banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 430 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Avg 2014, 19:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
@dukicas

Ima tu svega, mnogi su tamo nesto i napravili vecina je ostala fukara. Sto se tice srpkinja koje se prase sa sveckom rajom, ne treba ih osudjivati, sta im drugo ostaje jer znanja nemaju kao ni radnih navika, kako god nek se djeca druze.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 21:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
moje ratovanje je bilo podjeljeno otprilike na tri dijela...jedna trecina drauf,i to pravi,ciscenja,ulicne borbe....nista rov....druga trecina odmor,a treca trecina mali logor i cuvanje ratnih zarobljenika,ili srpskih ubica...

e sad,on topic,sjecam se da smo imali jednog dragoju cavica,koga smo cuvali u zatvoru...ubio cetveroclanu porodicu ukrajinaca,i onda onako gratis jos dva nasa policajca u policijskoj stanici trnopolje,neposredno uz tu kucu zlocina,jer su culi pucnjavu,i bili bi neugodni svjedoci..moj zoka i ja vodimo na sudjenje dragoju,sudija vojkan dimitrijevic mu izrice smrtnu kaznu,tresu mu se ruke,kao i nama dvojici,nekako se zblizis sa tom stokom..prva smrtna kazna u RS!! :( ......a dragoja,kad smo ga vratili u zatvor u Mali Logor,pojede dva tanjira pasulja i zaspe ko top,jedva ga probudih na higijenu u 17h :( :(

moje pitanje dukicasu glasi,znas li sta je bilo sa tim covjekom?

cuo sam da ta smrtna kazna nikad nije izvrsena,jer se cupao na brata koji je ljudina,komandant bataljona bio u petoj kozarskoj?

je li ziv dragoja,pusten,pomilovan.......??

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 22:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Jesu li one časne sestre bile u prvoj ili drugoj trećini? :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 22:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

ja bih to svrsato u drauf,iako nismo ispostovali naredjenje da uzvratimo na vatru!!

ne znam koliko znas taj kraj,ali taj samostan u aleksandrovcu je na jednom brisanom prostoru,ne moze ti niko pric na kilometar da ga ne vidis..al zato,kad dodje nas Bozic,na nas je ispaljeno ne znam ni ja koliko hiljada metaka iz Topole,Aleksandrovca,Seferovaca i ostalih "uporista",gdje se ljudima ucinilo prikladnijim da pucaju na mene,Djuru, i sestre Reginu,Dubravku i ostale,nego u vazduh :lol: :lol: ....Srecom,podrum im je do jaja,i Djuro i ja smo ulivali sigurnost opaticama,vireci kroz prozorcic da nam se neko ne priblizi :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 02 Avg 2014, 22:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 22:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Uvjeren sam da je i ovaj Spijo pucao na mene,ako je bio na odmoru u to vrijeme :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
aaaaaah,pa ti si bio tamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pročula se vjest da Regina(tako li se zvala glavna opatica)kupuje svako jutro ogromne količine hljeba za zenge koje su bile skrivene u podrumu :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 22:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
aaaaaah,pa ti si bio tamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pročula se vjest da Regina(tako li se zvala glavna opatica)kupuje svako jutro ogromne količine hljeba za zenge koje su bile skrivene u podrumu :lol: :lol:

cuj bio!!!???

od svojih akcija prsa u prsa,sto uspjesnih (bok jankovac,donji svilaj,barakovac iznad doboja),sto nerijesenih oko brckog,omerbegovaca,dizdarusa,suljagica sokak (sama imena govore da se radi o vjekovnim srpskim ognjistima 8) ),do pusiona na danasnji dan sv Ilije, kad smo od mudzahedina pokusali preotet Javorak na Vlasicu,ubjedljivo mi je najtraumauticnije bilo sa sestrom Reginom ici na pijacu onim njenim Reno 4 :lol: :lol: ...Gdje god se pojavimo,jebu nam sve zivo i mrtvo,potezu oruzje,prijete.....Uhhhhhhh

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vjerovatno onda znaš i detalje "akcije" suludog napada na samostan,znaš i ko je ispred lokalnog SDSa predvodio akciju,da sad ne širimo priču.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 22:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nije tema SDS :D ...bilo ne ponovilo se...

uglavnom,cuvali smo taj samostan po direktnom naredjenju generala Talica,koji je bio jedini SDS-ov general...

Ono kad su zakuvali Ratko Mladic i Raso Karadzic u Sanskom Mostu 1995,svi su generali ostali uz Mladica,samo je Talic ostao uz Rasu...
Kad je umro,2005,2006 ne znam tacno,nije mu to Raso zaboravio....Iako se Radovan tih godina krio,odnekud se na sahrani ovdje u Piskavici (Talicima) pojavio vijenac sa natpisom "Mom Djeneralu-Radovan Karadzic"!!!!!

PS Nisam bio umjesan u to,majke mi :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

a jebote,casna sestra,reno 4 i luda voznja.to me podjseti na onaj francuski film sa onim celavim zandarmom(jbg ne znam jel se ovo ovako pise)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidiš da je šlager bio u samostanu po naređenju sdsa.od tad počinje ta njegova ljubav prema toj stranci.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
mandrak je napisao:
a jebote,casna sestra,reno 4 i luda voznja.to me podjseti na onaj francuski film sa onim celavim zandarmom(jbg ne znam jel se ovo ovako pise)

:lol: :lol: :lol:
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

eto ga slager 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:angry4: :angry4:

nije ona jadna tad smjela ni vozit,tako da se bas uklapam :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2014, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
našlaaa :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vstl9oXdcuo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
:lol:
I mene je schlagerovo izlaganje odmah podsjetilo na scene iz ovog filma, čak sam mislila da aludira na to... :lol:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 00:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

aaa,hebote nit sam gledao taj film,nit je ovo renault 4 na klipu...bar koliko se ja,doduse minimalno,razumijem u auta...ovo mi vise lici na neki spacek,dijanu ili sta vec,nego na renault 4...dobro sam upamtio onaj mjenjac kao drska kisobrana :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 01:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ko zna sta je Schlager radio u tom samostanu, vise smo mi klinci vidjeli akcije dok smo nosali praznu zolju na ramenima kroz grad u to vrijeme. :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Temu preimenovati u incident u samostanu.
Nego jeli sestra Regina jos u Bozijoj sluzbi to bi nam puno reklo o uspjesima nasih jedinica na obezbjedjenju pomenute lokacije :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 430 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]