asdfg je napisao:
kitopsina
Nisam se odavno oglasavao na forumu, ali redovno pratim desavanja na istom...
Uz duzno postovanje prema tebi i tvojim akcijama koje si napravio za klub i djecu grada, dokazao si koliki si Borcevac, i ne zelim to da umanjim ni sekunde..... ali neshvatlji su mi tvoji stavovi prema skoli fudbala borca, prema pojedinim igracima kluba recimo kako ga ti zoves krepali Zizovic (imas li nesto licno protiv njega), a velicanju Sport tima, koji su vlasnici rodjaci koji su Borac godinama gazili ili cak htjeli da ga ugase.
I toliko spananje te djece od strane od strane roditelja i trenera koje treniraju u tom spotr timu protiv Borca, ima li potrebe za tim....
I brate dragi Predragovic....., nisem momka pratio u mladjim selekcijama, ali dabogda Borac zaradio milione na njemu, ali to sto je dosad pokazao u prvom timu

, nije to ni blizu recimo Grahovca ili Subica, ali ko zna..... tu te raZumijem, mozda si u rodbinskoj vezi sa njim.....
Mene isključivo interesuje Borac. I kada pričam o ST onda je to samo u pogledu na Borac. Sigurno da ST nije iznikao tek tako, ovdje svako ko hoće nešto da napravi ima nekakvu zaštitu i slično. Što se njih tiče oni su mi zanimljivi kao uspješna priča sa sportske strane. Kakvu god zaštitu imali takva škola se ipak dovodi na ovaj nivo samo radom. Borčeva je dovedena na ovaj nivo neradom. To je ključ stvar, a ne nekakve igre u pozadini. Dakle, interesuje me samo to da se u perspektivi nađe načina za objedinjavanje tih resursa, ali tako da se rad tih trenera i taj način organizacije u ST ne poništi. To je održiv način rada i donosiće uspjeh na duži rok. Borac to mora da kopira ili da se napravi nekakva saradnja.
To da se djeca iz ST okreću protiv Borca je neviđena besmislica. Pa dobar dio klinaca na zapadnoj tribini je upravo iz ST. I tu se ništa neće promijeniti.
Protiv Žižovića nemam ništa lično. Ne poznajem ga. Ako se nekada omakne pogrdna kvalifikacija, izvinjavam se. Kažem, nije ništa lično. Ima veze sa igrom i njegovom ulogom u klubu.
Sa Predragovićem nisam u srodstvu. Volio bih da jesam.
Ponoviću ono što sam rekao prije nekih mjesec-dva... Neka ja budem baš u svemu u krivu. Najozbiljnije ovo kažem. Lako ćemo za moju povrijeđenu sujetu na ovom forumu. Međutim, sumnjam da će biti tako.