banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 18:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3458, 3459, 3460, 3461, 3462, 3463, 3464 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2014, 00:04
Je li se meni ucinilo ili je objektivna banja lucka publika aplaudirala igracima Sarajeva 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
prvo cestitke ekipi sarajeva imaju najbolji tim ove godine jer su zadrzali svoje igrace dok mi mjenjamo citavu ekipu svake sezone, ne moze to tako!
ipak ima i u ovoj nasoj ekipi kvalitet samo treba da se uigraju i borit ce se borac za evropu, budite sigurni!

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Relex,druze obavio si svoj dio posla na ovom forumu.Ukljuci se opet u martu kad budemo gostovali na Kosevu i idi popij pivo u znak pobjede.Dok jos imam strpljenja drugarski ti prepurucujem !

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2014, 00:04
Борац je napisao:
Relex,druze obavio si svoj dio posla na ovom forumu.Ukljuci se opet u martu kad budemo gostovali na Kosevu i idi popij pivo u znak pobjede.Dok jos imam strpljenja drugarski ti prepurucujem !

A tebe, sto si nervozan.

Ja od srca zelim Borcu da ostane u ligi, jer vise volim gledati Sarajevo u B. Luci gdje ima sve uslove za igru, od terena, sudjenja i svega nego protiv nekih mesara iz Travnika.
Pozdrav. :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Relex je napisao:
Je li se meni ucinilo ili je objektivna banja lucka publika aplaudirala igracima Sarajeva 8)

A šta misliš da ga i ti i taj tvoj sa avtara lagano i popušite... Naravno da su dobili aplauz kad su nam odrzali lekciju iz fudbala...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Generalno smo losi bili, ali je Ziza bio mozda i najbolji. Najvise se i trudio i trcao i oduzeo nepar lopti.
Plijeni fizicka nemoc i manjak nasih igraca na njihovoj polovini. Odbrana je posebna prica.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Nikad lošiji Borac u BL nisam gledao...ko je igrač sa brojem 3 u odbrani?? Luda kuća sa njim... vezni red nije ni postojao.

Borac u Banja Luci MORA igrati u crvenim dresovima i plavim sorcevima, kao što Mančester MORA igrati u crvenim kući. Ko je taj filozof koji narušava ono što je decenijama bilo pravilo?!

Tima nemamo, gomila anonimusa, al nije problem anonimnost, već ono što su pokazali. Od njih 6-7 se sastavi jedan solidan igrač. Dalje, mi već godinu i po imamo hroničan problem sa fizičkom spremom ekipe, seoske ekipe nas pretrcavaju, padamo vidljivo u finišu svake utakmice. Ko pravi taj plan priprema, može li se neko u klubu pozvati na odgovornost zbog nerada a ne zbog "sukoba interesa"?!

Nadam se da će se bar nesto popraviti do kraja prelaznog roka, a sa ovim timom se iskreno plašim borbe u dnu tabele.

"I kad ti ne ide, uz tebe bicu ja!" Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Maj 2012, 11:31
Igramo kući u plavoj opremi, dresovi od prije 3-4 sezone, šortsevi od prije sezonu-dvije, Avdukiću kroz ruke prolazi lopta kod prva dva gola, navijači se ne čuju u drugom poluvremenu...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
nemoj na Avduku samo, a sto se tice fizicke spreme tesko je sad utvrditi sta je tu u pitanju, kad imas protiv sebe ekipu koja melje, ne kaze se uzalud igras onako kako ti protivnik dozvoli, a danas nas je bas i nadigrao i nadtrcao, pa otuda MOZDA utisak da smo lose pripremljeni, ponavljam, samo treba linije uigrati i bice to kasnije mnogo bolje

Poslednji put menjao iskusniborcevac dana 10 Avg 2014, 21:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
pobjeda gostiju zasluzena i cista, u ovom trenutku oni su dimenzija vise. I naravno da su ispraceni aplauzom, jer nisu dosli da se tuku ni da nas pokradu. Jednostavno pobjedili zasluzeno i to je to. Oni ce se prosetati ligom, imaju dobru ekipu.
Mi ispasti necemo ali neke stvari nevaljaju i to treba reci. Zasto je doveden Pilipovic npr. Ovaj Zeravica isto nista. Becelic to je onaj desni bek uzas.
Grijic totalno nespreman, Ziza na svom nivou znaci nista,
I pored 3 gola cini mi se da su stoperi bili bolji dio tima. Radinovic cini se ima perspektivu, dok je imao snage bio dobar.
I gje su sad oni sto kazu da je Avduka los i da bi trebao na klupu. Covjek nas spasio katastrofe.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
pobjeda gostiju zasluzena i cista, u ovom trenutku oni su dimenzija vise. I naravno da su ispraceni aplauzom, jer nisu dosli da se tuku ni da nas pokradu. Jednostavno pobjedili zasluzeno i to je to. Oni ce se prosetati ligom, imaju dobru ekipu.
Mi ispasti necemo ali neke stvari nevaljaju i to treba reci. Zasto je doveden Pilipovic npr. Ovaj Zeravica isto nista. Becelic to je onaj desni bek uzas.
Grijic totalno nespreman, Ziza na svom nivou znaci nista,
I pored 3 gola cini mi se da su stoperi bili bolji dio tima. Radinovic cini se ima perspektivu, dok je imao snage bio dobar.
I gje su sad oni sto kazu da je Avduka los i da bi trebao na klupu. Covjek nas spasio katastrofe.

Znaci nisam jedini vidio ovako Borac i utakmicu :).....

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Borac ni volje ni zelje,katastrofa,.onaj mali gojko cimirot (msm da se tako preziva) ce biti strasan igrac

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Ја сам рекао да је Авдука лош био мало на претходним утакмицама, ал сад се кајем за то јер нас је данас чупао, бранио је шта је могао, ал човјек не може сад, свака част Авдуки. Радиновић је добар, чини ми се да он има снаге за 90 минута, ал га је жути картон сјебао, игра на рубу црвеног картона. Ма немају они кондиционе припреме или свако ради шта хоће, колико пута дневно имају тренинг? Иду ли у теретану?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Svaka čast Sarajevu na pobjedi, satrali nas realno. Super ekipe za ove uslove.
Da ne ponavljema šta su mnogi rekli od vas, samo da kažem da Ilić (broj 9), treba od početka igrati, sigurno je bolj od Jovića, po toj strani.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
SuperDjomla je napisao:
Ја сам рекао да је Авдука лош био мало на претходним утакмицама, ал сад се кајем за то јер нас је данас чупао, бранио је шта је могао, ал човјек не може сад, свака част Авдуки. Радиновић је добар, чини ми се да он има снаге за 90 минута, ал га је жути картон сјебао, игра на рубу црвеног картона. Ма немају они кондиционе припреме или свако ради шта хоће, колико пута дневно имају тренинг? Иду ли у теретану?

Ja samo znam da kad god igraci hvale pripreme i kad na istim nema povredjenih citaj onih sto foliraju da dobiju dan dva predaha nepise nam se dobro.
A igraci su hvalili pripreme ove godine na sva usta.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Sarajevo troduplo bolje
A nama ostaje teska borba za opstanak
mesetari na celu polako idu ka svom cilju srozavaju borac na seoski klub
A ovo igranje u plavoj opremi vip loza djele pivo vodu grickalice do ograde a preko kao da je sugava raja :-(

Poslednji put menjao zelim zelim dana 10 Avg 2014, 21:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jbg, u Bijeljini se vidjelo na sta ce sezona liciti tako da se nisam nervirao kao obicno. Dok je Ilic na celu bice nam ovako. Vinko me razocarao, kad sam vidio da umjesto slaboh jovica uvodi malbasica, najgoreg protiv Obarske, smracilo mi se.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ајде сад да вас чујем!
мишеви, знате на кога мислим, све велики борчевци, супер навијачи и искусни стручњаци!!! прозивајте опет Авдукића, гутајте говна која зрила и компанија просипају код кине у кафани и даље!
јеб'о вас винко и појачања из падинске скеле!
који штопери задовољавају??? ови од вечерас који су примили 3 комада, плус авдукине одбране, статива и пречка?! то задовољило? онај мајмун има чисту лопту и она одлази у аут, груји дуљевић гура кроз ноге, нема блока, ничега...
тренер полтрон који се боји да ће добити ногу, а свјестан је да има још коло или два живота, а НИШТА не мијења?! ко ти саставља екипу? груја, клибер...
слобо старчевић фигурира,чак ни то...јбг, бити тренер крупе је велика одговорност, човјек ради све осим свога посла!
"капитен" који глуми вођу а прескочио 15 дана припрема? не може да дише, кога ти да водиш мајсторе?

прије мјесец дана сам поставио снимак ивице осима послије утакмице у запрешићу! многи се праве будале и шаљу пп са питањина како је било, шта сам мислио!
јел' ни сад ништа не видите слијепци????

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Jesam ja lud ili je onaj spiker rekao za 9 - Petar Kunic

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2014, 21:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Nisi dobro čuo, rekao je Petar Ilić, jel šta u rodu Drašku?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3458, 3459, 3460, 3461, 3462, 3463, 3464 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]