papučar je napisao:
Ali ti je zato Jugović ok, koji menadžeriše na kvarnjaka i odvodi od Zvezde djecu koja su predviđena za prvi tim i od koje se mogla dobiti značajna finansijska inekcija. Pa je tako odveo Simića u Bazel i Maksimovića(ovog što je sad igrao na EP za omladince) u Italiju negdje čini mi se pa na pozajmicu u Domžale. E taj lik je pošten i njemu bi trebalo prepustiti vođenje kluba pošto bi mu sigurno interes Zvezde bio na prvom mjestu a ne njegov džep.
drugrankovic je napisao:
eto o lopovluku na obe strane, mi se zamazujemo ko je najbolji igrač... dakle vaterpolisti su sebi obezbedili da mogu u budućnosti da pokradu sve jer im to dozvoljava prošlost...
eto o čemu ovaj priča, i čime se krađa može abolirati... s takvim tumačenjem lepa nas budućnost čeka i ne čudi ovakvo stanje... ja sam partizanovac, ako ti to toliko smeta, ali se ne sramim da kažem da uz dzajića su i ostali zvezdaši u prvih pet nađih igrača svih vremena...
šekularac (kojeg pljujeđ ovde sram te bilo) najveći madjioničar, savićević, piksi, pižon, pa savić, jugović... svi su oni meni vrh ispred takodje legendi iz našeg kluba, gde neću da nabrajam bjekovića jer je slavu pomutio kradjama, pa i slavnog mancea, ovi su ipak bolji... to je naš srpski fudbal i ne sramim se njima već se dičim, a ti našao o šekiju...
šta reći...
Ko to kaže da ga to što je bio najbolji igrač oslobađa od krađe, nemoj pisati gluposti. Ja kažem da sigurno nije jedini krivac za propast Zvezde, a na glavu su mu se popeli svi živi da dokažu da jeste, pa i taj Piksi.
nisi tako pisao... nije jedini krivac, ali najveći, onaj koji je utemeljio kradju u prodaji igrača, i ostavio silne kamate... svakako , bagra uvek nasledi bagru, i ne okrtiva je jer nastavlja sa istom politikom... sad kad se došlo i dalje od kraja i kad ih i evropa šutnula, kad se mora postaviti pitanje otkud takav debakl? sad se progovara normalno... i neka! jednom se mora!
dakako piski nije svetac ali nije u redu da lopurde samo na njemu slome koplja... pa ni krelac lukić je daleko od poštenjaka i dobrog izbora zvezde...
kod partizana osovinu bjeković zečević, (lopurde) zamenio je djura frizura, sve isto... samo što bagra uvek pokrije bagru... a ja baš to kažem, vreme je da se tome stane u kraj... i ti si sad našao da dzajića aboliraš pokazujući izbor za najboljeg igrača...
da skratimo, posle sve te bagre evo djurić i dalje u partizanu a u zvezdu stigla cvećka u vidu spasioca- TERZIĆ! e blago našem fudbalu!