banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 06:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2004, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
BL-Angel je napisao:
misk0:
Citiraj:
ma jock, ako je to uradila a nije tebe pitala .. samo joj spakujes kofer i pokazes vrata.
Pa valjda i muskarci imaju neka prava na ovom svijetu

jooj ....ma...joooojjjj...bolje da ne komentarisem... :evil:

angel misko je moderator na humoru
to mu je profesionalna deformacija

narocito otkad je uveo kontru sam sebi da se skine sa funkcije moderatora humora

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2004, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
ma svaki komentar je suvisan :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2004, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
volim crne zene i plave muskice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2004, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The Godfather:
Citiraj:
volim crne zene i plave muskice

joj ovo dvosmisleno....al'..mh... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2004, 12:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Ja nevolim niti crne niti plave muskarce :D
Ali crne zene, e to je vec nesto drugo :wink: i volim neke plavuse ali nevolim toliko ako su ofarbane. Moraju biti au naturelle 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2004, 10:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2004, 13:16
Plavog samo jednog plavog sa plavim ocima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2004, 10:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 18:14
Pa uglavnom tamnije volim, mada je boja kose nebitna. Ali do sada su mi se uvek dopadali tamniji muskarci!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2004, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
...pa jos kad puste bradu...pa se oshishaju na keca i istaknu oziljke na glavi...mmmm...nema sta, sam sam sebi najljepsi i naj se volim vishe. no iza sebe najdraze su mi crnke...mada nemam nista protiv plavusa...a ni crvenokosih...a ni bilo kakvih drugih...ma kakva kosa, totalno nebitan faktor

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2004, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne volim feminizirane, nakindzurene, urbano - snobovske likove (to nit' mogu nit' hocu da nazovem muskarcem) :scratch:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 09:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2004, 09:45
Cupave :lol: nije vazna boja kose, vazno na koji nacin usmeri pogled i ti odma padnes :roll:

See me
And if my face becomes sincere
Beware
Hold me

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2004, 04:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Nov 2004, 18:42
pogledah ove prethodne poruke. svi se loze nesto kao " fizicki izgled nije bitan, bla, bla ". nije vraga.
kada neka persona sretne osobu suprotnog pola na ulici koja pri tom super izgleda, prvo sto pomisli nije sigurno " sigurno ima dobro srce ". vec " vau, jest dobar ( dobra ) ".
naravno da je za kasnije i te kako vazno da li ti ta osoba odgovara i kakva je uopste.
a cura koja je postavila temu vjerovatno je mislila na onaj prvi monenat kada nekog upoznamo. mislim, na kom momku ce nam prvo oci ostati, na crnom ili plavom.
ja licno vise volim crne. mada sam sto puta bila i sa plavim. :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2004, 20:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 22:23
crne i smedje definitivno!!!! :D :D :D 8) 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 14:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
Ahm...nikad, ali nikad nisam znala odgovoriti na pitanje "koji je tvoj tip decka- tamniji ili svjetliji???" !!!!
Dzebiga, nemam prototip muskarca po kom bih mogla praviti bilo kakve kriterije...Jedino, a to znam sigurno, PADAM NA DUPE (ups, malo da docaram situaciju), na neke cudne momente..kad cujem kako prica, kad vidim kako se krece dok djuska....kad me pogledaa.... :roll: :oops: i jaaaaaaaaaaaaooo...to su stvari koje me s' nogu obaraju!! A, to "crn ili plav" mi ne znaci nista...ma bilo je i crnih i plavih i celavih...ali su svi imali taj mali cudni i samo njima svojstven dar da mi privuku paznju!!
Ehhhhhhhhhh...... 8)
Pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 18:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Nov 2004, 18:42
ma volim sve!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2005, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zoc je napisao:
Ahm...nikad, ali nikad nisam znala odgovoriti na pitanje "koji je tvoj tip decka- tamniji ili svjetliji???" !!!!
Dzebiga, nemam prototip muskarca po kom bih mogla praviti bilo kakve kriterije...Jedino, a to znam sigurno, PADAM NA DUPE (ups, malo da docaram situaciju), na neke cudne momente..kad cujem kako prica, kad vidim kako se krece dok djuska....kad me pogledaa.... :roll: :oops: i jaaaaaaaaaaaaooo...to su stvari koje me s' nogu obaraju!! A, to "crn ili plav" mi ne znaci nista...ma bilo je i crnih i plavih i celavih...ali su svi imali taj mali cudni i samo njima svojstven dar da mi privuku paznju!!
Ehhhhhhhhhh...... 8)
Pozzz

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2005, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Volim plave, mada uvijek end up sa nekim crnim. Nekako mi se cini da su plave osobe mnogo njeznije od crnih :-? .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2005, 18:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
meni su plavi nekako privlecniji, sto ne znaci da mi se nece svidjeti crn momak, ali veca je sansa da cu primjetiti nekoga plavoga prije nego crnoga

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2005, 14:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:11
buduci da sam ja ovu temu apsolvirala na visokom nivou (iz ciste dokonosti) evo par opservacija da se zamislite:
- najcesce se ljudima svidjaju njima slicni, kao proizvod vrhunskog egoizma ili samoljubivosti ljudi u stvari traze sebe u drugima pa tako mrsavi obicno trce za mrsavima, visoki za visokima a osobe svjetlije puti za osobama svjetlije puti, pogledajte na ulici pa cete vidjeti da vecina parova u sustini izgledaju kao rodjaci, kao sto rekoh proizvod egoizma i nista bolesno vec valjda normalna poslijedica cinjenice da sebe gledas citav zivot u ogledalu pa ti se cini da bi svaki normalan covjek trebao manje vise tako da izgleda,
- a druga stvar je sto ljudi onda iza srodnog izgleda na drugo mjesto u trazenju idealnog partnera stavljaju listu zahtjeva koji reflektuju uglavnom njihov odgoj i dozivljaje iz perioda odrastanja, tj. ako ju je majka ucila da je vazno da se u zivotu dobro uda i obezbjedi sebe i djecu onda ce vjerovatno ganjati sponzore a ako je majka pred njom ocu govorila nek se tjera u materinu bolje joj je bez njega, onda ce vjerovatno ganjati nesto drugo, opet ako su je djeca u vrticu proganjala zazirace od agresivnih ljudi itd., itd.
- prica se moze siriti do beskraja jer je veoma specificna za svakoga, preporuka je (ovo negdje pokupih) da se analiziraju zajednicke osobine prethodnih partnera ili potencijalnih partnera pa analizira zasto se bas te osobine traze i da li je to zato sto su to zaista osobine koje bi nam odgovarale ili samo zato sto time lijecimo neke vlastite komplekse a na svoju stetu, e onda pristupiti zaista pozeljnoj listi osobina kod partnera pa sliejdeci put ne cekati da dodje do suza vec se truditi vezu zasnivati sa nekim ko zaista ima izgleda da nas usreci,
a ako vam se sve to ne da a vi se onda zaljubiti slijepo u koga hocete pa sta bude bude, zivot je nekad ipak samo lutrija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2005, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Kaže mi jedan poznanik (nećemo ga imenovati):
"Volim plavo pa makar ispod oka!" :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2005, 16:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2003, 09:59
zitanjac je napisao:
buduci da sam ja ovu temu apsolvirala na visokom nivou (iz ciste dokonosti) evo par opservacija da se zamislite:
- najcesce se ljudima svidjaju njima slicni, kao proizvod vrhunskog egoizma ili samoljubivosti ljudi u stvari traze sebe u drugima pa tako mrsavi obicno trce za mrsavima, visoki za visokima a osobe svjetlije puti za osobama svjetlije puti, pogledajte na ulici pa cete vidjeti da vecina parova u sustini izgledaju kao rodjaci, kao sto rekoh proizvod egoizma i nista bolesno vec valjda normalna poslijedica cinjenice da sebe gledas citav zivot u ogledalu pa ti se cini da bi svaki normalan covjek trebao manje vise tako da izgleda,
- a druga stvar je sto ljudi onda iza srodnog izgleda na drugo mjesto u trazenju idealnog partnera stavljaju listu zahtjeva koji reflektuju uglavnom njihov odgoj i dozivljaje iz perioda odrastanja, tj. ako ju je majka ucila da je vazno da se u zivotu dobro uda i obezbjedi sebe i djecu onda ce vjerovatno ganjati sponzore a ako je majka pred njom ocu govorila nek se tjera u materinu bolje joj je bez njega, onda ce vjerovatno ganjati nesto drugo, opet ako su je djeca u vrticu proganjala zazirace od agresivnih ljudi itd., itd.
- prica se moze siriti do beskraja jer je veoma specificna za svakoga, preporuka je (ovo negdje pokupih) da se analiziraju zajednicke osobine prethodnih partnera ili potencijalnih partnera pa analizira zasto se bas te osobine traze i da li je to zato sto su to zaista osobine koje bi nam odgovarale ili samo zato sto time lijecimo neke vlastite komplekse a na svoju stetu, e onda pristupiti zaista pozeljnoj listi osobina kod partnera pa sliejdeci put ne cekati da dodje do suza vec se truditi vezu zasnivati sa nekim ko zaista ima izgleda da nas usreci,
a ako vam se sve to ne da a vi se onda zaljubiti slijepo u koga hocete pa sta bude bude, zivot je nekad ipak samo lutrija

dobra stvar

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]