banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 12:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2014, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
pingvin je napisao:
BL Boy je napisao:
Ako si trenutno pre paid jednostavno odes do njih sa pin i puk kodom od kartice uplatis 1KM koju poslije dobijes na racun ona tamo popuni zahtjev i za 3 radna dana te prebace od 13h-14h tog dana samo ubacis tu novu karticu i to je to. Ako si na pretplati a hoces na pre paid novog operatera procedura je malo duza traze mada ne bi trebalo da se prvo prebacis na pre paid sto traje 3-4 dana pa onda da dodjes kod njih.

Hvala :D
Uradicu ovo koliko sutra :D

Ima tu jedan mali problem.Ne znam ni PIN ni PUK :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2014, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
odes u Mtel i trazis

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 12:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jebo vas eronet. siki2086 je prešao na "savršenu", sad se muka dopisivati sa njim viberom jer ne dobija poruke...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
I meni je stari prebacio broj na eronet i ne mogu ga zvati sa Izzy-ja.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Kako ne mozes nije nedostupan?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
"Broj je pogrešno unesen...za informacije, pozovite korisnički servis" - govori teta kad okrenem taj broj.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mozda trazi da se unese sa punim kodom +387.... ili je problem to sto izi ima 7-cifrenu numeraciju. To je neki problem do izi treba zvati korisnicku sluzbu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sad vidim na eronetu da u hej izborniku imaju opciju ukljucenja ili iskljucenja priopcenja vjerovatno onih sms od mreze vezanih za promotivne akcije i sl. Nije lose da ima ta opcija.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 18:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Nema to veze s tim, uključio to ili isključio sve ostaje isto. Ta opcija nema nikakvu funkciju.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 19:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Neće biti privatizacije telekom operatera i elektroprivreda

Direktor Agencije za privatizaciju Federacije BiH (APF) Šuhret Fazlić potvrdio je za Klix.ba kako ove godine neće biti ništa od privatizacije velikih kompanija poput telekom operatera i elektroprivreda u kojima Federacija BiH ima svoje vlasničke udjele.

Neće biti privatizacije telekom operatera i elektroprivreda Fazlić nije kazao kada će na red za prodaju doći i najprofitabilnije državne kompanije, ali ove godine definitivno neće.

"Neka velika priča ove godine neće biti. Neće biti velikih privatizacija", kazao je Fazlić za Klix.ba.

To se razlikuje od prošlogodišnjih planova prema kojima je u Vladi FBiH bilo razmišljanja o prodaji dijela kapitala FBiH u jednom telekom operateru i dvije federalne elektroprivrede. Zanimljivo, svojevremeno je i Međunarodni monetarni fond (MMF) od čelnika vlasti u FBiH tražio ubrzanje procesa privatizacije, što se dovodilo u vezu s privatizacijom profitabilnih kompanija.

Direktor Fazlić je u martu prošle godine potvrdio informacije o spremnosti federalne vlasti da se krene u proces privatizacije vodećih kompanija, iako je to Vlada FBiH kasnije opovrgla.

"Prema Planu koji je usvojio i Upravni odbor Agencije, spremni smo na prodaju ponuditi pet posto dionica jednog telekoma i dvije elektroprivrede. Međutim, taj Plan još uvijek nije usvojen od Vlade FBiH, a kada su u pitanju elektroprivrede, mora se ići na Parlament Federacije BiH", kazao je Fazlić u martu prošle godine.

Fazlić je nekako u tom periodu rekao i da je BH Telecom zlatna koka od koje država nema koristi.

"Relativan je pojam bi li se nešto isplatilo ili ne! Mi u Agenciji smo zaduženi za privatizaciju i razmišljamo u tom pravcu. Pravo je pitanje koliko mi dnevno gubimo u kapitalu telekoma i elektroprivreda. Koliko dnevno gubimo zbog politike koja se tamo vodi, zapošljavanja koje nije kontrolirano, javnih nabavki, davanja poslova... Sudeći po onome što se piše u medijima, gubimo milione i milione maraka. To bi bilo spriječeno da je to privatna imovina. Država je dokazala da ne može da zaštititi imovinu. To ispada više kao partijska imovina ili ne znam već čija. Država, očito, ne može da zaštititi imovinu i uvede red", izjavio je tada Fazlić.

Međutim, u januaru ove godine Fazlić je kazao da je Planom privatizacije u FBiH ove godine predviđena prodaja imovine ili kapitala 11 preduzeća, ali tu nije bilo telekoma i elektroprivreda.

Planom privatizacije tako su obuhvaćeni Remontni zavod iz Travnika, sarajevska Hidrogradnja, Šipad eksport-import, mostarska Fabrika duhana, Energopetrol, Unis – udružena metalna industrija, KTK Visoko, zenička Željezara, Agrokomerc iz Velike Klauše, Konfekcija Borac iz Travnika i Unisov Pretis iz Vogošće.

"Naglasak će biti stavljen na malu privatizaciju. Predmet našeg interesa su Agrokomerc, Remontni zavod Travnik, Željezara Zenica, KTK Visoko... Predmet prodaje će biti dijelovi preduzeća, zgrade, hale... ništa veliko", kazao je Fazlić za Klix.ba.

Istovremeno dok stižu vijesti o odobravanju nove tranše MMF-a, nameće se i pitanje kada će međunarodni finansijski moćnici zatražiti prodaju porodičnog srebra FBiH.

nista od privatizacije dok MMF ne zatrazi i ne postavi to kao uslov :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Drugar mi ima ultru tj. bh telecom prepaid.
Rok vazenja mu pise 10.06. , ali mu mob i dalje
najnormalnije radi, zove , salje poruke i sl ?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ах па имали су они трип прије финих година кад си са тада Моби'с-овог припејда могао да зовеш преко њих било кога за 0 КофолМарака по минути и 0 успостава позива. Да ми је само знати колико су тад пукли пара. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ne, normalno mu skida lovu za pozive i poruke,
samo mi nije jasno kako moze zvati a racun mu istekao ?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Јави да ли може да оде у минус. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eronet na super tarifama uvodi opciju super broj (jedan broj iz eronetove mreze) 500 minuta besplatno uz naknadu od 3KM mjesecno i uspostavu poziva od 8feninga .

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Neko je pisao da se nakon isteka bonusa savrsene tarife (mjesec dana posle uplate 10 ili 20 KM) bonus mora aktivirati ponovo na isti dan kada istice trajanje predhodnog bonusa. E upravo sam provjerio i nije tacno. Meni je 10.06 istekao bonus i onda sam redovno dopunjao racun 2 ili 5 KM i trosio po cjenovniku tarife. Danas sam nadoplatio 20 KM i bonus se redovno aktivirao i vazi mjesec dana.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma kakav ne mora naravno uplatis kad stignes i vazi od dana uplate 30 dana samo ne mozes u toku tih mjesec dana ako potrosis ponovo aktivirati bonus.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eronet beton ponuda huawei g630 za 49KM uz tarifu super 15 i opciju telefon od 5KM. Mislim da je povoljna ponuda, a i dobar je to fon.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Flat paketi u BH Telecomu uz uslugu moj izbor od 1.8.

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M53b7424acfe.html

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HT Eronet: Najpovoljniji roaming za sve korisnike

Za povoljnu i nesmetanu komunikaciju, HT Eronet predstavlja dvije nove roaming Opcije koje su kreirane tako da zadovolje potrebe naših privatnih i poslovnih korisnika dok su na putovanju.

HT Eronet: Najpovoljniji roaming za sve korisnike Opcija Roaming T-M HR namijenjena je kako privatnim tako i poslovnim postpaid korisnicima koji borave ili putuju u Hrvatsku. Cijena poziva prema brojevima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini je 0,40 KM/min, a 1,45 KM/min prema svim ostalim destinacijama.

Cijena SMS poruke prema svim destinacijama iznosi 0,09 KM/SMS, dok je cijena podatkovnog prometa 0,15 KM/MB. Mjesečna naknada za korištenje ove opcije je 5 KM.

Poslovni korisnici usluga HT Eroneta imaju mogućnost aktivacije Opcije Super Roaming Europa. Također, uz mjesečnu naknadu od 5 KM, korisnici mogu uživati u razgovorima po cijeni od 1,20 KM/min prema svim državama Europske unije, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji ali i mnogim drugim europskim državama. Cijena SMS poruke prema svima je 0,25 KM, a MB podatkovnog prometa iznosi 6 KM.

Navedene cijene su izražene bez PDV-a.

Detalje ove ponude kao i popis država koje su uključene u ovu ponudu možete pogledati na www.hteronet.ba ili posjetiti najbliže prodajno mjesto HT Eroneta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]