'oćemo mi to u narednoj sezoni opet u neku modernu postavku igre 4-3-3? Ne pratim dovoljno ove pripreme, ali mi miriše da Lalatović hoće da ponovi ono što je onomad pokušao Zeman, da napravi od Zvezde. Samo što je on imao u timu hrpu kvalitetnih igrača, ali isto tako kvalitetnih budala i splavara, kojima se nije dalo da trče na pripremama, već im je više odgovaralo da gluvare, loču i pišaju po turistima sa hotelske terase (gle čuda, ovaj je opet u Zvezdi

) Ovi Lalatovićevi su, kako vidim, napumpani voljom i željom, ali su limitirani, odnosno još uvijek nedovoljno formirani kao igrač. Na šta će to da liči, kad počne sezona... Već vidim JSL bunkeraše, kako zadovoljno trljaju ruke. jer će u dva dodavanja ili jednu loptu da preskoče i Zvezdin visok presing i visoko postavljenu zadnju liniju. A u njoj jedan štoper, pod sigurno, mora da bude kikser, pa dva kandidata za mjesto na liniji, a nijedan pouzdan. Kahriman je solidan golman, ali i dokazani kikser. Rajković je golman u formiranju. Ima odličan refleks i motoriku, ali nesiguran u istrčavanju do bola. Sudeći po tom kako se u tom segmentu ističu treneri Zvezdinih golmana u posljednjim godinama, očekujem da Rajković sa sezonu dvije, ne bude zakovan za liniju, već ima da stoji iza nje...
Šalu na stranu, ima dosta ironije u mom postu, očekujem i ja da to liči na nešto, Lalatović ima viziju... Makar da se provjeri koliko stvarno u seniorskoj konkurenciji vrijedi taj Lazić, o kome se pišu hvalospjevi, po meni još uvijek nezasluženi, ali i da se vidi da li će od Savićevića biti igrač, dok za Jovića nemam sumnju o tome da će napraviti sjajnu karijeru, samo je pitanje kakav će otići iz Zvezde. Kao talenat za neku smiješnu kintu ili kao dokazan napadač, za respektabilnu cifru...