banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 12:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3462, 3463, 3464, 3465, 3466, 3467, 3468 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Avg 2014, 20:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
od tog kastratovica nema nikakve koristi zasad,da ti otvoreno kazem..on je planiran kao ulog za buducnost...zelja uprave je bila da dovede ozbiljnog spica..neki od njih kao ovaj noskovic iz spartaka (koji bi vjerovatno bio najbolji ove igrac lige) nisu cak previse ni trazili...10 hiljada evra na ruke i platu 1000 ili 1500 evra,nemojte me drzat za rijec...to je pickin dim,u odnosu koliko su nas ogulili stevo nikolic,krunic i ta generacija,ali nazalost,nismo imali ni to da mu omogucimo,i eno ga potpisao za ergotelis :( :(

ali nemojte padat u bedak,mi smo Borac,naucili smo i na mnogo gore....Nije tako davno bilo,prije 7 godina,igramo drugu ligu (Prva liga RS),gubimo ovdje od Kozare 1-3,padamo na deseto mjesto u ligi RS,idemo u Prnjavor,gubimo od Ljubica 1-0,Lesinari skidaju dresove Vranjesima i ostalima-i vracamo se..jaci nego ikad!!!

Nije ovo nesto najgore sto smo dozivjeli,i kao stariji mogu rec samo-kamo srece da su nam sve uprave bile ovakve :( :( :( ...i brane jankovic,ringo,cedo milosevic,suput,dragi bogojevic,janjetovic,sipovac...ne znam gdje bi nam kraj bio sad....ovu godinu shvatite kao godinu stabilizacije,ocistili smo dosta dugova,pelcu,vukelji,stuparu,kozicu,jandricu i jos mnogima,reprogramirali sa raznoraznima,gradimo pomocne terene,polako igramo i tu PL BIH...Nije ovo lose...

Zasad jedina konkretna zamjerka je pet-sest igraca za koje mislim da su dovedeni rodjacko-zemljackim poznanstvima,a kao dva straha vidim ovo sto kitopsina cesto pominje da jednog dana i drasko ne pocne mahat nekim milionskim fakturama,i kao drugi strah sta ce biti od nove godine sa ovim reprogramima prema poreskoj upravi,penzionom,socijalnom....ali eto,vidim neki entuzijazam kod ove uprave i nadam se da do toga nece doc....necu da skandiram protiv njih jer nemam nekog keca u rukavu,neko bolje rjesenje...da ja sad imam svoj milionski kes,ili da znam nekoga takovoga ko ima,a da bi ulozio,ili da bar ima veze u Skupstini Grada,prvi bih ustao protiv ovih...ali nemam,ztao cutim :( :(

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
jesi ti to presao iz opozicije u poziciju? :)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 21:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nisam ja nikad borac gledao na taj nacin...lokalni izbori su tek za dve godine,da ne misli neko da ce se sad od oktobra sve promjenit...nece...i dalje smo u raljama snsd-a,a cini mi se da su ovi zasad najmanje zlo od svojih prethodnika :( :(

mozda je to samo moj subjektivni osjecaj,ali posto sam imao uvid u raznorazne fakture,rekao bih da nije...eto,npr sipovcu je uzrecica bila "obecaj mu 2000,3000,5000 evra''...a sta ako ne platimo,otkud nam pare??....

pa nek tuzi klub :( :(

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Je li tebi Bobo Starčević hakovao nalog? Ili neko drugi iz te bande?

Novac od kojih se vraćaju ti dugovi potiče od transfera za koje ova uprava nije uradila ništa. Stokić, Grahovac, Handžić... Ko zna da li bi Avduka bio u klubu, a time došle i pare od učešća na SP, da se njih pitalo prošle godine. Pa zar nisu pokrenuli priču da nam treba novi golman dok je on bio u Brazilu? Igrače koje su doveli ne može prodati ni Mamić. To su škartovi koje ne bi htjela nijedna druga ekipa u PL. Samim tim oni će samo predstavljati trošak dok su tu, a zaraditi nećemo ništa kada budu odlazili.
I kao da, recimo, Šuput ne bi vraćao dugove da su te pare došle za vrijeme njegovog mandata... Ovi su kao prvi pošteni pa vraćaju dugove...
Jedini igrači za koje se interesuju strani klubovi, a to su trenutno Subić i Predragović, su na pripremama bili u drugom planu. Prvi navodno zbog toga što je imao crveni karton i morao pauzirati prve dvije utakmice. Vidjećemo sad da li je to baš tako. O Predragoviću da ne pričam. On bi sad već trebao da zabija po dva gola i ima pet asistencija po utakmici pa da dobije povjerenje struke. Bez zezancije. Ovako prednost imaju Žižović, Ilić, Jović, Kurta, Murta... Sve potencijali.
U međuvremenu je otjeran Stefan Dujaković koji je Geret Bejl za ove koji su dovedeni.
Tereni... Terene grade ljudi koji su najzaslužniji za to da oni nisu izgrađeni u posljednjih pet-šest godina! To sve smrdi do neba! O finansijskom planu za isti posao koji je napravila prošla uprava mogu da ti kažem ponešto sljedećom prilikom. Razlika u troškovima je minimum pola miliona KM. Ali možda je prethodni predsjednik neko kome se manje može vjerovati nego Iliću...
Uz sve to tu je već i poodmakla priča sa FK Krupa... Gomila pitanja i slutnji... Šta planiraju da urade? Otkud koincidencija dizanja tog kluba i preuzimanja FK Borac od istih ljudi čiji je projekat FK Krupa?
Kakva jebena stabilizacija...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka

"Svako ima pravo na mišljenje, ali uvjeren sam da se nećemo boriti za opstanak već za gornji dio tabele. O tituli niko ne razmišlja jer bi bilo neozbiljno, ali objektivno gledano, imamo tim za gornji dio tabele. Već u Travniku moramo da pokažemo zube i vjerujem da ćemo se izdići iznad svih problema i sa 'Pirote' donijeti tri boda", zaključio je Grujić.

http://mondo.ba/a500956/Sport/Fudbal/Gr ... Borca.html

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Јесте ви људи видјели ово? Маму им јебем какав су видео поставили. Знам да ово није тема овог форума ал морао сам поставити да видите како нас понижава један од водећих БиХ портала.
http://sportsport.ba/tifo/horde-zla-nos ... asu/137751

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka

nema potrebe da gledam video, gledao sam to uzivo na stadionu... pa sta si ocekivao, da ce pjevati "Boze pravde"? :)

a sportsport.ba je muslimanski nacionalisticki sportski portal, tako da nemoj da se uzbudjujes puno ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2014, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Schlager je napisao:
od tog kastratovica nema nikakve koristi zasad,da ti otvoreno kazem..on je planiran kao ulog za buducnost...zelja uprave je bila da dovede ozbiljnog spica..neki od njih kao ovaj noskovic iz spartaka (koji bi vjerovatno bio najbolji ove igrac lige) nisu cak previse ni trazili...10 hiljada evra na ruke i platu 1000 ili 1500 evra,nemojte me drzat za rijec...to je pickin dim,u odnosu koliko su nas ogulili stevo nikolic,krunic i ta generacija,ali nazalost,nismo imali ni to da mu omogucimo,i eno ga potpisao za ergotelis :( :(

ali nemojte padat u bedak,mi smo Borac,naucili smo i na mnogo gore....Nije tako davno bilo,prije 7 godina,igramo drugu ligu (Prva liga RS),gubimo ovdje od Kozare 1-3,padamo na deseto mjesto u ligi RS,idemo u Prnjavor,gubimo od Ljubica 1-0,Lesinari skidaju dresove Vranjesima i ostalima-i vracamo se..jaci nego ikad!!!

Nije ovo nesto najgore sto smo dozivjeli,i kao stariji mogu rec samo-kamo srece da su nam sve uprave bile ovakve :( :( :( ...i brane jankovic,ringo,cedo milosevic,suput,dragi bogojevic,janjetovic,sipovac...ne znam gdje bi nam kraj bio sad....ovu godinu shvatite kao godinu stabilizacije,ocistili smo dosta dugova,pelcu,vukelji,stuparu,kozicu,jandricu i jos mnogima,reprogramirali sa raznoraznima,gradimo pomocne terene,polako igramo i tu PL BIH...Nije ovo lose...

Zasad jedina konkretna zamjerka je pet-sest igraca za koje mislim da su dovedeni rodjacko-zemljackim poznanstvima,a kao dva straha vidim ovo sto kitopsina cesto pominje da jednog dana i drasko ne pocne mahat nekim milionskim fakturama,i kao drugi strah sta ce biti od nove godine sa ovim reprogramima prema poreskoj upravi,penzionom,socijalnom....ali eto,vidim neki entuzijazam kod ove uprave i nadam se da do toga nece doc....necu da skandiram protiv njih jer nemam nekog keca u rukavu,neko bolje rjesenje...da ja sad imam svoj milionski kes,ili da znam nekoga takovoga ko ima,a da bi ulozio,ili da bar ima veze u Skupstini Grada,prvi bih ustao protiv ovih...ali nemam,ztao cutim :( :(

Прави Шлагеру, врати се, убиј онога ко ти је хаковао профил.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 06:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
saglasan sam sa vecinom stvari koje je Schlager naveo u svom tekstu, pojedinci samo mrace i kritikuju i kad treba i kad ne treba, kad bi kojim cudom Borac krenuo od travnika sa serijom pobjeda, bilo bi otkud sad lova da se kupuju bodovi, naravno da je klubu potrebna stabilizacija u svim segmentima, prethodne godine, kad smo osvajali trofeje, su samo gurale pod tepih strasne probleme koji su dosli na naplatu ove i sljedecih godina, koliko god bi se radovao borbi za vrh opet bi me uhvatio strah da se ne ponove ove stvari i opet jovo nanovo...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 07:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Прави Шлагеру, врати се, убиј онога ко ти је хаковао профил.

:lol: :lol:

ma nije kolega niko hakovao nalog,naveo sam sta mi se svidja,a sta ne svidja....a sad,mozda sam izlapio,pa me lako prevariti 8)

ovo sa prvim timom se nikome normalnom ne moze dopasti,zadnji smo trenutno,akcije ne mozemo napraviti,jedan banjalucanin pocinje u prvih 11...strasno :( ..al opet,kad vidim one bagere koji grade nas trening komplex,pa sjedem sa ljudima i cujem da se vec sad udaraju jako dobri temelji u omladinskom pogonu...da su dovedena po dvojica najtalentovanijih juniora iz kljuca,mrkonjica,kojima klub placa smjestaj, i neki Žućo iz sportteama koji mnogo obecava.....bice tu jako dobrih igraca za godinu-dvije i za prvi tim i za prodaju.....drago mi to nekako cuti,pogled u buducnost je manje crn,i vise volim podjeliti i takve informacije ovdje sa ljudima...a naravno da bi mi najlakse bilo napisati "jebem te u usta seljacka,bjezi u krupu"....ali sta...koga?? :-? ...znas i sam kako se klub finansira,grad mora poslat neke svoje halfove u klub da vode glavnu rijec,a posto ja znam otprilike kakva je to fela,od zla oca i gore majke,onda vise volim u klubu ovakve koji se bar trude nego one koji su tu dolazili na silu,a usput nas zavaljivali :( :( .....bojim se da bi otjeravsi ove dobili neke jos gore,koji bi mnogo slabije plivali u ovom vremenu polusvijeta..meni licno da neko da klub na upravljanje,garant bi zavrsio u stecaju s obzirom ko nam se sve planira nasloniti na racun sa fiktivnim ceduljicama iz prethodnih 15 godina :( :(

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 07:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i jos samo da kazem da nemam nikakve veze,ni sa draskom ni sa bucom,da ih cak i ne poznajem uopste,niti se pozdravljamo...sve sto pricam saznam iz razgovora sa bivsim i sadasnjim igracima Borca...uglavnom se svi slazu da je drasko bas zalegao za klub,da je vise na stadionu i putovanjima sa klubom nego uz svoju firmu u kojoj ima 300 radnika....kazu,tacno je,ima on tu ruralnu crtu,ali to ga jos vise tjera da uz inat svima pokaze "vidjecete vi svi sta cu ja od Borca napravit!!"

pa ajd da vidimo! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 08:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pa šta kažu igrači za igrački kadar? Cirkus kolorado, mogao se bar Drale potruditi.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 09:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Šta će reć,isto što i mi :( ...Koliko para toliko muzike,obećava se samo ono što se može ispuniti,a to je mizerno....pa otuda i ovakva rapsodija na zelenom polju :D
Zato je oslonac na omladinsku školu jedini izlaz...Ovo je baš veliki minus za školu da nijednog konkurentnog igrača nisu ovog ljeta izbacili za prvi tim,bar po ovim našim sastavima u prva dva kola...nadam se i vjerujem da je ovo zadnji put,i da ćemo ponovo imati grujiće,maletiće,grahovce,kajkute,subiće,vranješe... :(

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 09:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
bice odliva talentovane djece opet u vece klubove, ali sam siguran da ce to biti puno manje kad se stvore uslovi za razvoj omladinske skole

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 09:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šlageru, taj žućo što si ga spomenuo je baš dobar igrač. Mislim da bi za godinu-dvije sigurno mogao igrati u prvom timu samo da ga ubace.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 09:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
nemam pojma od kud to da se ne racuna na Subu kad je za njega navodno odbijena ponuda od 60k eura...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 09:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Poslije dva odigrana kola u novoj sezoni Premijer lige BiH banjalučki Borac je na posljednjem mjestu sa dva poraza, od Mladosti (0:2) i Sarajeva na svom terenu (1:3).
U trećem kolu Banjalučani gostuju Travniku, a u slučaju novog neuspjeha, kako smo saznali od izvora bliskih velikanu iz Platonove, šef stručnog štaba Vinko Marinović biće smijenjen. Prema istom izvoru u fotelju šefa prvog tima trebalo bi ponovo da „uskoči“ sadašnji sportski direktor Slobodan Starčević, a opet, umjesto Starčevića bivši kapiten Banjalučana Damir Špica.
Navodno, čelnici kluba žele, da loše rezultate na startu sezone, natovare na leđa mladom stručnjaku i tako pronađu žrtvu za loše obavljen prelazni rok u kojem su mahom dovođena pojačanja iz Srbije „po preporukama“.
Biće zanimljivo sačekati vikend i epilog utakmice na „Piroti“...

:lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 09:57 
Bič božji
Bič božji

gdje je ovo objavljeni, da nije nedaj boze Basara pisao...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
nemam pojma od kud to da se ne racuna na Subu kad je za njega navodno odbijena ponuda od 60k eura...

Nije navodno vec jest,ne treba ga dati ispod 100 000 eura ni njega ni Fedora...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2014, 10:13 
Bič božji
Bič božji

zato i pitam, nije valjda da se odbija ponuda za igraca na kojeg ne racunas, a za Subu cijena nebi smjela ici ispod 200k eura...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3462, 3463, 3464, 3465, 3466, 3467, 3468 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]