banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 17:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3464, 3465, 3466, 3467, 3468, 3469, 3470 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 14 Avg 2014, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Na zadnjoj sjednici FSBiH raspravljalo se o zalbi BSK da nisu isplacene sve pare za Bojana Puzigacu, ispostavilo se da je sve uplaceno tako da bar znamo da je to rjeseno.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
borac_sampion je napisao:
Na zadnjoj sjednici FSBiH raspravljalo se o zalbi BSK da nisu isplacene sve pare za Bojana Puzigacu, ispostavilo se da je sve uplaceno tako da bar znamo da je to rjeseno.

Haj da smo bar to skinuli sa dnevnog reda.
Ko da otplacujemo Bejla a ne Puzija.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
vidim da kitopsina spominje krunica jos uvijek, nije mi jasno jel on jos uvijek ima nekakvu ulogu u Borcu, ili...?

Citiraj:
“U ekipu se vraća Aleksandar Subić, koji je odradio crveni karton iz prošlog prvenstva. Stefan Savić je zaradio udarac na treningu i njegov nastup je neizvjestan, dok se na povredu žali Petar Ilić. Problema sa virusom, koji izaziva temperaturu i povraćanje, imaju: Joco Stokić, Aleksandar Malbašić i Luka Gajić. Uz sve to još nije riješena dokumentacija za Jovana Kastratovića. Sve u svemu, teška situacija, ali vjerujem da će sve biti znatno bolje do subote”, naglasio je šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović.

Citiraj:
"Već sedam dana mi svakodnevno tražimo sertifikat iz FSS, ali nikako da stigne. Sad je već prošao i rok za registraciju, tako da će Kastratović steći pravo nastupa tek protiv Čelika u Banjaluci u četvrtom kolu", rekao je Starčević.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 19:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Joco ima stomacne probleme od hrane koju sprema ,,veliki" borcevac

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 07:08 
Veteran
Veteran

zna li neko kakav je put preko vlasica da se sutra skrati putovanje do pirote?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 07:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
iskusniborcevac je napisao:

Zadnji put negde u januaru prosao bilo sve ok.
Nisam cuo da je zatvaran zbog klizista. Kakv god da je puno je krace nego na jajce.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 07:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
davorr3 je napisao:
vidim da kitopsina spominje krunica jos uvijek, nije mi jasno jel on jos uvijek ima nekakvu ulogu u Borcu, ili...?

Citiraj:
“U ekipu se vraća Aleksandar Subić, koji je odradio crveni karton iz prošlog prvenstva. Stefan Savić je zaradio udarac na treningu i njegov nastup je neizvjestan, dok se na povredu žali Petar Ilić. Problema sa virusom, koji izaziva temperaturu i povraćanje, imaju: Joco Stokić, Aleksandar Malbašić i Luka Gajić. Uz sve to još nije riješena dokumentacija za Jovana Kastratovića. Sve u svemu, teška situacija, ali vjerujem da će sve biti znatno bolje do subote”, naglasio je šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović.

Citiraj:
"Već sedam dana mi svakodnevno tražimo sertifikat iz FSS, ali nikako da stigne. Sad je već prošao i rok za registraciju, tako da će Kastratović steći pravo nastupa tek protiv Čelika u Banjaluci u četvrtom kolu", rekao je Starčević.

On nema vise nikakvu funkciju u klubu.
Sto se tice njegovog udjela u transferu Handzica to je sve u granicama i cak skromno. Ja nisam spominjao niti aludirao na to da on ovo radi iz ljubavi prema klubu. Meni je vazno da je on odradio dobar posao za klub i nabavio prijeko potreban novac. Tim istim novcem se vracaju neki dugovi, isplacuju plate, pa onda dodje neko i kaze da ova uprava ipak mozda dobro radi. A kao sto rekoh, moguce je da odradi jos neke transfere. Jos jedna degutantna stvar je reci da nas je Krunic gulio u proslosti. Daj Boze da smo sada doveli nekog njegovog kalibra i dali mu sve ove pare kojima placamo masu smijesnih igraca koji su dovedeni. Takodje je dvolicno napadati igraca koji je uz Avdukica zadnjih godina donosio trofeje, cinio da ova ekipa ima kvalitetno jezgro, a u isto vrijeme stititi mnoge na osnovu nekog statusa legende iako su se u medjuvremenu debelo ogrijesili o klub i to jos uvijek cine.
Pricamo o covjeku koji je kao neko ko nije iz Banjaluke u funkciji sportskog direktora najenergicnije podrzavao tu famoznu banjalucku djecu. Oba Dujakovica, Runic, Predragovic, Subic.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 08:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vidim da se uglavnom osvrćeš na moje "misli",pa da odgovorim :D ....veteran ti je lijepo objasnio za te krunićeve transfere,ali izgleda nisi pročitao...i dosad su igrači odlazili,ali pare su umjesto u klubu,završavale u privatnim dzepovima nekog člana uprave,i svi smo svjedoci da po prvi put ostaju u klubu,i da se njima plaćaju zaostala dugovanja...fino je napisao,svaka mu čast,odradio je transfer,uzeo svoju proviziju i bezveze ti je taj argument...mogao si onda komotno i šekularca iz beograda staviti u istu ravan jer je zimus odveo stokića u koreju a nama pripalo 100 000...čudi me da ne primjećuješ tu razliku da su igrači godinama odlazili "za čiste papire,otpis dugovanja" i slične svinjarije,a da sad malo-malo-eto para...
inače,u klubu su dobili koliko toliko vazduha,i najviše se strahuje od krunićeve i žižovićeve tužbe,jer njima se baš puno duguje i pitanje je dokad će imat strpljenja...krunić je nakon završetka igračke karijere sebi ostavio platu 4000-5000 maraka kao sportski direktor,pričalo se čak da uzima i za stanarinu iako ima svoj stan,ne ulazim jel tačno ili nije...i dovoljno je da mu se ostalo 10 plata dužno pa da to bude cifra koja bi nas opet bacila u konopce...više od svih tih transfera koje pominješ (to shvaćam kao posao),cijenim to što nije tužio klub u ovom najtežem trenutku...zato nemaš potrebe da ga braniš od mene.

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Avg 2014, 08:42, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Schlager je napisao:
da,ja sam rekao da je isplaceno neki dan oko 25 000 maraka ukupno,a pinkara kaze da je 50 000...posto vjerujem i njegovim informacijama,a razlika u informaciji je duplo.pitao sam ponovo,i dobio info da je 28 000 maraka ukupna cifra za igracki pogon :( :( ...tako da je vjerovatno tacno i to sto sam ja cuo,i ovo sto je pinkara napisao,jer mozda je tih 50 000 mjesecna cifra za sve zaposlene u klubu....uglavnom,ja pricam ono sto sam cuo tamo od ljudi,niti sam ja isplacivao,niti vidio platnu listu...a nekad je bilo 90 000 mjesecno,i te dugove cemo grcat jos dugo,dugo :(

28k neto, je nešto malo jače od 46k bruto.

iskusniborcevac je napisao:

Put preko Vlašića je bio blokiran na jednom dijelu prošle sedmice kad su poplave bile, ali mislim da je to sanirano već isti dan/sutradan.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 08:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
kitopsina

Nisam se odavno oglasavao na forumu, ali redovno pratim desavanja na istom...
Uz duzno postovanje prema tebi i tvojim akcijama koje si napravio za klub i djecu grada, dokazao si koliki si Borcevac, i ne zelim to da umanjim ni sekunde..... ali neshvatlji su mi tvoji stavovi prema skoli fudbala borca, prema pojedinim igracima kluba recimo kako ga ti zoves krepali Zizovic (imas li nesto licno protiv njega), a velicanju Sport tima, koji su vlasnici rodjaci koji su Borac godinama gazili ili cak htjeli da ga ugase.
I toliko spananje te djece od strane od strane roditelja i trenera koje treniraju u tom spotr timu protiv Borca, ima li potrebe za tim....
I brate dragi Predragovic....., nisem momka pratio u mladjim selekcijama, ali dabogda Borac zaradio milione na njemu, ali to sto je dosad pokazao u prvom timu :-? :-? :-? , nije to ni blizu recimo Grahovca ili Subica, ali ko zna..... tu te raZumijem, mozda si u rodbinskoj vezi sa njim.....

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 09:08 
Veteran
Veteran

sad se polako al sigurno podvlaci crta i ja to pozdravljam, a ove, koji su se ogrijesili,treba stalno prozivati, mozda uleti sipa jednog dana pa nek dokazuju na sudu da li su krivi ili ne, samo se bojim da ce se kola slomiti na nekom ko je najmanje kriv a tako obicno biva, Kruni svaka cast za sve sto je ucinio za Velikana ali mu je i Borac dosta toga dao, ostaje gorak ukus da je pristao na nekakvu naknadu od 300 KM i od tada je mnogo izgubio u mojim ocima

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Schlager je napisao:
...igrači godinama odlazili "za čiste papire,otpis dugovanja" i slične svinjarije,a da sad malo-malo-eto para...

A Aco Radulović?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 09:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
pa Aco se odrekao nekih 12k km, Graha se odrekao 25, Handža nešto malo sitno, tako da se i to može uzeti kao dio transfera... znači na samo njima trojici očišćen je dug od 40k km...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 09:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

edit

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 09:23 
Bič božji
Bič božji

sjećam se ja, da su ovi iz kluba tražili obeštećenje i da si napisao baš tako...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 09:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

editovao sam post,jer sam se sjetio i gdje sad igra,pa da ne pravimo momku potencijalne probleme...tim prije što se sjećam da malo-malo na ss.ba komentarišu naše postove i dolaze ovdje čitati.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
asdfg je napisao:
kitopsina

Nisam se odavno oglasavao na forumu, ali redovno pratim desavanja na istom...
Uz duzno postovanje prema tebi i tvojim akcijama koje si napravio za klub i djecu grada, dokazao si koliki si Borcevac, i ne zelim to da umanjim ni sekunde..... ali neshvatlji su mi tvoji stavovi prema skoli fudbala borca, prema pojedinim igracima kluba recimo kako ga ti zoves krepali Zizovic (imas li nesto licno protiv njega), a velicanju Sport tima, koji su vlasnici rodjaci koji su Borac godinama gazili ili cak htjeli da ga ugase.
I toliko spananje te djece od strane od strane roditelja i trenera koje treniraju u tom spotr timu protiv Borca, ima li potrebe za tim....
I brate dragi Predragovic....., nisem momka pratio u mladjim selekcijama, ali dabogda Borac zaradio milione na njemu, ali to sto je dosad pokazao u prvom timu :-? :-? :-? , nije to ni blizu recimo Grahovca ili Subica, ali ko zna..... tu te raZumijem, mozda si u rodbinskoj vezi sa njim.....

Mene isključivo interesuje Borac. I kada pričam o ST onda je to samo u pogledu na Borac. Sigurno da ST nije iznikao tek tako, ovdje svako ko hoće nešto da napravi ima nekakvu zaštitu i slično. Što se njih tiče oni su mi zanimljivi kao uspješna priča sa sportske strane. Kakvu god zaštitu imali takva škola se ipak dovodi na ovaj nivo samo radom. Borčeva je dovedena na ovaj nivo neradom. To je ključ stvar, a ne nekakve igre u pozadini. Dakle, interesuje me samo to da se u perspektivi nađe načina za objedinjavanje tih resursa, ali tako da se rad tih trenera i taj način organizacije u ST ne poništi. To je održiv način rada i donosiće uspjeh na duži rok. Borac to mora da kopira ili da se napravi nekakva saradnja.
To da se djeca iz ST okreću protiv Borca je neviđena besmislica. Pa dobar dio klinaca na zapadnoj tribini je upravo iz ST. I tu se ništa neće promijeniti.
Protiv Žižovića nemam ništa lično. Ne poznajem ga. Ako se nekada omakne pogrdna kvalifikacija, izvinjavam se. Kažem, nije ništa lično. Ima veze sa igrom i njegovom ulogom u klubu.
Sa Predragovićem nisam u srodstvu. Volio bih da jesam. :lol:

Ponoviću ono što sam rekao prije nekih mjesec-dva... Neka ja budem baš u svemu u krivu. Najozbiljnije ovo kažem. Lako ćemo za moju povrijeđenu sujetu na ovom forumu. Međutim, sumnjam da će biti tako.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 11:18 
Bič božji
Bič božji

ma ljudi da mi sutra nekaki iscupamo bodove u Travniku, ostalo ce biti kako biti mora, inace pod hitno se mora poceti rjesavati dug prema Zizovicu jer on samo raste, a ako se ne sanira dug id njega nam sigurno ide tuzba jer on se od igranja fudbala nije skucio kao Kruna ili Vule, pa da nam mozda i progleda kroz prste...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ko ga jebe kad ne zna raspolagati parama koje nije dobio

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2014, 11:28 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Ko ga jebe kad ne zna raspolagati parama koje nije dobio

Izjava u stilu Broja 1. iz Alan Forda.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3464, 3465, 3466, 3467, 3468, 3469, 3470 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]