banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 10:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3459, 3460, 3461, 3462, 3463, 3464, 3465 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Tom djubretu je golman Ilic rodjo.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
I ovaj mu je rođo, malo dalji, ali rođo.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bitno je da je famElija na okupu.
Inace, prebili su nas. Odavno nismo imali ovako lose igrace, tim ne postoji.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 22:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Rece mi kolega veceras poslije 10min utakmice "mi realno u 11 imamo 2 igraca koja se mogu ponosati sa ovim jalijasima,ostalo amateri". i bi covjek u pravu!

ako neko moze da kaze da ovoj ekipi treba vise vremena da tu ima kvaliteta taj je slijepac!!!

a da vam kazem da plate nisu 28000 na mjesecnom nivou vec su sad ponovo narasle na preko 50000!!!za sta,kome 50000 jemo mi blentavi ovdje............mislim d amarinovic nece prezivjeti ovo,da su mu skije podmazane,jedino treba cekati i vidjeti ko ce nastaviti gdje je on stao.

ovi samo nastavljaju prema zacrtanom cilju a to je gasenje kluba i beton liga lagano

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 22:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Cestitke Sarajevu na pobjedi. Gospodski nas odrali a ne ko pojedini papci. Mi tima nemamo. Avduka, Joco i ovaj mali zadnji vezni 24...ovo ostalo, Boze me sacuvaj. Da Avduka ne izvadi 2 ili 3 mrtve ili da ga Joco ne ugura, dozivjeli bi pravu katastrofu. Plasi me scenario koji slijedi...uskoro noga Marinovicu, pa vjerovatno dolazak Gradimira Gojera za sefa struke. Mi para za kupovinu nemamo, tako da nek nam je dragi Bog na pomoci.

Glavu gore, bice bolje!

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 22:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
pa jbt sarajevo jos odmaralo neke igrace pa ljudi igrali 120 minuta u ateni plus putovanje i opet trce ko ludi :confused2:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
U ateni velis

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 23:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Tuga. Jedna rijec koja sve opisuje. Cak sam utiska da je sarajevo igralo onoliko koliko je bilo dovoljno. Nista ekstra. Nema nama spasa. Nazalost :(

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
sarajevo je, realno, za klasu ispred nas (uostalom kao i ispred 90% ekipa u ligi)
ali ipak mislim da je Borac kvalitetniji od bar pola ekipa u ligi
sarajevo vec ima 5-6 takmicarskih utakmica sa ovom postavom, a nama je ovo prva, i to se vidjelo na terenu...

becelic odigrao sasvim solidno, puno bolje nego dujakovic ikada na desnom beku, sto se ne bi moglo reci za pilipovica na lijevom beku, sreca nasa pa imamo subica...
osim pilipovica, razocarali su me jos jedino zeravica i malbasic, apsolutno nista nisu pokazali, nadam se da ce bar jedan od njih dvojice pokazati nesto vise u sledecim utakmicama

toni jovic je strasno brz, mozda bi moglo nesto biti od njega (ne znam sto je uopste uvodio malbasica umjesto njega, nadam se da to nije porodicna veza sa straijim malbasicem)

idemo dalje, probati uzeti bar bod u travniku!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 01:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Nece san na oci..
Onako bezidejan Borac odavno nisam gledao,ne mislim da ce opstanak doci u pitanje ima u ligi amaterskih ekipa. Mislim da je ovo Sarajevo u rangu sa onim Borcem sto je pobijedio Makabi ovde u BL jedino sto mozda imaju duzu klupu nego sto smo mi tada imali. Sredina nam je ocajna, igrac Sarajeva prima loptu oko centra a oko njega u krugu od 10 m nema nijednog igraca.

Avduka.. Skinuo sto se skinuti moze po meni ni za sta nije kriv
Becelic.. Nimalo mi se ne razlikuje od dujakovica, ispada u odbrani cak je Dujak ako nista prisutniji u napadu od ovoga
Djajic i Kostic.. Niti smrde niti mirisu kao stoperski par
Pilipovic.. Smijesan igrac
Radinovic.. Bori se trudi se ali ga je sasjekao zuti karton
Gruja.. Citam ovde svi nezadovoljni a on po meni trudio se pokusavao nesto na kraju dosao do istoka izvinjavao se koliko sam vidio
Jovic.. Lose skroz nijednom nije probio stranu
Zizovic standard
Zeravica totalno nespreman vukao se po terenu od 20te minute, pokusava neke pasove naslijepo totalno je razocarao
Stokic nadam se da se vracas u staru formu
Malbasic se nije vidio kada je usao
Ilic mnogo bolje rjesenje od jovica
Fedor standard uradi sve dobro i onda uprska pred golmanom

Pohvalio bi publiku nisam ocekivao da ce biti onoliki broj ljudi na stadionu.. Mislim da ubrzo necemo vidjeti onoliko ljudi kada igra Borac jedino ako Ceca dodje :P

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 06:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
da, Vinku se opasno drma pozicija, kad nije htio priznati da ovo nije za njega, dok nije kasno koliko danas treba sam da odstupi,a kad je u pitanju igracki kadar,naravno da se vide promasaji u dovodjenju igraca ali ne teba sad mraciti i dodavati so na ranu, jer sta je tu je, jedino smjena trenera moze razdrmati ekipu, smjena SD takodje i vratiti ga u Krupu(ne moze na dvije stolice), a njegovu platu dati nekom od buducih napadaca ako se zeli uopste dovesti

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 07:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
bice ovo preduga sezona, puna razocaranja.

al svi bi trebali biti svijesni, nama trenutno nije cilj ni evropa ni neka sminka.

nama je cilj opstanak i ostanak Borca, nista vise nista manje!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 08:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
урушавање Борца се наставља. на свим нивоима. систематски.
реалност је да никада овако лоше нисмо играли против Сарајева кући. никада. ни оних сезона када смо испадали.
они су реално играли колико им је требало. кад су додали гас прегазили су нас за 15 минута.
курцобоља, неспремност, неспособност, аматери који не требају у Крупи да играју.

дресови су посебна прича. управа се испишала по свима нама по ко зна који пут.
неспособни су и не знају. само да им што прије видимо леђа јер од ових не могу бити гори.

шљаму марш из Борца!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 08:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ova ekipa moze daleko vise, samo treba da se vodi na pravi nacin, dakle mi trenera nemamo kao jos i niz drugih stvari, ovo sada nam je prioritet jer tabela je bas ruzna... jos jedan problem je sto smo mi svi kratkog pamcenja, svi smo zaboravili da nas je ne bas tako davno Vinko otpilio kada smo ga zvali, greska je uopste sto mu je ponudjeno to mjesto...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Treba nam novi trener, pa makar to bio Gradimir. On je bar egoista. Drugo, ovi zlotvori nam lagano mogu dovesti trenera iz drugih ili trećih liga Srbije i Hrvatske koji će biti gori od Vinka. To im je specijalnost.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Iako mislim odavno da Vinko nije rjesenje pogotovo pomognut Celom i Bobom za jucesnji poraz nemam mu sta reci jer ni bolji treneri nebi nista uradili. Sa jedne strane imas jakog protivnika a sa druge totalno nespremnu, nekvalitetnu i neuigranu druzinu.
Pokusao je sa nekim visokim presingom i to je islo 10tak minuta dok smo imali snage, poslije nas preuzeli i ostalo znamo. Iskusniji trener tipa pomenutog Gradimira bi se zatvorili u bunker i cekali eventualno da otvore neku kontru. I opet bi izgubili mozda manjim rezultatom al isto ti dodje.
Slijedi nam jedno lakse gostovanje i onda raspali Celik kuci. Ako tu nebude rezultata putuj igumane nemoj cekati da te mi pakujemo.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
totalno nespremnu, nekvalitetnu i neuigranu druzinu

A u čemu je Vinko odigrao veoma važnu ulogu. Prije svega svojom nesposobnošću da izgradi bar malo autoriteta naspram ekipe i samostalnosti naspram uprave.
Nema se tu šta čekati. Bolje sada nešto preduzeti nego čekati derbi u šestom kolu sa jednim ili nijednim bodom na kontu.

Poslednji put menjao kitopsina dana 11 Avg 2014, 08:51, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vinka je trebalo nabiti koliko sinoc zbog apsolutno nespremne ekipe. Znamo da su kriminalci doveli fudbalski ogranicene igrace ali nestrucni stab je odgovoran za apsolutnu fizicku nespremnost. U Travniku cemo izgubiti iako smo im prodali/poklonili prosle sezone, tu nemam dilemu. Njih bi jos jedan domaci poraz gurnuo u provaliju u startu i zato ce nas odvaliti.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
d.a. je napisao:
урушавање Борца се наставља. на свим нивоима. систематски.
реалност је да никада овако лоше нисмо играли против Сарајева кући. никада. ни оних сезона када смо испадали.
они су реално играли колико им је требало. кад су додали гас прегазили су нас за 15 минута.
курцобоља, неспремност, неспособност, аматери који не требају у Крупи да играју.

дресови су посебна прича. управа се испишала по свима нама по ко зна који пут.
неспособни су и не знају. само да им што прије видимо леђа јер од ових не могу бити гори.

шљаму марш из Борца!

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2014, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stefan Dujaković, momak otjeran prije svega zbog sujete Bobe Starčevića.
Što nesposobniji stručnjak to jača sujeta i zlopamćenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3459, 3460, 3461, 3462, 3463, 3464, 3465 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]