od tog kastratovica nema nikakve koristi zasad,da ti otvoreno kazem..on je planiran kao ulog za buducnost...zelja uprave je bila da dovede ozbiljnog spica..neki od njih kao ovaj noskovic iz spartaka (koji bi vjerovatno bio najbolji ove igrac lige) nisu cak previse ni trazili...10 hiljada evra na ruke i platu 1000 ili 1500 evra,nemojte me drzat za rijec...to je pickin dim,u odnosu koliko su nas ogulili stevo nikolic,krunic i ta generacija,ali nazalost,nismo imali ni to da mu omogucimo,i eno ga potpisao za ergotelis
ali nemojte padat u bedak,mi smo Borac,naucili smo i na mnogo gore....Nije tako davno bilo,prije 7 godina,igramo drugu ligu (Prva liga RS),gubimo ovdje od Kozare 1-3,padamo na deseto mjesto u ligi RS,idemo u Prnjavor,gubimo od Ljubica 1-0,Lesinari skidaju dresove Vranjesima i ostalima-i vracamo se..jaci nego ikad!!!
Nije ovo nesto najgore sto smo dozivjeli,i kao stariji mogu rec samo-kamo srece da su nam sve uprave bile ovakve

...i brane jankovic,ringo,cedo milosevic,suput,dragi bogojevic,janjetovic,sipovac...ne znam gdje bi nam kraj bio sad....ovu godinu shvatite kao godinu stabilizacije,ocistili smo dosta dugova,pelcu,vukelji,stuparu,kozicu,jandricu i jos mnogima,reprogramirali sa raznoraznima,gradimo pomocne terene,polako igramo i tu PL BIH...Nije ovo lose...
Zasad jedina konkretna zamjerka je pet-sest igraca za koje mislim da su dovedeni rodjacko-zemljackim poznanstvima,a kao dva straha vidim ovo sto kitopsina cesto pominje da jednog dana i drasko ne pocne mahat nekim milionskim fakturama,i kao drugi strah sta ce biti od nove godine sa ovim reprogramima prema poreskoj upravi,penzionom,socijalnom....ali eto,vidim neki entuzijazam kod ove uprave i nadam se da do toga nece doc....necu da skandiram protiv njih jer nemam nekog keca u rukavu,neko bolje rjesenje...da ja sad imam svoj milionski kes,ili da znam nekoga takovoga ko ima,a da bi ulozio,ili da bar ima veze u Skupstini Grada,prvi bih ustao protiv ovih...ali nemam,ztao cutim