banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 05:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jul 2014, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Wrangler je napisao:
Практично би пут за Мариупол и даље за Дњепроптеровск и Одесу био отворен за снаге ДНР.

kako sam i ocekivao ukrainerosi su izduvali u pokusaju da naprave koridor,od donbasovaca( da li su im pomogli iz Rusije ili ne to je drugo pitanje ), ali ovo navedeno mi se cini malo preambiciozno, u stvari ne u vezi Mariupola nego u vezi Odese, znas li covjece gdje je Odesa ? sto ju nisu zauzeli kad su zauzimali Krim ? ili nije planirano ? mozda Rusi misle aktivirati nova zarista u nizu, Harkov, Odesa, Herson ?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 21:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Jovo...kad je Strelkov poslije povlačenja u Donjeck i Lugansk izjavio da pro-rusi spremaju ofanzivu niko mu nije vjerovao jer mu je tad vojska izgledala pred uništenjem...evo već nakon par dana vidimo da nije govorio u prazno a kad uzmemo u obzir da je skoro polovina Ukro armije i ogromna količina tehnike juče opkoljena u džepu kraj ruske granice i preti im uništenje nije teško za povjerovati da će u takvom nekakvom scenariju (koji je sve izgledniji) Ukrajinski vojnici početi masovno bacati oružije i vracati se kućama jer plate nema, majke im kampuju pred Porošenkovom palatom i traže da im se sinovi vrate, livade kući ne pokošene a ide zima a sve su jače naznake da i sami vojnici polako uviđaju da su izmapulisani od strane tajkuna i SAD i vjerujem da nije daleko dan kad će se i narod u Odesi, Harkovu pa i samom Kijevu i bez podrške iz Rusije dići protiv hunte i desnog sektora.
Mislim da poslije svih dešavanja zadnjih dana svima treba biti jasno da Rusi neće nikada dozvoliti da hunta uguši pobunu u Novorusiji.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 21:19 
Veteran
Veteran

СНАГЕ ДНР ЗАУЗЕЛЕ МАРИНОВКУ, ОБОРИЛЕ ЈОШ ДВА УКРАЈИНСКА СУ-25
И НАПАДАЈУ ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ
http://fakti.org/globotpor/quo-vadis-or ... vih-strana

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
hadzidado je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Slika

Citiraj:
Сербский отряд в Донецке пополнился подкреплением. По сообщениям из Донецка, командира четников-Братислава Живковича, сербы с успехом участвуют в вооруженных столкновениях против ''Правого сектора и нацгвардии''. Потери у сербов отсутствуют! Не так давно прибыли новые добровольцы из Сербии.

-Наш отряд стал больше на 35 бойцов. Сейчас он называется ''Славянский читнический отряд'', так как вместе с сербами в отряде воюют бок р бок и русские бойцы,- сказал Братислав Живкович.

http://antimaydan.info/2014/07/serbskij ... 20062.html

Ako je ovaj izvještaj sa istočnog fronta tačan, naš vojvoda i njegovi četnici se herojski drže protiv fašističkih sluga.

Jel ovo naša uniforma?

Сад прво треба ријешити ко смо ми :wink: :wink:
И да, униформа коју је имала и ВРС и наравно војска Србије.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ne bi Novorusija nikada ovo uspjela izvesti bez pomoći Rusije i više je nego očigledno da im ovi šalju naoružanje,municiju i ljude.Ukrajinska vojska se nalazi u jako teškom stanju mada je i dalje veoma opasan protivnik.Za sada rusima ide dobro samo me zanima koliko je do sada vojnika Novorusije izbugilo život,ne mogu nigdje da pronađem tu informaciju.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:30 
Veteran
Veteran

Pa s obzirom na jako slab odziv građana DNR i LNR da se pridruže federalistima bez ozbiljne podrške Rusije u ljudstvu i tehnici i dobrovoljaca iz drugih zemalja i ja vjerujem da bi Kijevska hunta vrlo brzo ugušila pobunu ovim svojim nečuvenim metodama, nadam se da će narod Novorusije posle ovih vojnih poraza hunte početi masovnije da se priključuje redovima opločenaca.
Nisam nigdje naišao makar i nezvaničnu info o gubitcima opločenaca dok sa druge strane Kijev je objavio svoje gubitke u ljudstvu koji su po meni minimalizovani na taj nivo da su iznijeli podatke samo za one vojnike za koje postoji ili video zapis ili one gubitke koje nisu mogli sakriti kao što je gubitak 49 ljudi u obaranju transportnog aviona IL 76

Lista stradalih rezimskih vojnika od pocetka rata :

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1% ... %282014%29

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ne pratim u zadnje vrijeme..od kad su predali dva grada...gdje oni to mlate ukrajince

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ukrajnci pokusali da preuzmu granicu sa Rusijom i na taj nacin naprave obruc oko "separatista" ...medjutim,usli preduboko ,ovi odsjekli njih i sad su se oni nasli u obrucu...koliko sam ja uspio skontati

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nisu ušli preduboko, nego je nekome ovaj plan izgledao genijalno na papiru :) Pa na kraju sebe izolovali.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citam da je kljuc neka dolina (uzvisenje) SAUR MOGILA ...da je bila to velila bitka i u WW2

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Zvuci kao mjesto iz Gospodara. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I meni je to bila prva asocijacija ;)

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Sinny,
Majku mu, pa pišem na BL forumu,a ne na klix-u!:grin:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 11:26 
Veteran
Veteran

http://www.advance.hr/vijesti/veliki-iz ... g-vodstva/
Očekivane sankcije ali izgleda da se evropljani polako izvlače (ili bar pojedine članice to pokušavaju) iz kandži SAD-a

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
http://www.theguardian.com/world/2014/j ... an-missile

A spokesman for Ukraine's security council says an air force fighter jet has been shot down by a missile fired from a Russian plane.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

:D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 15:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kad vidim sliku ženska sa puškom ili u uniformi pa izgazio bih je nogama momentalno...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 16:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Zoren je oldskul,izlazi samo s trebama koje nose haljine ispod koljena,slusaju Otis Redinga i mirisu na lavandu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ma ovjerio bi ja nju.... 8) Bolje i puška nego kreditna kartica i telefon na račun. Manje štete.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]