banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 11:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Holandija bi trebalo da uzme igraju najljepse i ovo je sad sansa za ovu generaciju da po prvi put uzme titulu. Imaju sad sve i dobru ekipu i trenera jednostavno ovaj put se sve poklapa. Nekako Brazil i Argentina mi ne djeluju uvjerljivo i zato ne bi volio da oni uzmu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
shakal je napisao:
Da l' bi to znacilo da Barsa i dalje igra najbolji fudbal?

To bi značilo da ne bi živ ostao od onih koji su se "ložili" na njega, nekoliko dana. Milion nekih slika, objava i tih gluposti.

Vrh

Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jesu u Brazilu sad mesari poprilični. Kada vidim ona izbijanja Luiza ko da je ponikao u Bratstvu iz Kozarca. Ali opet ne mogu za Nijemce navijati. Može da Argentina osvoji. Na njih sam se i kladio na početku. :D Mada, neće mi biti krivo ni ako Holanđani uzmu. Uglavnom u, finalu navijam za pobjednika sutrašnjeg meča.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sad sam se sjetio koliko se Svabe bahate, a i ono kad nisu htjeli docek jer su kao nezadovoljni drugim mjestom.

Vamos Argentina

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam kako Holandjani, njima se svodi na to sta urade 2 igraca

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Sad sam se sjetio koliko se Svabe bahate, a i ono kad nisu htjeli docek jer su kao nezadovoljni drugim mjestom.

Vamos Argentina

Kada? 2002?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ja ne mogu za prepotentne nikad navijati.kad sam procitao da su se zalili za silvu sve mi je jasno.a prije utakmice sa cileom u novinama cileancima na naslovnoj strani napisali red voznje aviona za cile.
Jos ovaj skolari konjina sto je udario dragutinovica.aj svabe

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
shakal je napisao:

Vamos Argentina

Pa za ovo prvenstvo premije su dobili tek za ulazak u četvrtfinale.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Барса и Шакале, спремите се.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
shakal je napisao:

Vamos Argentina

Kada? 2002?

Izvinjavam se, bilo je to trece 2010. Kad si napisao 2002 skontao sam da je to predaleko

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
kitopsina je napisao:
shakal je napisao:

Vamos Argentina

Kada? 2002?

Izvinjavam se, bilo je to trece 2010. Kad si napisao 2002 skontao sam da je to predaleko

Mislim da je i 2002 bilo nešto slično. Nije bilo prevelike euforije jer su svi bili svjesni da je jedna lošijih reprezentacija koje je Njemačka ikada poslala na SP uglavnom sticajem okolnosti došla do finala.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Да освоји Меси првенство, па да крене епска свађа на форуму.

За почетак, није бољи Пеле, него Марадона!
Бољи је Каниђа, него Савиола.

Evo samo za tebe. Al' sve da pročitaš. :D

Papir govori da je Mesi bolji od Maradone

Spoiler:
Od kako se Lionel Mesi pojavio, poređenje sa Dijegom Armandom Maradonom je prosto neizbežno. I u Argentini i širom sveta se raspravlja ko je veći od njih dvojice, a crta će, realno, moći da se podvuče po završetku Mesijeve karijere. Ipak, ako gledamo ovo Svetsko prvenstvo i prvenstvo 1986, na kojem je Maradona doneo titulu Argentini, Mesi je za sada bolji!

Mesi trenutno deli mesto na večnoj listi sa Maradonom, kada se radi o broju nastupa za Argentinu. Ove dve legende argentinskog fudbala odigrale su po 91 meč i nalaze se na šestom mestu večne liste.

Izvesno je da će Mesi preteći Ruđerija koji ima 97, Simeonea, koji ima 106, Ajalu sa 115, a verovatno i Maskerana sa 103, dok će legendarni Havijer Zaneti verovatno ostati nedostižan sa 145 nastupa.

Pošto su trenutno odigrali isti broj mečeva za Argentinu, lakše je porediti njihov statistički učinak, a on u mnogim kolonama favorizuje Mesija.

Mesi je postigao za sada 42 gola za reprezentaciju, u poređenju sa Maradoninih 34.

Ipak, osim toga što je naravno doneo titulu Argentini 1986. godine, Maradona je postigao više golova na Svetskim prvenstvima - osam, naspram pet Mesijevih, koji su svi postignuti na ovom prvenstvu.

Ovo prvenstvo je pomoglo fudbaleru Barse da drastično popravi svoju statistiku, koja je zbirno sa prvenstava 2006. i 2010. izgledala zaista mizerno.

Ako posmatramo samo ovo prvenstvo i ono iz 1986, papir kaže da je Mesi učestvovao u više akcija u kojima je Argentina postizala golove nego Maradona pre 28 godina, iako je uvreženo mišljenje da je El Pibe sam na svojim leđima vukao Argentinu do trona.

Mesi je postigao pet golova od osam Argentine na ovom prvenstvu, dok je Maradona postigao četiri od četrnaest golova Argentine 1986, i to bez pogotka u finalu, u kojem su Gaučosi dobili Nemce sa 3:2, odlučujući gol postigao je Buručaga.

Kada gledamo ukupnu statistiku na svetskim prvenstvima, Maradona je odigrao 21 utakmicu za Argentinu, u kojima je potigao 8 golova i 8 puta asistirao, a postizao je gol na svakih 250 minuta provedenih u igri u proseku.

Mesi je odigrao 13 mečeva na svetskim prvenstvima, postigao je 5 golova, 3 puta je asistirao i postiže gol na svakih 208 minuta provedenih u igri.

Dodatno, jako je zanimljivo da Maradona nikada u svojoj karijeri nije dao gol van šesnaesterca na svetskim prvenstvima, dok Mesi ima već tri takva.

Kada se saberu ovi statistički podaci, vidi sa Mesi vodi u gotovo svim kategorijama.

Ipak, fudbaleru Barse ništa sve ovo neće vredeti ako ne donese toliko željenu titulu svojoj reprezentaciji.

Ako se to desi, imajući u vidu da se igra na terenu najvećih rivala Brazilaca, i da je moguće to epsko finale koje gotovo ceo svet priželjkuje, Mesi bi svakako stao rame uz rame sa, po mišljenju mnogih, najboljim fudbalerom svih vremena.

http://www.sportske.net/vest/svetsko-pr ... 86179.html

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
shakal je napisao:

Vamos Argentina

Pa to je meni ok ljudi imaju cilj nezadovoljavaju se sa nicim ispod toga, ali nisu opet bas da se sluze svim i svacim da bi do tog cilja dosli. Holandjani osim Robena igraju bas ferplej ljudi se nikad ne zale na sudijske odluke koliko god one bile nepovoljne po njih.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Bice veceras sou na temi...

Prvo Hertzog kad krene sa onim MI igrali, MI pobjedili, NAS pobjedili, MI cemo igrati i sl. :lol: Ono.. braca. :lol: Nikad ti neces biti oni, i ne trebas ni biti oni.

A onda bl boy analize.. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cakir izabran za glavnog sudiju Argentina - Holandija.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
BL Boy je napisao:
shakal je napisao:

Vamos Argentina

Pa to je meni ok ljudi imaju cilj nezadovoljavaju se sa nicim ispod toga, ali nisu opet bas da se sluze svim i svacim da bi do tog cilja dosli. Holandjani osim Robena igraju bas ferplej ljudi se nikad ne zale na sudijske odluke koliko god one bile nepovoljne po njih.

Тај холандски ферплеј који играју задњих 6-7 година их је и учинио мрском репрезентацијом, сав тај кикбокс и месарење. А не жале се на судијске одлуке, јер су досад биле прилично повољне за њих.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bilo b malo nezgodno da se De Jong i Van Bomel zale na odluke, a nije da ovaj drugi to nije radio vazda.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Од свих полуфиналниста су Холанђани на папиру по именима најслабији. Али на терену нису показали ништа мање од осталих полуфиналиста. Најјачи адут им је на клупи, Ван Гал је досад све перфектно одрадио и шта год је пробао, упалило је. Сад да ли је знање у питању или срећа, то само он зна. и сугурно ће нешто спремити за Аргентину.
Реално, финале би требали бити Арг-Њем, у којем би швабе требали побиједити. Мада лопта је округла и све је могуће, па и да Холанђани први пут постани прваци.
Бразил никако не миришем, убједљиво су највећа говеда на турниру.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
До утакмице са Мексиком, Холандији од СП у Италији није свиран ни један пенал.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]