banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 430 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2014, 02:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Ево, рецимо... што је Козарац за Приједор (у смислу величине и броја мањинског народа) то је Ивањска за Бањалуку.
Та иста Ивањска је испражњена од Хрвата у току рата, попљачкана и све што иде у рату (на срећу нико није убијен нити у гробнице бачен)... а мој брат од тетке је данас ожењен Хрватицом из Ивањске.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 03:01 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
e to, sto vise seksa bice bolje...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 03:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
BeckaSkola je napisao:
ajkula je napisao:
Znas li da je moj komsija koji veze sa Kozarcem nema, klao po istom a potom se "hvalio" u mojoj kuci preda mnom i mojom familijom kako i koga je klao sa sve cerkom u krilu?!?

Sta je bilo na kraju sa njim, osudjen?

Koji je uopste poriv bio da ide u Kozarac? Pljackati?

Osudjen? Naprotiv. Seta po BL debeo i pun sebe. A faca mu je odvratna kako onomad tako i sada.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 03:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sta reci, klise jeste ali psihopata je bilo na svim stranama. Nekako se olako preko toga predje, svi vole reci nasi borci su casni, manjina uprljala obraz vojsci i njih treba kazniti.. i vjerujem da jeste tako. Tu se prica zavrsi.

Ok, on se hvali. Znam za slicne slucajeve. Meni nije jasno sta o tome misli njegova zena, djeca ako su punoljetna, znaju li s kim zive i sl?

Ovo isto vazi za onog "heroja" sto je tamo oko Bratunca vezao Srbe roditelje za krevet a onda im silovao djecu na njihove oci, pljackao, palio.. danas se slobodan seta Sarajevom, guglam sad al ne mogu naci ime da vam pokazem.

Ta prica me bila potresla, sjecam se nadjem ja njegov FB profil a tamo najopustenije slike, zena djeca on, zimovanje, ljetovanje, porodicna idila. :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 04:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ко јебе Србе што су пушку узимали само онда кад су имали територију и војску иза леђа. Ено Мостара, отишли Срби из њега ко на излет на Подвележје да држе линију и оставили српска села од Мостара до Чапљине Хрватима и Муслиманима.
Додуше, зато их нема опет по јамама по Херцеговини, а глупи Муслимани нису знали на вријеме побјећи из Приједора па их задесила судбина која их је задесила. На крају крајева, сви који су клали по ПД су или у Хагу или покојни... ја не знам шта хоће они више?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 05:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ПС: Срећом не погубишмо Халида!
Ја не знам шта бих без "Слушај мајко пјесму моју" и "Мама неда да те дирам"! :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 08:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ajkula je napisao:
Znas li da je moj komsija koji veze sa Kozarcem nema, klao po istom a potom se "hvalio" u mojoj kuci preda mnom i mojom familijom kako i koga je klao sa sve cerkom u krilu?!? Znas li da je mene koja sam "vasa" pokusao silovati Srbin?? !

ja se ne sjecam da su banjallucke jedinice ucestvovale u borbama oko Kozarca sem specijale....da taj tvoj komso ne laze slucajno....uostalom zasto ga ne prijavis.....imas anonimne telefone pa prijavi....ako neces ti posalji meni ime i ja cu prijaviti smrada....mada ,iskreno sumnjam da je rekao istinu

eh,tebe ppokusao silovati srbin.....bitno je da je srbin a ne kreten....oni drugi to ne pokusavaju...ma kakvi......tebe je pokusao silovati majmun a ne srbin jebo ga ti.....
opasno me pocinje nervirati slika prosjecnog srpskog vojnika koji u borbu krece isukanog,dignutog kurca,krvav do lakata i sa nozem u zubima.....

i od kad si ti nasa :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Meni nije jasno da se prije o tome šutilo, dok je bilo svježe. Sad se k'o biva iskopavaju neki dokazi glavu dajem da je pola toga namješteno.
BTW dajte da malo vratimo nazad na temu i masakr u Sijekovcu, u martu '92. prije nego je rat uopšte i počeo. Niko ni riječi nije napiso o tome. Hag je predao slučaj tužilaštvu BiH a ovi još uvijek kurcem nisu mrdnuli za narod koji je poklan kao stoka, a vinovnici se šetaju kao da se ništa nije dogodilo. Jbt pa danas baciš štene u vodu i bruji milion udruga za zaštitu životinja a ovamo narod poklan i nikome ništa. Pojeo vuk magarca.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
_Krol_ je napisao:
i od kad si ti nasa :lol: :lol: :lol:

Nisam ja nicija, samo svoja :D

A ako neko prica kako je klao i ubijao po Kozarcu dok mu maloljetna cerka sjedi u krilu, taj svakako nije dobar sa glavom. Na ovaj ili onaj nacin :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Poslednji put menjao ajkula dana 26 Jul 2014, 08:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 08:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Tema je incident u Kozarcu, ne masakr u Sijekovcu valjda...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 09:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
zoka, iako nije tema, svima bih preporučio da pogledaju film "ljubi brata svoga", nema tu mržnje niti bilo čega sličnog, jednostavno to je život...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
_зока je napisao:
Tema je incident u Kozarcu, ne masakr u Sijekovcu valjda...

Ako želiš raspravljati sa nekim ljudima o incidentu u Kozarcu, ti ljudi moraju znati o drugim incidentima, jer oni dođu na forum pa troluju, pa kad se potegnu njihovi zločini iz arhiva, samo nestanu dok se ovdje par stranica ne ispiše kojekakvim glupostima da se zaboravi moje pitanje o Sijekovcu, pa opet počnu da troluju.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 10:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evile,tacno je ovo sto Behar rece za Maidu,i ja sam je poznavao odlicno i bas mi je bila draga..Kao slatki plavi djevojcurak iz Vrbanje,citavu srednju skolu je dolazila u caffe Ellite u Boriku gdje sam radio i satima pila sa drugaricama one cuvene produzene sa slagom...jadniče moje :( :(

Nije Behar cak ni potpuno docarao brutalnost njenog ubistva,i bolje da nije,necu ni ja....Jedino mislim da je bacena u Vrbanju a ne u Vrbas...Cudi me ako ti je stari bio u Vojnoj Policiji da nije cuo za to,jer nazalost,bas su vojni policajci to napravili...i procesuirani,mada ne znam detalje,koliko,sta...nisam ni pratio,mucno mi je to bilo zbog svega..najvise zbog Maide,a i sto su to uradili pripadnici mog roda vojske :( :(

Pokoj ti dusi,Maida.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 11:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Najgore što su Maidi to uradile njene komšije, vršnjaci njeni iz Vrbanje. Mislim da je jedan ubijen tokom rata. Ne u borbi jer takvi ne idu u borbu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Schlager je napisao:
Evile,tacno je ovo sto Behar rece za Maidu,i ja sam je poznavao odlicno i bas mi je bila draga..Kao slatki plavi djevojcurak iz Vrbanje,citavu srednju skolu je dolazila u caffe Ellite u Boriku gdje sam radio i satima pila sa drugaricama one cuvene produzene sa slagom...jadniče moje :( :(

Nije Behar cak ni potpuno docarao brutalnost njenog ubistva,i bolje da nije,necu ni ja....Jedino mislim da je bacena u Vrbanju a ne u Vrbas...Cudi me ako ti je stari bio u Vojnoj Policiji da nije cuo za to,jer nazalost,bas su vojni policajci to napravili...i procesuirani,mada ne znam detalje,koliko,sta...nisam ni pratio,mucno mi je to bilo zbog svega..najvise zbog Maide,a i sto su to uradili pripadnici mog roda vojske :( :(

Pokoj ti dusi,Maida.

Nisam najmerno htio da pišem u brutanosti mučenja, silovanja, i davljenja Majdinog... Tačno je da su je bacili u Vrbanju, a nađena je u Vrbasu nakon nekoliko dana :( :( Noć prije ista trojka, je silovala majku u kčerku pred očima oca, a svi su bili komšije, i to prve bukvalno. Dvojica su nedavno osuđena, a jedan je u bjegstvu. I naravno da je rat zlo največe, ali se na nama uvjek odrazi na svoj način. Ovaj treči što je pobjegao, nalazi se u Švedskoj, postao je švdeski državljanin, i Švedska neče da ga isporuči, mada je osuđen na zatvorsku kaznu. U međuvremenu se Šiniša oženio u Švedskoj, stekao porodicu, dobio dvoje dijece. I da, žena mu je muslimanka iz Kozarca, pola joj familije pobijeno u Kozarcu. I cijelo vrijeme se družio sa muslimanima gore, niko nije moga da vjeruje da je on takav. Kada se saznalo za ovo, švedske novine su pisale o ovome danina, nestao je sa porodicom....Ali kada tada ubjeđen sam da če ga stiči Božija kazna, kao i sve one koji su činila zla bilo kome u prokletom ratu...

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Pokoj ti dusi,Maida.

Јбг, вјероватно стари није знао јер је био на Обудовцу 90% времена, а не по Врбањи шеледао.
Посерем се ја те и такве војне полицајце. Што нису киту вадили на линији већ нашли по Врбањи да је ваде. Ионако су они који су били поштени и нечему вриједили на линијама зарађивали жутицу, а стока се шеткала градом. :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Za svaki slucaj treba pogurati i ovozemaljsku pravdu. Jer vidimo da svaki zlocin ima, pored imena i prezimena zrtve, ime i prezime zlocinca. Tako da od transfera krivice nema nista.

A i da se ne desi da neki vojnici 5. korpusa izbjegnu ovozemaljski sud jer su na vrijeme zakljucili kada treba prestati pricati po kljuckim i sanskim kafanama kako su klali babe koje su zatekli kod kuce u jesen 1995. godine.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 14:46 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Evil_Dead je napisao:
Што нису киту вадили на линији већ нашли по Врбањи да је ваде. Ионако су они који су били поштени и нечему вриједили на линијама зарађивали жутицу, а стока се шеткала градом. :(

94- trebava..muslimanka me silovala preko CB uredjaja, mislim da je iz gracanice al mozda je i gradacac..ja mlad i naivan, ona 27god..a tamna noc, a seksi online glas..chunu izvadio na liniji, od masturbacije nabijem zulj priljatelju..pogresno drzao palac.. :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Banjalucki_Behar je napisao:
Schlager je napisao:

Pokoj ti dusi,Maida.

Nisam najmerno htio da pišem u brutanosti mučenja, silovanja, i davljenja Majdinog... Tačno je da su je bacili u Vrbanju, a nađena je u Vrbasu nakon nekoliko dana :( :( Noć prije ista trojka, je silovala majku u kčerku pred očima oca, a svi su bili komšije, i to prve bukvalno. Dvojica su nedavno osuđena, a jedan je u bjegstvu. I naravno da je rat zlo največe, ali se na nama uvjek odrazi na svoj način. Ovaj treči što je pobjegao, nalazi se u Švedskoj, postao je švdeski državljanin, i Švedska neče da ga isporuči, mada je osuđen na zatvorsku kaznu. U međuvremenu se Šiniša oženio u Švedskoj, stekao porodicu, dobio dvoje dijece. I da, žena mu je muslimanka iz Kozarca, pola joj familije pobijeno u Kozarcu. I cijelo vrijeme se družio sa muslimanima gore, niko nije moga da vjeruje da je on takav. Kada se saznalo za ovo, švedske novine su pisale o ovome danina, nestao je sa porodicom....Ali kada tada ubjeđen sam da če ga stiči Božija kazna, kao i sve one koji su činila zla bilo kome u prokletom ratu...

Prestani nas vise silovati koristenjem slova č gdje mu nije mjesto...beharu kuČo stara...

A ti ajkula....velis pokusao te silovati srbin? Kakve to veze sa ratom ima? Cudna si totalno. Znam da sve ovdje mrzis ali ponekad pretjerujes...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:

Pokoj ti dusi,Maida.

da....pocinjen je zlocin....osudjeni su.......ovog ima svagdje i u miru i u ratu......

ne relativizujem ali me nervira konstantno potenciranje.....mislim,tri luda lika pocinila zlocin,procesuirani i sta sad....uradili srbi.....treba neko da mi mase time ispred nosa do groba ko da smo im digli spomenik u parku petar kocic za zasluge a ne spapunjali na robiju...ma mrs

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 430 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]