolji golaman u bih, to sad davno rekao, ali ispada da nas je samo on spasio kao da je celik imao 100 suteva u okvir a ne 3... pa pola onih udaraca celikovih je sudija mahao ofsajd... imali su jednu milionpostotnu sansu i avduka je spasio i svaka mu cast, spasio je i celikov jos vise veceras

bili smo bolji danas, imali smo vise sansi i zasluzeno pobijedili...

i pored nase lose i nepovezane igre, mi smo pobijedlili (pobijedili smo na trcanje), a mozemo sigurno igrati puno bolje

jos jedna stvar, iz kornera ne radimo nista, i danas 9 kornera, i nista

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 00:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Subiću svaka čast, ako ovako nastavi, trebao fin transfer napraviti!
Taj momak je došao u BL, prije ja msm 2 sezone. Klub ge istrpio 2 sezone i on to sve lijepo vraća. On je jedan pozitivaan primjer, ne sumnjam da postoji još takvih momaka koji iz okolnih Opština, čiji talenat ako se ne prepozna u pravo vrijeme može zauvijek bit izgubljen. ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 07:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ne bi ja nikakav transfer spominjao sada, Suba treba da ovako nastavi, da se ne obazire puno na hvalospjeve a kad neko ponudi 500 000
funti onda ga prodati, ne daj ti boze da smo sinoc izgubili, sta bi onda pisali, a momci su uzeli 3 boda , borili se do posljednjeg atoma snage po uzasnom terenu i sad iih treba ohrabriti da na otoci uzmu bar bod, sto nije nedostizno, jer momci podizu formu, vidi se ipak da imaju vazduha u plucima, Avduka je sinoc iz inata branio zbog izostanka sa spiska i da je utakmica trajala jos 90 min. ne bi mu mogli nista

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 08:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ljudi moji, kad je nesto dobro, treba to i reci glasno i jasno, a sinoc je dobro to sto smo uzeli bodove, sve ostalo je bilo drama lose, od terena pa i do same igre, mogu slobodno reci da i pored silnih sansi mi smo se provukli, u 85 minutu igrac celika iz punig trka skace i suta glavom sa pet metara skoro neometan i promasuje citav gol, naravno mogli smo i mi ranije umuvati jos koju u gol pa da to sve izgleda puno mirnije na terenu, ali nismo i strepili smo za bodove do samig kraja, nekoliko igraca je bilo ispod svih nivoa poluamaterskog fudbala, a posebno bih izdvojio lijevog beka kojeg mi zapravo u ovoj postavci igre i nemamo, koliko puta je samo civjek pogrijesio to je drama, al nebi ni bio problem da on igra ofanzivno pa da pogrijesi, nazalost on ofanzivno cak i ne pokusava, a defanzivno pravi more gresaka, bolje da igramo bez lijevog beka, ovaki racunas da ga imas, a on u stvari samo statira... moram reci da je Gruja los, cini se da je fizicki ispod svakog kriterija, pa na momente djeluje kao da je na terminu, lijevi stoper, za kojeg moram reci da je poginuo i zbog vec navedenog beka mora da poradi na skoku, nije mi jasno da u svakom skoku ode ispod lopte, onda ne moze da je ocisti kvalitetno. Ima tu jos puno posla, nadam se da ce to biti puno bolje jer ja sam sinoc gledajuci njih sa stadina izasao umoran kao da sam ja igrao 90 minuta...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mislim da i ovakvi tanki imamo neku sansu protiv Olimpica jer se i oni poprilicno muce.
Uz to, Muharemovic je dobio crveni protiv Zvijezde a on im je ponajbolji igrac.

Sa druge strane, mislim da su nam 2 boda maksimum do pauze. Protiv Olimpica mozda nesto izvucemo a Siroki da dobijemo sa ovakvom igrom nema sanse.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 09:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:

Hoce li mi neko reci zasto je Avdukicu oduzeta traka,ajde ima smisla da Gruja bude kapiten al kad je izlazio bilo mi je nevjerovatno da je Cini dao traku......

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To jeste cudno, al jos zanimljivije je kako Cina radi neoprezne startove. Otvorenim djonom na igraca Celika, bilo je blizu crvenog.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 09:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mislim da je Cina stavio traku samo da se smanje komplikacije :)
Sami kraj utakmice, Cina na sred terena, utakmica se odmah nastavila cim je Gruja izasao.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
pendula je napisao:
Citiraj:

Hoce li mi neko reci zasto je Avdukicu oduzeta traka,ajde ima smisla da Gruja bude kapiten al kad je izlazio bilo mi je nevjerovatno da je Cini dao traku......

To je Gruja dao trraku Cini onako,nije imao snage da otrci do Avduke.
A sad mal ozbiljnosti ,meni jos pred ocima ona Avdukina odbrana. Ljudi ono se nebrani covjek sam ko duh na 5 metara.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja je vidio u golu. :-D Avduka ladno moze jos 5 godina kod nas, ne bih se bunio. :-D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3480, 3481, 3482, 3483, 3484, 3485, 3486 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]