banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2014, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jebao sam mu sve po spisku kad je promasio ono. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja ne znam sto se isfuravate, ovo je bukvalno najveci moguci domet Argentine na ovom prvenstvu. Jednostavno se preko Nemacke nije moglo preci

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajde ne lupaj sad. Ispade kao da ih je Njemacka unistila, a ne uzela u 113 minuti produzetka.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ccc e moj decko...

Pa Argentina je imala 3 sanse 1 na 1 a okvir gola nisu pogodili. Ne bi ga do Bozica dali. Svabe igrale koliko je trebalo i da nije bilo pojedinacnih kikseva argentina ne bi imala krstene sanse... Kepec po obicaju povracao, jer nije imao snage da izdrzi tempo. ,ozda jedino onaj romic di maria da je mogao pratiti ovakav tempo, ali jbg, povreda.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Nijemci igrali loše, nervozno za njihove pojmove, ali za razliku od Argentine bili skoncentrisani do kraja i znali iskoristiti bar jednu svoju šansu.
Ne mogu se oteti utisku da bi Španija iz 2008 ili 2010 opet uzela Njemačku. Iskoristili su odsustvo jedne takve reprezentacije kao što je bila Španija i zasluženo uzeli prvenstvo.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste, igrali koliko im je trebalo, pa sto nisu dali onda 2-3 gola u regularnom dijelu i da budu mirni?
A sasrali se magarci, ne mozes masiti onakve sanse, pa i ti bi dao barem jednu od one tri. :D A da, Di Maria im je bas nedostajao, jbg..

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 10:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ima l' schlagera zivog???????????????????????????????
zovite halu, prijavite nestanak osobe :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Garant pije jos od sinoc. :D

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Jesu se prepali.

Da je jedan od ona dva zicera iskoristen, sinoc bi Argentina bila prvak svijeta.
Moglo se lako desiti da svabe zijane.

Doduse i ona Hovedesova stativa je zicer 1/1.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Odavno nista nije iscekivano kao njegovo javljanje :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i Nemackoj je nedostajalo nekoliko bitnih igraca, pa uzese prvenstvo, ali to i jeste razlika, jer izostanak npr jednog Reusa nije uticao na igru kao kod Argentine koja inema toliki kvalitet igraca...

A kada cujem tu pricu, sto nisu dali 2-3 gola odmah znam da je rasprava zavrsena. Najbolje da srljaju kao debili pa da prime gol iz kontre. Ipak je razlika izmedju argentine i alzira, kojem si mogao pustiti da igraju na kontre

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 10:12 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sto volim te novinarske izjave "pa znate mesi nije mogao igrati jer je ufatio stomacni virus na poluvremenu"... :lol: ashley cole igra i kad se seksa...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Hertzog je napisao:
Pa i Nemackoj je nedostajalo nekoliko bitnih igraca, pa uzese prvenstvo, ali to i jeste razlika, jer izostanak npr jednog Reusa nije uticao na igru kao kod Argentine koja inema toliki kvalitet igraca...

A kada cujem tu pricu, sto nisu dali 2-3 gola odmah znam da je rasprava zavrsena. Najbolje da srljaju kao debili pa da prime gol iz kontre. Ipak je razlika izmedju argentine i alzira, kojem si mogao pustiti da igraju na kontre

Ma ne mogu 2-3 gola u onakvom finalu kakvo je bilo sinoc. Jedan go i cao.

Nije bila u pitanju portugalska horda ili onaj nazovi Brazil.

A falio im je Rojs, lakse bi rijesavali onakve utkamice kao ona utakmica sa Alzirom.
Konstantiji su Nijemci.

2002 finale, 2006 polufinale, 2010 polufinale, 2014 osvojili.
Uvijek su tu negdje. Tesko je igrati protiv takvih ekipa.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Kad je Argentina toliko jaka zasto nije iskoristila sansu dok su igrali sa igracem vise? Da ne pricamo o sudijskim greskama sinoc. Nego, meni ce faliti fudbal :cry:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne lupaj ajkula, kakav igrac vise, coveka nije bilo 3 minute. Ne igraju rukomet pa da to iskoriste. Joj Boze lupetanja

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
ajkula je napisao:
Kad je Argentina toliko jaka zasto nije iskoristila sansu dok su igrali sa igracem vise? Da ne pricamo o sudijskim greskama sinoc. Nego, meni ce faliti fudbal :cry:

Fudbal može da nedostaje najviše naredne dvije sedmice, a onda kreće pravo navijanje...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 12:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
boli srce,boli duša :( ....ako može nešto biti utjeha,to je da se izgubilo od bolje ekipe...imali su gaučosi dosta više pravih šansi nego njemačka,ali bez obzira,vidi se po igri,po svakoj kretnji,pasu,preuzimanju,presingu,posjedu lopte-da su nijemci jača ekipa...kao što sam i očekivao,nije se argentina ni jednog sekunda prepala onih 11 golova što su švabe dali brazilu i portugalu,odigrali su igrački,hrabro,onako kako se jedino i može odigrati u dresu koga su nosili maradona,kempes i passarela... i onoliko koliko se protiv ovakve mašine može..pokazali su da su velika fudbalska nacija i da se ne boje nikoga,pa ni ovakve mašine....na svaki napad se pokušalo uzvratiti,stvarane su i te šanse,ali jebiga...nije mi toliko ni žao one higuainove u prvom poluvremenu,čak ni one dvije messijeve u prvom i drugom poluvremenu,kad je iskosa izlazio sam pred nojera,jer sam čitavo vrijeme imao utisak da bi nijemci izjednačili,čak i da je neka od tih ušla....ali onu palaciovu u produžetku,neću prežaliti dok sam živ! :( :(
nažalost,goetze je mnogo manju šansu od te palaciove pretvorio u gol,i to je ta razlika koja od nekoga čini šampiona,a od nekoga gubitnika... da,gubitnika,jer ni njemačka ni argentina nisu zemlje kojoj bi drugo mjesto značilo išta,vidjelo se to sinoć dobro na svakom igraču argentine poslije poraza,messi je čak rekao da mu ni onaj trofej za najboljeg ne znači ništa...a pitanje je da li ga je i zaslužio....dobro je odigrao ovo prvenstvo,ali nije ovo ni 60% onog messija nekadašnjeg...i kao takav,uspio je povući ovu ekipu do finala,i vjerovatno je za taj završni udarac falio pravi messi i di marija.. šta reći...vjerovatno ovi momci,romero,rojo,perez,biglia,zabaleta,de mikelis,fernandez,bastanta,gago i većina njih,i nisu za svjetskog prvaka,ali igrali su toliko hrabro i pametno,da ne bi bilo nezasluženo ni da su sinoć dobili boljeg od sebe,jer osim one stative u zadnjoj minuti prvog poluvremena,njemčka i nije imala takvih zicera kakve je argentina imala...eh sad,da aguero nije bio rovit,da je tevez normalan,da je igrao di marija,da je babi ona stvar,vjerovatno bi bilo drukčije...ovako ostaje velika žal za propuštenom šansom...sudija bio dobar,na stranu što sam ja navijački nastrojen pa bih dao crveni i za onaj start direktno na koljeno,a i nojeru na iguaina :D ....njemačkoj niko normalan ne može nać ni najmanju zamjerku na ovu titulu,naprotiv-najbolji su bili....i u to ime čestitam ajkuli i hercogu,istinskim zaljubljenicima u elf,a ovih ostalih 36 folksdojčera iz ankete me ne zanimaju :D ...btw,sinoćnja utakmica je bila fenomenalna,i ne osvrćite se na ove komentare sporadičnih pratilaca fudbala kojima je utakmica smor čim rezultat nije 6-5... 8)..volio bih da post mogu završiti sa "dobro je i ovo,uspjeh je.."..ali ne mogu,očekivao sam pobjedu :(

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne daj se Slagzi, uz tebe smo

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Tipicni Slager :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2014, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ужас живи од првенства :-(
Али заборавићемо брзо на ово кад почну да нас кантају у квалификацијама за ЕП.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]