banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 15:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Avg 2014, 22:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sta te briga za nasim mentalitetom krda,i tako palis odavde,boli te cosak...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
У праву си, али свеједно не престаје да ме изненађује. Негативно. Џеботе па гласао сам скоро за свакога са српске политичке сцене од рата наовамо, (осим за СДС на локалном нивоу, никад), и кад сам видио да нема вајде, почео да поништавам листић. Ал "зомби" екипа гласа "за своје" па нек пропадне свијет. Не контам... :( И нед'о Бог да каже нешто контра "својих".

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 23:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da nema tog "mentaliteta krda" i da smo svi,ili vecina, tako pametni i osvjesteni kao ti,pa da ponistimo listic,od oktobra bi nam na vlasti u RS bila koalicija 1.mart i emir suljagic,a entitetsko glasanje i sama RS ukinuta za mjesec dana...zato ne omalovazavaj ljude kojima nije tesko da izadju da daju svoj glas jer su svjesni da su ljudi zivotom placali da imamo RS...a vecina ih je zgadjena politikom kao i ti,ali nisu "osvjesteni" i prepametni da bi svoj listic prekrizili.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па не треба нам коалиција "1. март", Аљо јуниор је већ стигао, а заставе РС скинуте, да се не увриједи. Је'л увиђаш проблем или ћеш и даље да гураш главу у пијесак и вичеш "ал види њих, види њих" (СНСД)?!? Сваки пут кад умјесто да кажеш неку критичку о СДС-у а не шарене лаже типа "борбе против криминала", "немања афера", "заштите националних интереса" кад СДС "дође на власт", копаш сам себи рупу... Са или без "мартоваца".

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 23:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dobro si primjetio da izbjegavam tu temu...o mnogo cemu mogu pisati,ali o patriotizmu snsd-a,a izdajnistvu sds-a,nekako ne mogu...nisam ja nesto previse pametan,ali prica na tu temu bi mi bila vrijedjanje inteligencije do onog najnizeg stadijuma :(

bez obzira sto sam svjestan moci medija u ispiranju mozga (svako vece pedeset puta "probosanska politika SDS"),ipak nekako jos uvijek odbijam da budem budala...borim se

A sto se Obrena tice,znas i sam moje misljenje o njemu,bar deset puta sam se ovdje slozio sa tobom,i jako cu srecan biti kad cujem da nije vise u stranci....Ti si preopterecen sa dvadesetom licnoscu u hijerarhiji SDS-a..to bi bilo isto kao da ja svaki dan ovdje spominjem Zengu Novakovica,ili Skrbica,ljubavnika Smitrana i ostalu kompaniju...Zato sam ti i napisao da se opustis malo.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
A sto se Obrena tice,znas i sam moje misljenje o njemu,bar deset puta sam se ovdje slozio sa tobom,i jako cu srecan biti kad cujem da nije vise u stranci....Ti si preopterecen sa dvadesetom licnoscu u hijerarhiji SDS-a..to bi bilo isto kao da ja svaki dan ovdje spominjem Zengu Novakovica,ili Skrbica,ljubavnika Smitrana i ostalu kompaniju...Zato sam ti i napisao da se opustis malo.

Али ЗАШТО је још увијек у странци?!? И зашто је имао сталне контакте са Босићем током поплаве?!? А није са људима којима је градоначелник, није са Владом? У сред општег срања. Ја сам преоптерећен 20. личношћу у хијерархији зато што је та личност забила посљедњи ексер у мртвачки ковчег града којим СДС влада од рата наовамо. Града у којем сам живио 40+ јебених година... Града који је у рангу пропалих Завидовића умјесто да буде друга Бијељина. Мало ли је???

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 23:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zasto,zasto,zasto..otkud ja znam zasto...da sam ja Predsjednik SDS-a,iskljucio bih ga odavno..ali zato politika i nije za mene jer sam previse emotivan i idealista :( ...
Ako bih morao nagadjati zasto,onda vjerovatno se vise vrednuje to sto donosi glasove u stranku,a vjerovatno i pare,nego neke moralne norme...Zasad to gutam,isto kao sto gutam i Gligorica,Cavica,Ivanica,Mihajlicu i ostale,jer ocigledno je koncept da se trpi sve moguce ne bi li se doslo na vlast,kao preduslov bilo kakvih promjena...Vjerovatno je procjena vrha moje stranke da je protivnik jos uvijek jak i da je bitan svaki glas...Imaju oni svoje disciplinovano glasacko tijelo,200-300 hiljada ljudi,i da sam ja lider SDS-a izgubili bi sigurno,jer odjebao bih sve ove pomenute pa i po cijenu da ostanemo u opoziciji....Ovako skoro sigurno pobjedjujemo,ali sve manje se toj pobjedi radujem...preskupa je,i bojim se da ne bude pirova :(

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Zasto,zasto,zasto..otkud ja znam zasto...da sam ja Predsjednik SDS-a,iskljucio bih ga odavno..ali zato politika i nije za mene jer sam previse emotivan i idealista :( ...
Ako bih morao nagadjati zasto,onda vjerovatno se vise vrednuje to sto donosi glasove u stranku,a vjerovatno i pare,nego neke moralne norme...Zasad to gutam,isto kao sto gutam i Gligorica,Cavica,Ivanica,Mihajlicu i ostale,jer ocigledno je koncept da se trpi sve moguce ne bi li se doslo na vlast,kao preduslov bilo kakvih promjena...

Твој главни проблем је што мислиш да ће доћи до БИЛО КАКВИХ промјена. Неће. А УБР (види подебљано), тако се не добијају избори. Тако сте само исти у длаку као и они против којих се борите.

Citiraj:
Ovako skoro sigurno pobjedjujemo,ali sve manje se toj pobjedi radujem...preskupa je,i bojim se da ne bude pirova :(

Не побјеђујете. Ни близу...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Schlager ne valja biti tako siguran, kako pises rekao bi covjek ubjedljiva pobjeda, a to ce se desiti nikad. Ako SDS uzme izbore, uzece ih guravo, kao i SNSD.

Izbori u Laktasima, 10ak dana prije opstih ce mnogim neopredjeljenim dosta toga kazati.. a ne vjerujem u scenario da SNSD moze izgubiti Laktase.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 22:12 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
@Bečka

Sviđa mi se kako razmišljaš. :wink: Taj dio za Laktaše je posebno zanimljiv.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ponavljam po stoti put:Dodo je dao riječ da će se prestati baviti politikom onog trena kad izgubi vlast u Laktašima.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2014, 22:20 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
A čisto sumnjam da će se to desiti, uz svo poštovanje prema kandidatima opozicije.

Schlager je napisao:
da nema tog "mentaliteta krda" i da smo svi,ili vecina, tako pametni i osvjesteni kao ti,pa da ponistimo listic,od oktobra bi nam na vlasti u RS bila koalicija 1.mart i emir suljagic,a entitetsko glasanje i sama RS ukinuta za mjesec dana...zato ne omalovazavaj ljude kojima nije tesko da izadju da daju svoj glas jer su svjesni da su ljudi zivotom placali da imamo RS...a vecina ih je zgadjena politikom kao i ti,ali nisu "osvjesteni" i prepametni da bi svoj listic prekrizili.

Vidi, pa slažemo se oko nečega. :lol: Mislim da bi svako ko imalo voli ovu zemlju trebao izaći na izbore. Pa glasao za SNSD, DNS, SP, SDS, PDP ili Mihajlicu. Svi nešto kukaju, a neće da urade ni ono najosnovnije da bi se stvari popravile, a to je izlazak na izbore, za početak.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2014, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Smećarluk

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2014, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Више од игре". :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2014, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
koje trovanje djece.ja u njihovim godinama nisam znao ko je presednik saveznog izvršnog vjeća a kamo li šta drugo

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2014, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
http://www.podlupom.org/posmatraci/

Ako neko ima volju da bude posmatrač na izborima, a nije već uključen stranački.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2014, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Iako sam odlucila da ne pisem o politici, prosto me informativno interesuje, valjda ce me clanovi ili pristalice SDS udostojiti odgovora. :)
Sta se desilo sa ovom strankom, koja se od pocetka gnusala "seljacke sator" kampanje pozicije da sebi dozvoli da se pojave na toj istoj Manjaci, na zboru, pod satorom i uz sve to se hvale pricom kome je Cana pjevala i ko ima tu tzv. "satorsku podrsku"?
Da li je to bila greska ili su ipak od "gradske urbane" price presli na tzv.oprobani recept druge strane?
Kako oni gledaju na to? Naravno, ovo nije nikakva provokacija. Samo me je zacudila prica, eee na zboru pod satorom Cana bila naklonjenija Tadicu a ne Dodiku sto je gospoja pevaljka danas i demantovala :roll: :lol: .
To nisam ocekivala od SDS s obzirom da je najavio kampanju dijametralno suprotnu vladajucoj strukturi.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2014, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2014, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Lolly mangup je napisao:
Iako sam odlucila da ne pisem o politici, prosto me informativno interesuje, valjda ce me clanovi ili pristalice SDS udostojiti odgovora. :)
Sta se desilo sa ovom strankom, koja se od pocetka gnusala "seljacke sator" kampanje pozicije da sebi dozvoli da se pojave na toj istoj Manjaci, na zboru, pod satorom i uz sve to se hvale pricom kome je Cana pjevala i ko ima tu tzv. "satorsku podrsku"?
Da li je to bila greska ili su ipak od "gradske urbane" price presli na tzv.oprobani recept druge strane?
Kako oni gledaju na to? Naravno, ovo nije nikakva provokacija. Samo me je zacudila prica, eee na zboru pod satorom Cana bila naklonjenija Tadicu a ne Dodiku sto je gospoja pevaljka danas i demantovala :roll: :lol: .
To nisam ocekivala od SDS s obzirom da je najavio kampanju dijametralno suprotnu vladajucoj strukturi.

Hm, zasto mislim da ces od oktobra preci u SDS :roll:
Da nije zbog posla koji ti je dao SNSD?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2014, 18:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Znači SDS je krenuo u šatorsku ofanzivu ne bi li Lolly prešla kod njih? Lolly, ja bih bio počastvovan....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]