a jeste se bili raskukali,opstanak,ovo,ono

...sad fino demoliramo čelik 2-1,i eto nas u sredini,gdje ćemo i završiti,i gdje nam je objektivno i mjesto...od evrope ove sezone nema ništa,jer objektivno ima bar 5 ekipa organizaciono jačih i stabilnijih od nas...ali isto tako smo mančester junajted za ove drine,travnike,zvijezde,slavije,radnike,viteze...
dobro je ovo sve,igramo ligu opušteno,vraćamo dugove,gradimo terene...fino...
bićemo 6-10 mjesta,kako sam i pretpostavljao,ali kao jedna mala sugestija,nije isto biti 6-10 sa fedorom predragovićem,stefanom savićem,jovičićem-ili bez njih...
ako si u sredini kao lani,pa izguraš grahovca,subića-to je uspješna sezona...želim isto i ove godine,da guramo pokojeg mladića,na kojem se može fino keširati,jer sigurno nećemo sledećeg ljeta moći profitirati na žižoviću i grujiću

..
dajte ovom fedoru šansu da odigra 6-7 utakmica u kontinuitetu,a ne da počinje sa klupe,ili jadan i kad počne,samo gleda na onu tablu da li se njega mijenja...ne može igrat opušteno,i sav je istraumiran....a nije mogao zaboraviti igrati,vrijedi taj dečko...ja sam tih godina,najviše zbog grahovca,baš mnogo gledao te mlađe kategorije,i ovaj fedor je bio najbolji u biH!!....mlađi je od srđe 2 godine,ali dosta puta sam gledao i njegovu generaciju,na mene je ostavljao jači utisak nego ovaj srđan babić što je igrao sa njim,i koji sad odbija zvezdu,a pljušte milionske ponude za njega od šahtjora i ostalih

...može neko reći da na prelasku u seniore nije opravdao očekivanja,ali kako i da oprvada kad je sav istraumiran i boji se greške...reci mu,mali igraš sledećih 7 utakmica od-do,ako ne pokažeš ništa-ideš na klupu ili pozajmicu!!
ili brate taj jovičić...ako si ga skautirao godinu dana,i doveo iz prijedora ili odakle već,da bude budućnost borca na desnom beku,pa daj bar da ga vidimo
uglavnom,biće to sve dobro...
Мени само није јасно шта чекају са Федором, ако сад неће играти, кад ће онда. И ја сам долазио често на утакмице млађих категорија, гдје је он играо, он је за те клинце био Меси, јебо им је кеву сваки пут кад има лопту. Нисам сигуран али чини ми се да је Граха на почетку добио више шансе од њега.
AJ BORAC!