banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 06:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2004, 19:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Znas kako bajke pocinju?
Bio jednom jedan ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2004, 21:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Okt 2004, 15:42
Da znam kako bajke pocinju ali isto tako znam da zavsavaju sa " I tako su zivjeli sretno do kraja zivota" ali to se ipak desava samo u bajkama zar ne? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2004, 22:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Zato i jesu bajke :) Mozda bi sa basnama imala vise srece? ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2004, 00:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2003, 19:04
Sweet95 je napisao:
:roll: hmm sta ja trazim ??...uglavnom sve sto bi normalna zena ocekivala od normalnog muskarca ili recimo sve sto zena ocekuje od muskarca a izmedju ostalog da nije alkoholicar, da je ne vara :wink: da je osoba koja ispunjava obecanja, da ne bjezi od obaveza i jos mnogo toga ali to su sve normalne stvari koje ja mislim svi ocekujemo od suprotnog pola zar ne? :wink:

Pa ne bas... :D

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2004, 01:48 
Početnik
Početnik

Pa sad nisam bas ni za bajke a ni za basne, vise sam za nesto normalno u zivotu :wink:
Hej Mukta hajde sad izjasni se malo vise na to "Pa ne bas...", pa ne bas sta? Hej sta ti je sa ajsmenom? Da se nije zaledio kad se vise ne javlja :wink: ili je mozda samo previse zaposlen..pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2004, 13:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2003, 19:04
Sweet95 je napisao:
Pa sad nisam bas ni za bajke a ni za basne, vise sam za nesto normalno u zivotu :wink:
Hej Mukta hajde sad izjasni se malo vise na to "Pa ne bas...", pa ne bas sta? Hej sta ti je sa ajsmenom? Da se nije zaledio kad se vise ne javlja :wink: ili je mozda samo previse zaposlen..pozdrav

:) Normalno !
Da, vjerovatno je tako.
Ali...
Sta je normalno?
Normalno za tebe je mozda pazljiv, osjecajan, koji se ne boji ispoljavati emocije, tolerantan....
A za nekog drugog, sposoban u poslu, ostar, dominantan.... :wink:

Obicno trazis ono sto nemas. Ono sto ti fali da te zatvori sa druge strane koja je tebi mozda slaba ili nedovoljno ispoljena.
Ili muskarac, prodorne odluke, mocan u ispoljavanju svoje volje, sebe, ali u isto vrijeme s tobom, pazljiv, tolerantan, neko ko ce pustiti zenu da se ispoljava, ali u isto vrijeme znati kada treba reci NE, izvuci iz problema u koji se zena sama uvalila....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mnogo toga, a?
Ali gdje li je takav?

NO, problem je kada naletis na takvog, kako ga prepoznati?
Jer sumljam da ce se on sam ispoljiti tako da ti bude jasno ono smto je on. Mozda bas pokaze ono sto ti ne bi htjela, samo da te provjeri.

A pa ne bas? :lol:

Sta bi htjela da cujes?
Da imam neku odredjenu zelju za odredjenim tipom zene? :lol:

Pa ne bas... !

Ukrasi su razni, ono sto bi volio da dodje, mozda nikad ne naidje, jer takva zena ne postoji, takva se stvara. Ali samo ako je ZENA. A ona u povratku stvara MUSKARCA....

Kao sto rekoh, sve su to samo ukrasi....

Pa ne bas ... !

poz.

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2004, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
vise je ukrasa nego sto je odnosa
a da nije lako nije
da se ljudi osamostale
osobi koja sama gura kroz zivot
nista nije lako, ali bar ne mora da
mnogima polaze racune.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2004, 18:29 
Početnik
Početnik

ajsmen je napisao:
vise je ukrasa nego sto je odnosa
a da nije lako nije
da se ljudi osamostale
osobi koja sama gura kroz zivot
nista nije lako, ali bar ne mora da
mnogima polaze racune.

Kratko i jasno a ujedno i istinito,hvala ti ajsmen ti u par rijeci objasni neke stvari a Mukta pise opsirno i ja ga opet nista ne razumijem.Sve u svemu znam da nema idealnog ili idealne,ali mozda mi necete vjerovati da sam imala prilike da upoznam mnoge idealne.Znam da mnogi od zivota ne traze mnogo ali nazalost zivot im nije dao ni ono malo sto ih pripada :wink: mozda je i bolje biti sam i slobodan jer to ipak ima mnoge prednosti :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2004, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ehej sweety......ja sam jos ziv..........paaaa reko' kontam nesto ova dvojica opsirni k'o Rat i mir......samo 'balave' oko tebe :lol: :lol: :lol: ........ako se reko' predomislis ja sam tu i za bajke i basne ........sve moze :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2004, 21:42 
Početnik
Početnik

:lol: :lol: :lol: hahaha ma ne balavi niko nego se meni cini da je ovdje sve pozaspalo :lol: :lol: a ti koristis guzvu dok drugi spavaju jeli? :wink: vrag si ti mali znas, ali hvala na ponudi nego meni se cini da je meni bolje da se ja drzim mojih Amera :wink: sta ti mislis o tome GodFather? :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2004, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

aaa vidim napredujem ...i mene se za misljenje pita.......nemoj samo puno da palamudimo da i ja ne postanem kao ovi gore 'pricljiv' a osudjujem ih :lol: :lol:

a kad su to ameri bili ljudi prvo mi reci........???
pa to je ja sam ubijedjen najdebilnija nacija........

A ima i ona swwet........'*ebes zemlju koja Bosne nema' :lol: :lol:
meni se ne zuri tebi je 45 nije meni......samo langsam dohakacu ja tebi vec nekako

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2004, 22:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
JivanMukta je napisao:

Obicno trazis ono sto nemas. Ono sto ti fali da te zatvori sa druge strane koja je tebi mozda slaba ili nedovoljno ispoljena.
Ili muskarac, prodorne odluke, mocan u ispoljavanju svoje volje, sebe, ali u isto vrijeme s tobom, pazljiv, tolerantan, neko ko ce pustiti zenu da se ispoljava, ali u isto vrijeme znati kada treba reci NE, izvuci iz problema u koji se zena sama uvalila....

NO, problem je kada naletis na takvog, kako ga prepoznati?
Jer sumljam da ce se on sam ispoljiti tako da ti bude jasno ono smto je on. Mozda bas pokaze ono sto ti ne bi htjela, samo da te provjeri.

Ukrasi su razni, ono sto bi volio da dodje, mozda nikad ne naidje, jer takva zena ne postoji, takva se stvara. Ali samo ako je ZENA. A ona u povratku stvara MUSKARCA....

Kao sto rekoh, sve su to samo ukrasi....

poz.

=D> :thumbright:

Potpuno se slazem sa tobom... Cinjenica je da su ljudi prokleti i da su, skoro pa uvijek, nezadovoljni onim sto imaju.. Uvijek se tezi ka necemu boljem.. Onda, kada shvatis da to sto imas je sasvim dovoljno, da su sva( vecina je mozda bolja rijec) tvoja ocekivanja ispunjena, trebas sam sebi reci - To je TO... Nema vise lutanja, nema vise potraga.. Imam to sto imam i zadovoljan sam... Za mene je to pocetak mudrosti..

Ili sto bi nas narod rekao : Ne trazi preko hljeba pogace :wink:

E sad, da li je moguce pronaci osobu koja ti pase i koja ce zaustaviti tvoja traganja??? Moguce je. I te kako :angel: Samo trebas dozvoliti da u "sesneasterac" udju i oni koje inace ne bi pustio.. Mislim da prave osobe su uvijek tu negdje oko nas.. I blize nego sto mislimo :wink:

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2004, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nisi ti kume glvni

"j tebi ti meni" shema ne pali ovdje

nego ta tvoj ljudskost
je nepoznata...

zelis da budes glavni u shemi.
zasto???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2004, 06:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a kume ne boj se ti mene.....nego daj malo akcije .....sta se ceka...visheee..... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2004, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
a kume ne boj se ti mene.....nego daj malo akcije .....sta se ceka...visheee..... :wink:

:-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2004, 13:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Duh Koji Hoda je napisao:
Heh... :D Soko zove Sikmana... :wink: :lol: :D :P

Ooooo sokole,eve ga i ja sam tu,samo ne znam sta hoces od mene,znas da preferiram mladje,osim toga ja sam malen i veoma ruzno gradjen,dakleM ne odgovaram,ama bas nikako 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2004, 16:28 
Početnik
Početnik

The Godfather je napisao:
aaa vidim napredujem ...i mene se za misljenje pita.......nemoj samo puno da palamudimo da i ja ne postanem kao ovi gore 'pricljiv' a osudjujem ih :lol: :lol:

a kad su to ameri bili ljudi prvo mi reci........???
pa to je ja sam ubijedjen najdebilnija nacija........

A ima i ona swwet........'*ebes zemlju koja Bosne nema' :lol: :lol:
meni se ne zuri tebi je 45 nije meni......samo langsam dohakacu ja tebi vec nekako

:roll: ok kao prvo nije mi 45 a neznam odakle ti taj broj :wink: Ja cijenim ljude koji pricaju mnogo vise od onih koji cute i mute, kod ovih sto vole da pricaju bar mozes uvijek znati staim je na umu, kod drugih to nikad neznas, zar ne :wink: a sad sto se tice Amera opet neznam odakle ti tako lose misljenje o njima, cuj svaka zemlja ima svojih dobrih i losis a to da Bosne nema nigdje i to je tacno ali ako mislis na onu od prije rata :wink: a vidim ovdje je malo zivlje i to mi je drago samo tako nastavite :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2004, 14:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Avg 2004, 15:33
:roll: ahhh ni ovdje se nista novo ne dogadja hmmm udarila dosada i ovdje, daj raja hajde malo zivnite sta ste se ucutali halooooooo :cry: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2004, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sweet95 je napisao:
:roll: ok kao prvo nije mi 45 a neznam odakle ti taj broj :wink: Ja cijenim ljude koji pricaju mnogo vise od onih koji cute i mute, :wink:

ma ti za mene imas 45 i gotovo.... :lol: :lol:
a ima i ona pas koji laje ne ujeda-mislim na ove govornike naravno :lol:

a opet cu ja na Amere.........to da su zero points....nema sumnje... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2004, 19:25 
Početnik
Početnik

Hej GodFather nemoj da mi diras moje Amere :wink: nisu oni svi losi, ja imam divne prijatelje Amere i mogu ti reci da su cak bolji od nasih ljudi ovdje, ako trebas pomoc tu su bez ozira kakvu pomoc trebas i ako steknes pravog prijatelja onda imas pravog prijatelja dok si ziv,dok nasi ljudi da mogu odmogli bi ti jos vise a hoce pomoci jedino ako tu ima neke koristi i za njih hahaha :lol: nego pusti to sta se desava ovdje? Vidim dosada pukla :cry:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]