banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 11:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2004, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
dokle 'vako..?? :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2004, 20:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Okt 2004, 15:42
:oops: :-? :roll: :sleeping:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2004, 06:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
BL-Angel je napisao:
dokle 'vako..?? :oops:

dok se ne ukiseli(uda) Sweet95 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2004, 16:30 
Početnik
Početnik

:oops: Hej sikman,nema teorije da se ukiselim :lol: a cisto sumnjam da ce doci do udaje :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2004, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Sweet95 je napisao:
: a cisto sumnjam da ce doci do udaje :lol: :lol:

pih........mi se polomismo da te udamo(u daljnjem tekstu citaj uvalimo) :lol: ........nekom' a ti tako........
Nego ti sebi sweety radije kupi pudlicu pa na uzicui rijesila si probleme ........... :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2004, 23:45 
Početnik
Početnik

:lol: opet ti GodFather haha pa zar ne mogu da se "uvalim " bez udaje :roll: a sto se tice pudlice majko imam pudlicu samo mi treba neko da je voda :lol: :lol: :lol: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2004, 15:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2004, 21:08
:lol: :lol: hej sweety u pravu si, danasnji brakovi svakako ne traju dugo.Slazem se sa tim da je bolje imati nekoga bez potpisa :wink: jer ako vam dosadi mozete lako da ga se rijesite bez sudskih troskova :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2004, 23:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2003, 19:04
Sta je ovo !

Nema slobodnih muskaraca? :x

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 14:37 
Početnik
Početnik

Pa gdje si Mukta kuco stara nesto se ne javljas :wink: A pitas sta je ovo hmm ma ima njih slobodnih samo se izgleda boje za svoju slobodu :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 15:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sweet95 je napisao:
Pa gdje si Mukta kuco stara nesto se ne javljas :wink: A pitas sta je ovo hmm ma ima njih slobodnih samo se izgleda boje za svoju slobodu :wink: :lol:

Ma nemaju cega da se boje, nikada i nisu bili slobodni.
Sloboda je iluzija. :lol:

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 18:43 
Početnik
Početnik

Ma kako nemaju cega da se boje :lol: pa poznato nam je koliko muskarci vole svoju slobodu :wink: cak i kad se ozene ponasaju se kao da nemaju porodicu i djecu, rade sta hoce dolaze kuci kad njima odgovara itd. a to je jedan od vecih problema u brakovima zar ne :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 19:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sweet95 je napisao:
Ma kako nemaju cega da se boje :lol: pa poznato nam je koliko muskarci vole svoju slobodu :wink: cak i kad se ozene ponasaju se kao da nemaju porodicu i djecu, rade sta hoce dolaze kuci kad njima odgovara itd. a to je jedan od vecih problema u brakovima zar ne :wink:

Zavisi, na kakve si nailazila. :)

No, svakakvih ljudi.

MIslim da je to sa obe strane, barem je takvo moje iskustvo
:(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 20:58 
Početnik
Početnik

Upravu si ja sam imala takve koji bi da im je zena kuci i da se brine za djecu :evil: a oni bi danju radili, nocu po kaficima sa rajom ali ta vremena su prosla.....kakve sam ja srece opet cu naci nekog kretena koji je takav :lol: zato sam i rekla da mi je izgleda bolje da se okrenem amerima oni se bar zrtvuju za svoje porodice :wink: vidim Mukta nisi ni ti imao bas neke srece kad su zene u pitanju, nazalost :cry: ali hej pa nismo svi isti zar ne, evo vidis ja ne gubim nadu da cu naci svog princa :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 23:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

O preslatka, stvari stoje ovako.

Tvoja palata ispunjena medom, samo ceka da bude predana na cuvanje, ali pazi da ne uleti bumbar i onda nastane dar mar.
Bumbari su svugdje isti. :)
Premalo paznje previse ocekivanja.

Treba da poduzmes sljedece:

Zatvori svoju palatu do daljenjeg. Dok ne dodje princ sa mirisom u kosi, pogledom koji rosi, osmjehom koji kosi....
I tada mu se prepusti.
Otvorice vam se dveri ispunjeni draguljima.

Samo pazi mila moja, mnogi govore da su princevi, ali njihova mirisi, niti imaju pogled koji rosi, a osmjeh koji kosi je samo laz koja nosi...

Cekaj i on ce doci
kad prva kisa na proljece zarosi.

CMOK :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 04:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jun 2004, 20:46
Auuuu..... :oops: Jivaneeee.... :D Ako OVO ne upali - jebi ga, ja ne znam sta pali... :roll: :lol: :D Sineee, nije ti ovo lose... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 14:48 
Početnik
Početnik

:oops: auuu Mukta pa kako ti to lijepo napisa :lol: i svaka cast bas si me posteno nasmijao a sad sto se tice princa to neznam i nije ni vazno, doci ce on jednog lijepog dana a mozda i u proljece :lol: :wink: nego sto se tice palate ma nesto mi se ne zatvaraju vrata :lol: :lol: bojim se dace brava da zahrdza ako su vrata stalno zatvorena :wink: :lol: :lol: :lol: nego sta ti mislis o tome da ja ipak ostavim vrata onako malo otvorena tek toliko da nebi zahrdzala :wink: Hvala ti za cmokic ali o tome cemo kasnije :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 15:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sweet95 je napisao:
:oops: auuu Mukta pa kako ti to lijepo napisa :lol: i svaka cast bas si me posteno nasmijao a sad sto se tice princa to neznam i nije ni vazno, doci ce on jednog lijepog dana a mozda i u proljece :lol: :wink: nego sto se tice palate ma nesto mi se ne zatvaraju vrata :lol: :lol: bojim se dace brava da zahrdza ako su vrata stalno zatvorena :wink: :lol: :lol: :lol: nego sta ti mislis o tome da ja ipak ostavim vrata onako malo otvorena tek toliko da nebi zahrdzala :wink: Hvala ti za cmokic ali o tome cemo kasnije :wink:

Pa sta da ti kazem.
Palata ko palata. Jos nisam cuo da neko nije uspio proci kroz vrata, iako su mozda malo zahrdjala. :)
Ipak toliko zahrdjati ne mogu. ;) Samo ako princ ima pravi kljuc.
Znas i sama kako nekada zna biti problema sa kljucevima. Veci ili manji, ni jedan ne odgovara. Mora bas biti pravi. :)
A opet nije stvar u velicini kljuca. Sve je subjektivno.
No, ako kljuc i brava odgovaraju jedno drugom, onda je vrt posadjen i moze da uzgoji dosta cvijeca, ali ako jedno ili drugo ne odgovara, nista od cvijeca, samo korov. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
opaaaaa evo jos jednog stihoklepca.....nema sta teta Djana vas navuce dok si rek'o chadjo.. :lol: :lol:

a kad smo kod pudlice sweet evo ja cu rado da ti cuku prosetam....i bicu stalno kuci kad dodjem s' posla a svu cu platu tebi dati da ti mozes da kupis sta zelis.......samo kupi mi veeeelike plishane papuche da budem pravi papuchar onda..............ja znam da bi vi zene sve volile tako al'........izgleda samo ameri kao sto kazes su pravi muzevi.. :pukeleft: ...

Dodji ti mila u Bosnu......da se podsjetis........kako Musa............. :lol: :lol: .

malo cu biti prost al' sjetih se sad kad sam kod Muse...

p.s znate li kako Musa dere jarca
nabije ga na *urac a on se sam dere :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 17:58 
Početnik
Početnik

:lol: :lol: :lol: e Mukta svaka ti cast hahaha uljepsa mi dan, nego sto se tice palate majko nisu bogami sve iste :wink: znas kako kazu necija zlata vrijedi :wink: :lol: a sad sto se kljuca tice bogami mora biti original inace nema teorije da otkljuca vrata, ma moze pokusati sa kopijom kljuca ali nista od toga :wink: sto se pak vrta tice ma ja sam vise za saksije sa cvijecem jer ako se cvijece osusi u saksiji bar ga je lakse presaditi :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 18:03 
Početnik
Početnik

A ti mali God Father :mad: nemoj da ti teta Djana bas dodje dole pa da ti ona pokaze kako Musa Dere GodFathera :wink: ma mlad si ti da bi mi i puslicu vodao znas a nisam rekla da su samo Ameri pravi muzevi nego sam rekla da su bolji muzevi sto ih ne cini papucarima a dok pojedini muskarci razmisljaju sa tvojim mozgom sigurno je da mnogi brakovi nece opstati :lol: nego nemojte se ni zeniti ako zelite i dalje da se ponasate kao momci jer treba da malo razmisljate i o onima ciji civot upropastite a ne samo o sebi 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]