banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 15 Avg 2014, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
zerocool je napisao:
Realno Lampard jeste odlican igrac, ali Pirlo, a pogotovo Ronaldinjo su bolji od njega..

A to zato što ti tako kažeš? Evo došao Ziri i rekao da je Pirlo bolji igrač od Lamparda i mi samo trebamo na to klimnuti glavom? Nije poenta što je to Lampard, evo i da je Gerrard je odličan igrač, ali Pirlo je bolji i od njega? Ziri, po čemu je Pirlo bolji od Lamparda, ajde ti to meni sad fino elaboriraj. Sportski komentatori, analitičari i novinari na ovom forumu, čudi me da ne radite svi za Skysports...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 01:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Evo za pocetak vi govorite da je Lampard dao vise golova, jeste, ali njih dvojica nisu ista pozicija, Pirlo je uvijek igrao dosta povucenije, bukavalno ispred odbrane, logicno da sa te pozicije ne moze dati puno golova (iako je i on dao solidan broj), osim iz prekida, sto je i radio i to vrhunski. Onda, Lampard je konstantan igrac, odigrace on uvijek dobro ali to je to, ne mozes od njega ocekivati neki jebeno spektakularan potez, a Pirlo to uvijek moze uraditi i uradio je milijardu puta, ok, mozda je i Lampard uradio to par puta (a i to je spucao neki gol sa 30 metara, sjela mu sto se kaze :D ), ali to je Pirlo radio za dobro jutro bukvalno. I onda najvaznija stvar, on je tip igraca koji cini ekipu puno boljom nego sto jeste, on kad je presao u Juventus, oni su sezonu prije bili 7-8, a odmah te sezone kad je on dosao oni su osvojili titulu, a on je izdominirao. On kad je igrao, cak su razni panjevi poput Matrija izgledali kao vruhnuski igraci, a to ne mozes reci za Lamparda.. Eto, ja se stvarno ne mogu sjetiti nekih vaznijih utakmica da je Lampard rijesio (aj, mozda bi onu protiv Njemacke i rijesio, da je sudija priznao onaj gol), a za Pirla mogu i to dosta njih. Jbg, kao sto rekoh Lampard je veoma dobar igrac, ali po meni jednostavno nije u klasi Pirla, ovaj je bolji i to je to.. Mislim da bi 99% trenera izabrala Pirla u svojoj ekipi (da im neko ponudi nekog od njih dvojice) u svom vrhuncu.
A da cujem onda, sto ti mislis da je Lampard bolji od Pirla.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 03:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ljudi, za boga miloga, jedini veznjaci koji igraju povuceno su defanzivni vezni igraci poput Matica. Pirlo nije defanzivni vezni tako da tu pricu o njegovoj povucenoj igri prosipajte negdje drugdje jer nema veze s mozgom.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 08:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Elvis Presley je napisao:
Ljudi, za boga miloga, jedini veznjaci koji igraju povuceno su defanzivni vezni igraci poput Matica. Pirlo nije defanzivni vezni tako da tu pricu o njegovoj povucenoj igri prosipajte negdje drugdje jer nema veze s mozgom.

A Yaya Toure jest?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 08:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
zdero je napisao:
zerocool je napisao:
Realno Lampard jeste odlican igrac, ali Pirlo, a pogotovo Ronaldinjo su bolji od njega..

A to zato što ti tako kažeš? Evo došao Ziri i rekao da je Pirlo bolji igrač od Lamparda i mi samo trebamo na to klimnuti glavom? Nije poenta što je to Lampard, evo i da je Gerrard je odličan igrač, ali Pirlo je bolji i od njega? Ziri, po čemu je Pirlo bolji od Lamparda, ajde ti to meni sad fino elaboriraj. Sportski komentatori, analitičari i novinari na ovom forumu, čudi me da ne radite svi za Skysports...

Šta sereš ti? Čudi te na radimo na Skaju. Mi smo rekli da je nije bolji, vi da jeste. Kakvo klimanje glavom, šta pričaš. Mislite šta hoćete, boli me đon.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Кадар невера. Пирло је јединствен у свијету фудбала, не сјећам се да је неко прије њега играо то што он сад игра, нешто најближе дефиницији плејмејкера, још поготово што игра испред одбране. Не може се поредити са Лампардом, поготово не узимати статистику и радити поређење. Једина сличност је да су они обојица фудбалери и да играју на средини терена. Пирло игра главом, трка и разбијање противничких напада нису његов стил, Лампард је другачији играч, технички поткован али ни близу Пирла. Чави би се већ могао поредити са Пирлом, и нико ми осим њега тренутно не пада на памет.
По мјесту на терену, Пирло само изгледа да игра на мјесту крљатора. Треба некад и погледати неку утакмицу, да би се нешто видјело.
Довољно је сјетити се асистеције Гросу против Њемачке 2006. да се види какав је то маестро.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
zerocool je napisao:

I Ronaldo i Messi su bolji od Lamparda, njih si zaboravio spomenuti... mislim kad već Ronaldinja stavljaš tu.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 08:55 
Bič božji
Bič božji

Ronaldinja je Elvis ranije spomenuo, čitaj.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 09:07 
Bič božji
Bič božji

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 90730.html
Nadam se da je ovo šala.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 09:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://www.jutarnji.hr/bijeg-iz-ukrajin ... -/1211671/

uvijek je bio solidan kad je igrao u engleskoj...ono sitno u totenhemu I kasnije u qpr...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 09:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Rojs i Mandzo, bilo bi tu rnr-a.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
zdero je napisao:
zerocool je napisao:

Šta sereš ti? Čudi te na radimo na Skaju. Mi smo rekli da je nije bolji, vi da jeste. Kakvo klimanje glavom, šta pričaš. Mislite šta hoćete, boli me đon.

Ja ni u jednom momentu nisam rekao da je Lampard bolji, pročitaj. Abnormalno je glupo porediti igrače, to su sve svjetske zvjezde dokazane na svjetskom nivou i ponajbolji igrači u svojim klubovima koji su osvojili u klupskom fudbalu sve. Razlikuju se po mjestu na kom igraju na terenu, po stilu i još mnogo čemu, ali totalno je idiotski reći da je jedan bolji od drugog.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
Кадар невера. Пирло је јединствен у свијету фудбала, не сјећам се да је неко прије њега играо то што он сад игра, нешто најближе дефиницији плејмејкера, још поготово што игра испред одбране. Не може се поредити са Лампардом, поготово не узимати статистику и радити поређење. Једина сличност је да су они обојица фудбалери и да играју на средини терена. Пирло игра главом, трка и разбијање противничких напада нису његов стил, Лампард је другачији играч, технички поткован али ни близу Пирла. Чави би се већ могао поредити са Пирлом, и нико ми осим њега тренутно не пада на памет.
По мјесту на терену, Пирло само изгледа да игра на мјесту крљатора. Треба некад и погледати неку утакмицу, да би се нешто видјело.
Довољно је сјетити се асистеције Гросу против Њемачке 2006. да се види какав је то маестро.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-mmYEi2jre4[/youtube]

Polufinale Lige šampiona, dva ključna dodavanja, pogotovo ovo drugo i to kakvo.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma otkud ti to? Od Lamparda ne možeš očekivati spektakularne poteze :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Pa slični su dosta po fudbalskom znanju, samo meni je Pirlo dosta elegantniji, ima bolji kliker, lucidniji je i nevjerovatan pregled igre. Kao Toti, samo dosta povučeniji. Zna ponekad i solidnu odbranu da odigra, a i slobodnjake bolje izvodi.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Evo za pocetak vi govorite da je Lampard dao vise golova, jeste, ali njih dvojica nisu ista pozicija, Pirlo je uvijek igrao dosta povucenije, bukavalno ispred odbrane, logicno da sa te pozicije ne moze dati puno golova (iako je i on dao solidan broj), osim iz prekida, sto je i radio i to vrhunski. Onda, Lampard je konstantan igrac, odigrace on uvijek dobro ali to je to, ne mozes od njega ocekivati neki jebeno spektakularan potez, a Pirlo to uvijek moze uraditi i uradio je milijardu puta, ok, mozda je i Lampard uradio to par puta (a i to je spucao neki gol sa 30 metara, sjela mu sto se kaze :D ), ali to je Pirlo radio za dobro jutro bukvalno. I onda najvaznija stvar, on je tip igraca koji cini ekipu puno boljom nego sto jeste, on kad je presao u Juventus, oni su sezonu prije bili 7-8, a odmah te sezone kad je on dosao oni su osvojili titulu, a on je izdominirao. On kad je igrao, cak su razni panjevi poput Matrija izgledali kao vruhnuski igraci, a to ne mozes reci za Lamparda.. Eto, ja se stvarno ne mogu sjetiti nekih vaznijih utakmica da je Lampard rijesio (aj, mozda bi onu protiv Njemacke i rijesio, da je sudija priznao onaj gol), a za Pirla mogu i to dosta njih. Jbg, kao sto rekoh Lampard je veoma dobar igrac, ali po meni jednostavno nije u klasi Pirla, ovaj je bolji i to je to.. Mislim da bi 99% trenera izabrala Pirla u svojoj ekipi (da im neko ponudi nekog od njih dvojice) u svom vrhuncu.
A da cujem onda, sto ti mislis da je Lampard bolji od Pirla.

Ziri ne kažem da je bolji, ali ni da je lošiji. To sve što si ti napisao je rekla-kazala, to ti tako misliš na osnovu svog viđenja fudbala i to je subjektivno kao što je i moje mišljenje. Frank Lampard otkako je došao u Chelsea odigrao je svaku sezonu, pa čak i ovu zadnju gdje je manje više bio rezerva, na vrhunskom nivou, na nivou gdje je svake sezone davao 10+ golova i imao isto toliko asistencija, gdje je svoju ekipu gurao do titula. Vi mislite da Chelsea bez njega bi osvojio ovo što je osvojio, kao što kažete da Pirlo kad je došao u Juventus oni su osvojili titulu. Pa u sezoni kad je Lampard dao 23 gola, šta mislite da li bi Chelsea osvojio titulu bez njegovih golova? Frenki, kao i Pirlo su bogovi fudbala i jedino što je tu loše je to što ih ne možemo klonirati pa da ih gledamo opet na fudbalskim terenima jer su na zalasku karijere...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Niko nije rekao da bi osvojili to bez njega, ni da je on los, nego ljudi jednostavno kazu da je Pirlo bolji.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Па лакше је наћи играча типа Лампард него Пирло. Мада су сваки за себе посебни и имају своју вриједност, и не могу да се пореде.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, gdje god se okreneš imaš igrača na MC/AMC koji daje 20 golova po sezoni... :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 12:41 
Bič božji
Bič božji

zdero je napisao:
Ja ni u jednom momentu nisam rekao da je Lampard bolji, pročitaj. Abnormalno je glupo porediti igrače, to su sve svjetske zvjezde dokazane na svjetskom nivou i ponajbolji igrači u svojim klubovima koji su osvojili u klupskom fudbalu sve. Razlikuju se po mjestu na kom igraju na terenu, po stilu i još mnogo čemu, ali totalno je idiotski reći da je jedan bolji od drugog.

Znači, ja sam idiot? Hvala ti.
Što se ne mogu porediti igrači? Koja kog dva igrača staviš možeš reći koji je bolji. Naravno da će nekome biti jedan, a neko drugi. Nije to zvanično kru ga ranio, svako možeš reći ko je za njega bolji. Sad što se ovje ne možeš ne posvađati to je druga stvar.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]