banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 12:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 430 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2014, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ma nas su ocrnili za sva vremena, gledam jednu komsinicu inace Hrvatica koja je izbjegla iz BL ..zivi u Norveskoj, nije bila 20 godina ovdje .. zena je izbezumljena, u ocima se vidi strah .. pa jebote kao da svi hodamo sa bradama i nozevima u ustima po ulici .. . razumijem neke traume, ali alooo rat se zavrsio ima 2 decenije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ja sam cesto u Sarajevu i ne bude mi prijatno navece prosetati. Puno je bradatih i zavijenih.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Aj ba ja sam izlazio po carsiji kada su igrale SR Jugoslavija i BiH... Pa nista...
A danas mi za tri sekunde vecina zapjeni o politici kada cuju ime i odakle sam.
Pre 10-15 godina to uopste nije bilo tako. Ne znam da sam ikako bio u situaciji da mi neko supljira bilo sta.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa nije se ni živjelo ovako loše prije petnaest godina. Nije bio ovoliki osjećaj bespomoćnosti u narodu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjeruj mi Zorane da je bilo losije. Mnogo losije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Moguće...al' tada si očekivao bolje, nadao si se. Sada niko ne očekuje bilo kakav boljitak i napredak nego samo dublji sunovrat. I to je ono što zamjeram najviše našim političarima, nebitno kojeg opredjeljenja....Ubili su dušu u ovom narodu. Trpjelo se uvijek al' smo bili kurčeviti. Sad samo trpimo i svako gleda kako da što više povije glavu da ne strši.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
_зока je napisao:
Moguće...al' tada si očekivao bolje, nadao si se. Sada niko ne očekuje bilo kakav boljitak i napredak nego samo dublji sunovrat. I to je ono što zamjeram najviše našim političarima, nebitno kojeg opredjeljenja....Ubili su dušu u ovom narodu. Trpjelo se uvijek al' smo bili kurčeviti. Sad samo trpimo i svako gleda kako da što više povije glavu da ne strši.

Tako je, ljudi su nakon rata bili puniji nekog entuzijazma, boljih odnosa itd. nego sto su danas, 20 godina poslije.
Narod je ispijen i ubijen u pojam, nazalost.

Ja sam cak misljenja (iskustva) da su ljudi u sred onog ratnog ludila bili bolji ljudi, vise se pomagali i gledali jedni na druge nego danas. Danas je sve otislo u qrac.

Poslednji put menjao budala dana 26 Jul 2014, 19:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
JEBO VAS KOZARAC, DANAS SAM PROSO KROZ NJEGAA, NEM A SE STA VIDJET
SAMO STO SAM VIDIO NATPIS DOBRODOSLI U KOZARAC, VIDIO SAM I NATPIS NAPUSTEATE GRAD KOZARAC SRECANT Put

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:28 
Administrator
Korisnikov avatar

A bazeni?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:29 
Imal svedjanki?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zorane hoces li da ti pricam samo o jednom tzv. izbjeglickom centru - Hotelu Jahorina? Hoces li da ti pricam o kolegici koju smo pronasli u podrumu hotela svu ukrvavljenu, poderanu, da prostis svu... Jer dozivjela fras, slom ne znam ni ja sta... I zavrsila na Sokocu...
Hoces li da pricam o tome koliko su djece mine pobile?
O porusenim kucama, selima, gradovima?

Nije centar Banjaluke centar svijeta.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
Imal svedjanki?

JOK BOLAN SVE NEKI COBANI BUDALE, SA SVE BRADAMA DO MUDA

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

TSKORECI CETNICI

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
_зока je napisao:

Pa šta si očekivao? Alo Srbi su to, cijela pisana istorija Srba govori da se je svako selo svog kneza pokušavalo progurati za Cara. Jebeš Srbe i Bosnu, treba otići odavde kako znamo i umijemo.
Nama je bilo bolje pod Austrougarima duplo, a pod Turcima 10 puta nego pod našim Voždovima. Ja mislim da je u Turskom carstvu prije 200 godina bilo daleko više Srba nego danas na cijelom svijetu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:53 
Administrator
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Zorane hoces li da ti pricam samo o jednom tzv. izbjeglickom centru - Hotelu Jahorina? Hoces li da ti pricam o kolegici koju smo pronasli u podrumu hotela svu ukrvavljenu, poderanu, da prostis svu... Jer dozivjela fras, slom ne znam ni ja sta... I zavrsila na Sokocu...
Hoces li da pricam o tome koliko su djece mine pobile?
O porusenim kucama, selima, gradovima?

Nije centar Banjaluke centar svijeta.

Kakve veze ovo ima sa bilo čim? Nema kolektivnih centara? Super. Je l' to znači da se živi bolje ili da je država uspjela za petnaestag godina skucka par hiljada stanova za pare od kojih je mogla napraviti duplo više? Djeca ne ginu od mina? Je l' to znači da se živi bolje ili da su silne pare koje je svijet dao za razminiravanje pametno iskorištene? Šta si konkretno htio reći sa ovim postom?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
giometar je napisao:
JOK BOLAN SVE NEKI COBANI BUDALE

Jel' me netko tražiJo?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
ferdinand je napisao:
A ti ajkula....velis pokusao te silovati srbin? Kakve to veze sa ratom ima? Cudna si totalno. Znam da sve ovdje mrzis ali ponekad pretjerujes...

Desilo se za vrijeme rata. A tebi i slicnima je cudno sve sto se ne uklapa u vas kalup... A ja zebem od mnogo misljenja :) Nisam nadojena mrznjom i netrpeljivoscu, gledam ko je kakav covjek a ne ko se kako zove i koje je vjere. I ne dam nikome da mi sere i izmislja price bio to Srbin, Musliman ili Busman..

I da.. ne mrzim SVE ali mrzim sistem koji je doveo do toga da mog oca nije osakatio musliman nego njegov Srbin a Srbin narucio :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
_Krol_ je napisao:
eh,tebe ppokusao silovati srbin.....bitno je da je srbin a ne kreten....oni drugi to ne pokusavaju...ma kakvi......tebe je pokusao silovati majmun a ne srbin jebo ga ti.....
opasno me pocinje nervirati slika prosjecnog srpskog vojnika koji u borbu krece isukanog,dignutog kurca,krvav do lakata i sa nozem u zubima.....

_Krol_ je napisao:
da....pocinjen je zlocin....osudjeni su.......ovog ima svagdje i u miru i u ratu......
ne relativizujem ali me nervira konstantno potenciranje.....mislim,tri luda lika pocinila zlocin,procesuirani i sta sad....uradili srbi.....treba neko da mi mase time ispred nosa do groba ko da smo im digli spomenik u parku petar kocic za zasluge a ne spapunjali na robiju...ma mrs

bravo majstore...
krenula je tema o incidentu koji su ucinili neki majmuni iz skandinavije, u sred republike srpske na sred ulice...

a onda se 10 strana kenja o tome kako su eto srbi divljaci cinili zlocine u ratu prije 20 godina... da, jesu, i sta cemo sad?? jel to muslimani i hrvati nisu?
znaci, danas svaki musliman ima pravo da ti jebe mater cetnicku na sred ulice, ili?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sta je sa giometrom, da nije sta pio kod Avde u kafani malo prije ulaza u Kozarac?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Danas u razgovoru o incidentu u Kozarcu sa mojim prijateljom iz PD cujem da je onaj policajac sa klipa jedan vrlo zajeban tip i da je kojim slucajem bilo verbalnog kontakta s njim od strane svedskih vehabija bilo bi ih svagdje. :wink:

BeckaSkola je napisao:
Sta je sa giometrom, da nije sta pio kod Avde u kafani malo prije ulaza u Kozarac?

Prije da je bio kod hodze da mu pravi zapis :)

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 26 Jul 2014, 20:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 430 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]