Поспан сам, па само кратко о 3-4 филма одгледана у последњих неколико дана...
1.
Elysium
Један од новијих SF филмова; Џуди Фостер и Мат Дејмон коректни, али само ролико: коректни; тема филма је више пута обрађена, мање или више успјешно. Гледљиво, али само толико. Оцјена: 7/10 (CGI је добар).
2.
A Million Ways to Die in the West
Рекоше ми да је ово комедија, а ја се насмијао само цвијету у дупету Лиама Нисона?! (Хм, како, кхм, дискутабилна реченица... :р). Било ми је драго видјету омаж чувеном Доку Брауну и још чувенијем ДеЛореану

Оцјена: 6/10.
3.
Age of Tomorrow
Овај филм је грешком скинут, умјесто знате_већ_којег. Одгледаних 20 минута филма заслужује оцјену 2/10, а тражећи постер за овај пост, утврдих да је тешко наћи било какве информације на Нету о овом филмском остварењу. Ипак, нађох на
http://culturecrypt.com/movie-reviews/a ... orrow-2014 текст, одакле вадим један дио:
"Here is how the official synopsis of “Age of Tomorrow” reads on The Asylum’s website, Facebook page, YouTube channel, and IMDB summary: “When the sun strikes an altar hidden within the ancient Pyramid of the Sun in Mexico, it creates a beacon that triggers an alien blitzkrieg. Within hours, their ships destroy all the military infrastructure on earth. One anthropologist knows how to repel the invaders, but this secret is buried under the ruins of the Pyramid of the Moon – directly underneath the mothership.”
Now for the funny part.
None of the above actually appears in the movie."
4.
Jack Reacher
Вики за овај филм каже да је трилер. Има елемената, али има и јунака којем петорица не могу ништа. Заплет је добар, али није ултра-компликован, што овај филм чини сасвим пријатним одмором. Мене је опустио и ја му дајем оцјену 8/10.