banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 16:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10393 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jul 2014, 06:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ko god je opalio znao je dobro gdje puca. Ne mogu da vjerujem da je to uradjeno planski.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 07:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
154 holandjanina je bilo u tom u avionu

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 07:48 
A holadjanki?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
račko oružje za masovno uništenje, Račak, napad na WTC, napad hemijskim oružjem u Siriji, dodati po želji. Znači već viđeno!

Čitam na nekom ruskom sajtu da se istom putanjom kretao i avion Vladimira Putina na povratku iz Brazila tako da je moguće da se Zapad "preračunao".

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 11:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Apr 2014, 11:12
Brale001 je napisao:
Sve ide po planu. Ameri guraju prema cilju.Ima nacina i metoda ne odustaju tako lako.

Jos avion nije bio udario o zemlju a na zapadu se sve znalo.

Znalo se ko ga je srusio.
Znalo se kako ga je srusio.
Znalo se zasto ga je srusio.
Znalo se ...... :)

A ljudi ko ljudi, masa vjeruje ljudima koji znaju. :roll: :roll:
Eto i na Markalama eskplozija nije bila jos utihnula a vec se sve znalo i brujalo u svim medijima.
Neumorni su,ne odustaju, svaka im cast ovo je vrhunac ludila u kojem im nema premca.
Igra ludila sa nama svima i sa zivotima nevinih se nastavlja.

Gebels skace i urlice od zavisti u paklu i ceka bracu da im se pokloni te izljubi. :roll: :roll:

koliko si ti lud pa u to vjerujes,., da si bio u srajevu taj dan ili jos bolje u blizini markala znao bi mnogo vise,. ali dobro ti vjerujes svemo sto radovan ili merlin kaze,., nije istina sve sto se kaze na srni ili cnn...,.

jel ti vjerujes u to sto kazu da je neko sa ramena ispalio minobacacku granatlu
sto se desilo na markalama sazno si preko cega vec i ko ti je to prestavio ali da znas koliko je udaljen bio ured BHTV-a koliko je novinarima trebalo da dodju,., al jbga ovako zvuci da si izgleda ipak bio ti taj koji je ispalio granatu na pijacu,.,
po tebi i na kapiju je stavljena bomba pa se djeca sama raznijela, vijecnica se sama zapalila, zgrada oslobjednja sama se srusila, ja sam sebe upucao u nogu Pam-om, ja platio glumce da me istjeraju iz kuce,(i zapale istu)

al da se vratimo na ukrajinu jbga ovo ide na ruku amerima i ukraincima,. jer sada mogu osut svime i svacim na pobunjenike(jer ipak se bore protiv legalne drzave poznato 92),. ko ce nahebat jbga svi
kome pravo i mogucnost da srusi putnicki avion(jos maleziski),. kazu pro-ruske snage imaju te rakete hmm odakel im, ko je to dao,. jest da su tada kazu bili ukrainski vojni avionu na nebu al valjda te rakete koje mogu da odsegnu 10km u visinu imaju nesto sto moze da prepozna jel civil ili vojnik(ili je fazon srusi avion pa ko ga jebe ko je i sta je) ako su pobunjenici zauzeli ukrainske rakete PVO koliko su do sada tih raketa ispucali oborili su par vojnih aviona helica ,.,

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Federalisti nemaju to naoružanje. To su priznali i u Kijevu. A rakete imaju i Ukrajina i Rusija.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 12:20 
Početnik
Početnik

mozda su sta pokupili iz raznih kasarni koje su pale pod njihovu komandu,,. jer jbga sve vuce na njih,. ali kada pogledas ono sumljivim okicma mogli su to i zapadnjaci krehnut pa okrivit ove druge,. samo sad kada se razne komisije iz moske i dc pocnu prepucavat ko je nasao koji trag i ko je sta sakrio,.,
kokice, sok koja cikolada i uzivat u prepucavanju

samo sto niko nece vratit mrtve i vcinu zaboli za njih

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cuj srna ili cnn, pa jebeni cnn je bio tipicna muslimanska propagandna televizija koja je srala o 200 hiljada silovanih muslimanki i 300 hiljada pobijenih muslimana

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 12:55 
Početnik
Početnik

filozof ne zasluzujes taj naziv cak i vrbas izbrisi prljas nesto lijepo,.,

cnn ko cnn jbga,.kada je sta cnn rekao kako treba ako se sjetis wtc i njihovih prica, jest da su dodali ponegdje nulu ali nisu puno slagali a na srni je krenula vijest da je granatla na markale ispaljena sa ramena, kapija isto,.,
drug otvori oci nemoras zbog mene(ti mene mrzis zbog imena) ali zbog sebe trujes se bezveze,., proci ce ti zivot u mrznji ima dosta vise toga od tih rijeci precednika, izmetbegovica, vozdova, aga, i slicnih govana

evo ti moj primjer stanujem u sarajevu koji pripada rs ... lukavica ,., i svi me znaju po nadimku postar jedini zna pravo ime i tu zivim vec 3 godine,. svima super dobar cool momak hvale me neznam sto ,., i sazna se moje ime i prezime jbte za dva dana ja los najgori sta cu ja tu,. od kuda meni pravo sto mi je jedan rekao da hodam srbskom zemljom a ja mu na svaku slavu dolazio, druzili se(ja i vjere smo bljack) i danas nevaljam pa jebo te ko da su saznali da sam zeljovac a ja dusom i tjelom pitarr

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Mission accomplished! = Airplane shut down!

Samo vec dio dobro razradjene sheme, pocevsi od Bosne '90-ih, preko Kosova, Iraka, Sjeverne Afrike, na kraju opet bliskog istoka i Ukrajine..

'Vase Miskina' i 'Markale' su bile samo uvod..

@sema911

Ja bih te takodje licno uputio da preispitas svoje stavove i zaista razumijes prostu istinu da je ratna klika SDA na celu sa Izetbegovicem podlo i besramno zrtvovala sopstvene gradjane, sto je na kraju i kulminiralo u Srebrenici (i Holandjani su imali direktivu da se apsolutno ne mijesaju u te tragicne dogadjaje). Kad to prihvatis, shvatices koliko je to bio jedan uzasan i perfidan rat u kojem su u najvecem broju nevini stradali i zrtvovani.

O svim tim podlim trikovima, namjestaljkama i ratnima farsama u i oko Sarajeva najvise je pisao Majkl Oven u svojoj biografiji.
Naravno, zarad viseg interesa i u cilju da se sakrije sav prljav ves medjunarodne zajednice, iskaz je poslije promijenio na nekim svjedocenjima u Hagu.

Cinjenica br.1: Svima su nam jos u sjecanju one podmetnute lutke ispred objektiva kamera na 'Markalama' i neposredni iskazi inostranog forenzickog tima o pravcu doleta granate.

Cinjenica br.2: Ako obratis paznju na snimke iz 'Vase Miskina' vidjeces da je najveci broj zrtava zadobio udarce (i skoro iskljucivo) po donjim ekstremitetima.., tek ponekima su stradali trup i gornji dijelovi tijela (i to prije svega od rikoseta gelera od okolnih zidova)
>>sto samo ukazuje na cinjenicu da je aktivirana neka vrsta protivpjesadijske mine na licu mjesta.. Upitaj upucene kako se rasprskava minobacacka granata pri udaru od asfalt ili zid nekog od stambenih objekata (gdje ono bjese udarila tacno ta "granata"??!)

Cinjenica br.3: tzv. "dezurne" ekipe na licu mjesta, odmah iza krvavih kulisa: mediji, novinari, sanitet i dr.. >> krece hajka na "cetnike", na snimcima se cuju i totalno neubjedljive i neuvjerljive psovke jednog od tih "spasioca" u stilu: "majku im chetnicku!" i slicno..

Uz sve mogu se pronaci zapadni izvori koji pisu i o dejstvovanju bosnjackih snajperista po sopstvenim gradjanima tokom rata..

A sa druge strane primjerice, zlocin na tuzlanskoj kapiji je nesumnjivo zlocin VRS-a.

--------------------------------------------------------------------------------

I ovaj avion je bila podmetacina i stvar dogovora od strane aktuelnog ukrajinskog vrha i agenata Pentagona. Postoje vec citavi uigrani timovi takvih u Kijevu koji prave proracune, izvode analize rizika i sl. kao sto to najozbiljnije rade menadzmenti nekih od velikih zapadnih korporacija. Navukli su tzv. "proruse" kao male majmune, da opale raketu.. Prethodnih dana je bilo testiranje istih da bi se prvo uvjerili u njihovu bojevu PVO-moc, a cijenim: i domet takvog oruzja. Paralelno se na netu mogu naci i neki izvjestaji da su ovih dana dodatno pogodjeni i neki 'Suhoji' i jedan cini mi se 'Antonov'.
I ovaj Malezijski avion je imao pratnju od dva borbena lovca ukrajinskih snaga.. tako da su mu time odmah navukli sumnju - pretpostavljam u cilju maskiranja i neprepoznavanja sa zemlje da je rijec o civilnom avionu. I tako im je kontrola leta samo jos "isporucila avion"..

I kao sto je neko gore vec rekao, sad ocekujem obezbjedjivanje sire medjunarodne podrske i bespostednu hajku na rezim tzv. 'Donbasko-Luganske republike' i vjerovatno upotrebu mnogo vecih vojnih manevara i bojevih sredstava u cilju da ih sto prije slome.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 13:52 
Početnik
Početnik

amerikanac,.,

ja da imam priliku vratit malo vrijeme prvu osobu koju bih rokno bi bio izmetbegovic onda po abecedi sve ove politicare ,.,.,

za markale joj nemoj drug bio u blizini nagledo se krvi i mrtvih ljudi za mojih tada 17god previse
za srebrenicu svi znaju da je mrljo zrtvovao te ljude samo nekontam kako je mogao to uradit(natakarim ga na kolac) i ne kontam te sto su ubijali al jbga, mrznja je cudoo,.,

putanja granatle je nekada veoma cudna a ustvari poprilicno jednostavna(ako se imalo razumijes u matematiku skontaces sta i kako ili ako si iz sarajeva dovedem te na jednu adresu i uvjeris se u te putanje izgleda ko vic ali vide se jos uvjek tragovi)

a ukraina tek sada krece belaj,., ovo ce bit ulaznica za napad dronovima, a dronovi ko sto znate ne grijese,. nego mene nekako kopka dosta ovih vjesti od nekih generala, vodja dolazi preko tvitera , faceboka i cega vec ne,.,meni nekao zvuci smjesno,(bar sto kace po raznim forumima),., kakav si ti skriveni lik, general,komadant kada neprijatelju kazes gdje si i sa kojeg uredjaja se javljas, mene koliko pamet sluzi komadant je ono pravo vazna figura na bojistu,.,

spominju te avione vojne,. da je putin prije par dana proletio tuda(kontali opet ce ic u brazil),., ono putin toliko vazna i par facebok ratnika zna kuda ce proletit ma dajjj ,.,

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... raine.html

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/australiaandthepacific/australia/10975275/Leading-HIV-researchers-lost-as-flight-MH17-is-downed-in-Ukraine.html

tragedija i za covjecanstvo

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tema je ukrajina i zaobidjite pricu o bosni i multikulti sarajevu koje su srbi razorili...

Vecito dodje neki pametnjakovic iz federacije da prica o toleranciji bosnjaka i divljim Srbima...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Interesantno?!!

1.Zasto je avion 3 minuta prije nestanka sa radara Kijevskog tornja bio pracen sa dva lovca???

2.Kako da je Kijevska kontrola leta odmah poslije 7 min kako je avion nestao sa radara mogla biti obavjestena da je avion oboren.

Koincidencija? :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
evo sad je i Koliba Obama rekao da je u avionu bio bar jedan Amerikanac, dakle igrarija pocinje. sad trebaju svjetsko javno mnenje preko svojih satelita tako oblikovati da se stvori vojna antiruska koalicija te da na znak startnog pistolja svi krenu na Rusiju, za pocetak ce roknuti atomsku bombu ( ako budu mogli ) na Moskvu , a onda krecu vojno sa svih strana , ukljucujuci i KIneze, jbg, Sibir je blizu......naravno malo serem , ali sve je moguce.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 17:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Najbitnije pitanje glasi: zasto je iko uopste dozvolio civilne letove ( na bilo kojoj visini ) u zoni ratnih dejstava? Bez obzira na cinjenicu odakle je ispaljena raketa ( mada je i to bitno, kao sto je bitna i cinjenica da je avion "naveden" na zonu dejstava ) Ukrajinske vlasti moraju odgovarati sto nisu potpuno zatvorile vazdusni prostor iznad svoje zemlje ili dijela svoje zemlje u kojoj bukti rat.

RT Analiza:

Citiraj:

MH17 otišao 200 km severno od uobičajene rute i došao nad ratni Donjeck

KIJEV - Dok svet pokušava da shvati jučerašnju tragediju u kojoj je 298 ljudi izgubilo život kada je najverovatnije oboren malezijski avion iznad Ukrajine, mnogi se pitaju zbog čega je jedan putnički avion leteo baš iznad zone borbenih dejstava na istoku Ukrajine.

Poznato je da je region oko Donjecka i Luganska već duže vreme poprište žestokih sukoba između ukrajinskih i proruskih snaga. I urkos borbama na terenu i očiglednom riziku za letelice, avion kompanije "Malezijan erlajnz" leteo je tačno iznad ratne zone kada ga je, očigledno, oborila sofisticirana raketa ispaljena iz lansera "Buk".

Slika

"Sada se postavljaju brojna pitanja, kao što su - zašto je avion leteo baš iznad ove oblasti, da li je bio na pravoj putanji. Reč je o ratnoj zoni gde se ispaljuju rakete, dakle zašto je leteo baš tuda", kaže bloger Nil Klark za Raša tudej.

Posle tragedije, brojne avio-kompanije su proglasile Ukrajinu zonom u koju neće leteti, ali se sve do juče ruta preko Donjeckog regiona smatrala sigurnom za civilnu avijaciju.

Prošle nedelje Ukrajina je zatvorila vazdušni prostor na istoku za civilni saobraćaj do visine 7.900 metara, ali je MH17 leteo na 10.600 metara.

Proruske snage koriste relativno jednostavne rakete poput rakete zemlja-vazduh dometa 3.500 metara za ciljeve u vazduhu, zbog čega su očigledno avio-kompanije i ukrajinska kontrola civilne avijacije dozvoljavale avionima na velikim visinama letove iznad zabranjene zone.

"Malezijen erlajns" je koristio ovu rutu godinama i uvek je bila sigurna. Čak 15 od 16 azijsko-pacifičkih avio-kompanija a i neke iz Evrope lete tom trasom", rekao je malezijski ministar saobraćaja Liov Tijong Lai na konferenciji za štampu dodavši da "nije bilo instrukcija u poslednji čas da se promeni putanja leta".

Avioni su imali dovoljno razloga da lete preko Ukrajine jer je to najkraći put između evropskih zemalja i velikih gradova na jugoistoku Azije, a kraća putanja znači manji utrošak goriva i veći profit za kompanije. Na stotine putničkih aviona dnevno letelo je preko Ukrajine pre eskalacije konflikta, i saobraćaj je bio prilično intenzivan sve do jučerašnje tragedije.

Ono što je neobično kada je reč o MH17 jeste da se koban let razlikovao od uobičajene rute preko Ukrajine.

Prema podacima sa sajta flightaware.com koji prati civilni vazduhoplovni saobraćaj, jučerašnji let MH17 odstupio je za oko 200 kilometara severno od putanje koju je boing 777 "Malezijen erlajns" koristio prethodnih dana - tako da se avion našao tačno iznad ratne zone Donjeckog regiona.

Za sada, međutim, ne postoji zvanično objašnjenje o neuobičajenoj putanji leta. Ali postoje spekulacije da je i sporenje Rusije i Ukrajine oko vazdušnog prostora iznad Krima možda odigralo ulogu. Međunarodna organizacija za civilnu avijaciju smatra taj prostor ukrajinskom odgovornošću, dok to Rusija osporava.

Većina avio-kompanija zbog sukoba izbegava letenje iznad Krima, a ni "Malezijen erlajns" nije izuzetak.

Letovi MH17 su obično išli preko Azovskog mora severozapadno od Krima ili preko Crnog mora na sever.

Ukoliko avion nije mogao da leti preko Azovskog mora iz nekog razloga u četvrtak, moguće je da mu je ukrajinska agencija za kontrolu saobraćaja savetovala da skrene sa rute na sever, piše Raša tudej.

Nema sumnje da ovdje sve - smrdi.

Citiraj:

Španski dispečer otkrio

ČEKALI RAKETU SMRTI: Ukrajinski lovci leteli tik uz boing 777 i izazvali reakciju proruske PVO?

Kada je boing nestao sa radara, vlasti u Kijevu su nam javile da se avion srušio. Kako su mogli da znaju to tako brzo, pita Španac

Nekoliko minuta pre pada malezijskog boinga 777 koji je oboren iznad Ukrajine, pored njega su viđena dva Ukrajinska vojna aviona.

Ovo je rekao jedan španski dispečer koji je vodio malezijski avion.

"Vojni avion je leteo blizu boinga 777 svega 3 minuta, pre nego što je boing nestao sa radara. Kada je boing nestao sa radara, vlasti u Kijevu su nam javile da se avion srušio. Kako su mogli da znaju to tako brzo?", upitao se Karlos.

Slika

I onda, "potpuno nezapazeno" prodje vijest da je u sumanutom napadu Ukrajinske artiljerije na Lugansk, poginulo vise od 20 civila. Gori i rafinerija.

Citiraj:

Više od 20 ljudi je poginulo danas u granatiranju Luganska na istoku Ukrajine, saopštile su vlasti tog grada. "Današnje intenzivno bombardovanje Luganska je nastavljeno. Granate padaju u gotovo svim delovima grada. prema preliminarnim podacima, više od 20 civila je poginulo od jutros", navodi se u saopštenju. U saopštenju na veb-sajtu gradske administracije stoji da su granate pogodile centar grada, glavne ulice i železničku stanicu, prenela je Raša tudej. U gradu je, kako su ranije preneli ruski mediji, prekinuto snabdevanje strujom i vodom. Ukrajinske snage su pogocima iz višecevnih raketnih lansera "grad" zapalile rafineriju Lisičansk, u regionu Luganska, jedinog proizvođača propilena u zemlji.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Malo o putnicima:

Citiraj:
MEĐU putnicima malezijskoga zrakoplova srušenog iznad Ukrajine bio je i utjecajni nizozemski znanstvenik i stručnjak za AIDS Joep Lange, a zajedno s njim na 20. Međunarodnu konferenciju o AIDS-a putovali su i brojni drugi znanstvenici koji su se nalazili u istom avionu, izvijestio je u petak Langeov australski kolega David Cooper.

Znanstvenici predvođeni nizozemskim pionirom u istraživanju AIDS-a Joepom Langeom su bili na putu prema Melbourneu u Australiji gdje ovog vikenda počinje Međunarodna AIDS konferencija. Na zrakoplov prema Melbourneu trebali su presjesti u Kuala Lumpuru, ali let Malaysia Airlinesa iz Amsterdama do svoje konačne destinacije nikad nije stigao.

Život posvetio borbi protiv AIDS-a

Lange, profesor na Akademskom medicinskom centru Sveučilišta u Amsterdamu i bivši predsjednik Međunarodne udruge za liječenje AIDS-a, život je posvetio istraživanju virusa HIV-a. Od 1983. godine, kad je započeo s istraživanjem virusa i razvijanjem različitih tretmana, ostvario je značajan doprinos na tom području.

Proveo je više od 30 godina u istraživanju i borbi protiv širenja HIV-a i suzbijanja ove neizlječive bolesti, a bio je poznat po zagovaranju što jeftinijeg pristupa liječenju u siromašnim zemljama.

Prvi je potaknuo rad na razvoju prve pristupačne kombinacije terapije u liječenju HIV-a i korištenja jednostavnih antiretroviralnih lijekova u sprečavanju prijenosa HIV-a s majki na njihovu novorođenčad u siromašnim zemljama.

"Joep je bio potpuno posvećen liječenju AIDS-a i brizi za oboljele u Aziji i Africi", kazao je profesor na Institutu Kirby pri Sveučilištu New South Wales David Cooper koji je tijesno surađivao s Langeom na jednom projektu o liječenju HIV-a u Bangkoku.

Australska ministrica vanjskih poslova kazala je da su brojni znanstvenici u zrakoplovu Malaysia Airlinesa na letu MH17 putovali na 20. Međunarodni konferenciju o AIDS-u u Melbourne koja bi trebala početi u nedjelju. Fairfax Media prenosi da ih je zrakoplovu bilo oko stotinu.

I u terorističkom napadu na Pan Amov zrakoplov poginuo vodeći stručnjak za HIV

Bizarna slučajnost je da je i 1988. godine također jedan veliki znanstvenik i istraživač HIV-a poginuo u napadu na zrakoplov. Irving Sigal, molekularni biolog koji je pomogao razviti lijekove za ublažavanje posljedica zaraze HIV-om, stradao je u eksploziji bombe podmetnute na Pan Amov zrakoplov koji je srušen kod Lockerbieja kao osveta za američko rušenje iranskog putničkog zrakoplova u Perzijskom zaljevu.

Deset godina kasnije su i renomirani istraživači Jonathan Mann i Mary Lou Clements-Mann stradali u zrakoplovnoj nesreći - padu Swissairovog zrakoplova kraj obale Nove Škotske.

Glasnogovornik WHO-a među poginulima u malezijskom zrakoplovu

Glasnogovornik Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Glen Thomas, koji je trebao sudjelovati u radu Konferencije o AIDS-u u Melbourneu, među poginulim je putnicima malezijskog zrakoplova koji je u četvrtak srušen nad Ukrajinom, izjavio je u petak dužnosnik službe za odnose s javnošću te organizacije Gregory Hartl.

"U dubokoj boli obavještavamo vas da je u nesreći malezijskog zrakoplova nad Ukrajinom život izgubio jedan od naših kolega, Glenn Thomas, koji je putovao na Međunarodnu konferenciju o AIDS-u u Melbourneu", stoji u priopćenju UN-a iz Ženeve.

Glen Thomas bivši je zaposlenik BBC-a i bavio se pitanjima "javnoga zdravstva". Bio je cijenjen među kolegama i novinarima akreditiranim pri UN-u. Hartl je dodao da među putnicima nije bilo drugih zaposlenika UN-a.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-malezijskom-avionu-poginuli-vodeci-svjetski-strucnjak-za-aids-i-glasnogovornik-whoa/760667.aspx

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

CNN javlja da narod pljačka krhotine i ono što je ostalo čitavo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Pored Joepa Langea, čuvenog istraživača koji se bavio virusom humane imunodeficijencije(HIV), u oborenom malezijskom avionu nastradalo je ukupno oko 100 vodećih svetskih naučnika i istraživača iz ove oblasti, koji su ovom letelicom putovali na svetsku konferenciju o sidi u Sidneju.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/481556/Da ... ovu-bolest

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10393 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]