banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3400, 3401, 3402, 3403, 3404, 3405, 3406 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Jun 2014, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Gazimestanac87 je napisao:
Од данас у продаји чланске карте. Цијена 20 КМ.

Slika

jel ova vazi samo za istok?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2014, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
nema od sezonskog zapada nista iz meni nepoznatih razloga...godinama ih molim

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2014, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka

"Pokušaću da se dogovorim sa upravom Borca oko isplate zaostalih dugovanja i raskida ugovora. Ukoliko u tome uspem onda mogu da razgovaram sa Drinom oko uslova za naredni šampionat. U Zvorniku sam već igrao, poznajem gotovo sve igrače i ne bi mi bilo teško da se uklopim u ekipu. Naravno glavni uslov saradnje sa Drinom je korektan rastanak sa ekipom Borca" – Marko Jevtić.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2014, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://sportsport.ba/bh_fudbal/stokic-t ... jem/134007

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
прије свега та чланска значи много више од самог улаза на исток.
чланска је основ финансирања групе, свих активности, кореографија, гостовања, хуманитарног рада...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 08:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ako je opet ono radno vrijeme 19-21,onda mi dragane donesi jednu,20km čeka...a ako radi po čitav dan kao kad se skupljala pomoć,otićiću sam...

što ste spustili cijenu? :-?

sve poskupljuje,a vi spustate :D ..al vjerovatno zbog krize,neka...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
OFK Sport Team - Željezničar 0:0 (1999 godište).
ST bio nešto bolji od vjerovatno najbolje pionirske selekcije u BiH. Pred kraj pogodili prečku. Revanš se igra za nekih sedam dana u Sarajevu.
Utakmica je odigrana na stadionu FK Naprijed pred nekoliko stotina gledalaca. Bilo je i nekoliko Lešinara, bivših igrača Borca, simpatizera itd. Samo naših vajnih 'legendarnih' skauta nije bilo. Da ne govorim o tome da OFK ST ni u ovom periodu nema pristup Gradskom stadionu, za razliku od FK Krupa. Jer, FK Krupa je naša budućnost, ne ove uspješne škole fudbala.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 10:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
kao sto ne treba na ovoj temi spominjati Krupu, tako ne treba vrsiti promociju ST, treba izvrsiti pritisak na ljude koji odlucuju o gradnji pomocnih terena da se to sto prije stavi u funkciju, da klinci i malo stariji dobiju adekvatne uslove za trening i napredovanje, da se otjeraju kvazi strucnjaci iz omladinske skole i dovede poznati poznati i priznati strucnjak na celo omladinske skole, dati mu vecu platu od SSS i na taj nacin omoguciti da roditelji upisuju malisane u Borac, samo od clanarine imali bi solidan priliv sredstava, mogli bi se organizovati svakog vikenda turniri za sve uzraste itd. itb.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

iskusniborcevac je napisao:
kao sto ne treba na ovoj temi spominjati Krupu, tako ne treba vrsiti promociju ST, treba izvrsiti pritisak na ljude koji odlucuju o gradnji pomocnih terena da se to sto prije stavi u funkciju, da klinci i malo stariji dobiju adekvatne uslove za trening i napredovanje, da se otjeraju kvazi strucnjaci iz omladinske skole i dovede poznati poznati i priznati strucnjak na celo omladinske skole, dati mu vecu platu od SSS i na taj nacin omoguciti da roditelji upisuju malisane u Borac, samo od clanarine imali bi solidan priliv sredstava, mogli bi se organizovati svakog vikenda turniri za sve uzraste itd. itb.

Ako se malo napregneš, shvatićeš da upravo zato pišemo o ST. Zato što su oni realizovali većinu tih stvari koje nabrajaš.
Mene interesuje budućnost Borca, ne promocija neke fudbalske škole.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka

d.a. je napisao:
прије свега та чланска значи много више од самог улаза на исток.
чланска је основ финансирања групе, свих активности, кореографија, гостовања, хуманитарног рада...

bas zato bi bilo dobro kad bi postojala neka varijanta za zapad za nas koji nismo aktivni navijaci ali koji smo redovno na zapadu, i koji bi svakako voljeli da dio para od te karte ode lesinarima... ali i ovako cu je kupiti, iako nikad nisam na istoku, ali to je minimalno sto mogu uraditi da pomognem Borcevom 12-om igracu

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 11:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Квази стручњацима из омладинске школе захвалити се једном заувијек,а не само их премјестити на друга радна мјеста у Борцу.
Они су легенде клуба,били и требају да буду,њихове слике треба да стоје у трофејној сали и да имају почасна мјеста на стадиону,али да се више било шта питају око функционисања клуба то им не треба дозволити,јер имали смо их на свим функцијама од директора,тренера,помоћног тренера,у омладинској школи и њихови резултати на тим функцијама говоре да они нису за то.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 11:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam kolega,možda sam ja malo starijeg kova pa stvarno ne kapiram šta to djeca mogu više naučiti od popa,jednog,drugog ili dade vukelje (ove popove skoro i ne znam,a dadu volim),nego od marka,ćele,bene,kimeta,bilbije....

jedino ako je stvar u toj organizaciji,radu po godištima,ili uslovima rada...pojma nemam,ali šta god da je,ne vidim razloga da se i u borčevoj školi tako ne postavi organizacija,a valjda do nove godine stižu i ti tereni koje čekamo kao godoa :( :(

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Organizacija: kraći ugovori vezani za učinak, jasna hijerarhija, rad po godištima, tereni i balon.

Onda možemo da govorimo o reorganizaciji.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
''Ova titula sa Krupom mi je u rangu one osvojene s Borcem''

Е мој Џо...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
koji Dzo...jel Damjanovic..pa zar taj jos igra

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Игра у Крупи и ни крив ни дужан ово изјавио... Поредити титулу освојену са скоро 90 година старим клубом у Премијер лиги са пласманом Крупе из Друге у Прву лигу :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 13:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

o kakvoj tituli sa krupom pričate ti i dzo? :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Изјавио Џо Дамјановић да му је титула са Крупом у рангу оне што је освојио са Борцем. Он тај пласман кроз бараж назива титулом, није до мене :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 14:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2014, 14:12
Ti treneri su i doveli najvecim djelom klub na ove grane, da podsjetim samo malbasic je bio direktor, SD, sef skole, SSS, pomocnik SSS, pa je li dosta ? I ostali su isti. Jadni mi s njima, i taj pop ne bi imao ni blizu toliko djece da je u klubu bar malo dobro, i da djeca ne bjeze bilo gdje od trenera Borca. Nisam ni ja za popa ali jos manje za ove, pa kad su tako vrsni i dobri treneri sto ih niko ne zove da rade, ni laus ni calinac, ima li bilo ko da ih hoce? Ili bar neka otvore svoju skolu fudbala pa da vidimo kakvi su /za svako djete preko 50 platicu clanarinu/ svi zajedno. Lako se skrivati iza Borcevog imena i sebe poistovjetiti sa klubom. Cini mi se da zaboravljamo da su svi oni od kluba bili dobro placeni, neki dobijali stanove i lokale i na kraju svi do jednog tuzili klub /kime izuzetak/ i debelo naplatili svoju ljubav. Mislim da kako vrijeme prolazi, odnosno dolazi novo, modernije,Borac s novim vremenom treba da ide u korak, a ne da se vracamo u 80/te sa njima. Dovesti neke mlade koji su se vec dokazali kao treneri /Balaban, Dragisic,Vukelja/ a ove polako poslati u legendu jer su svi Bog zna koliko dugo tu. I mislim da olako koristimo rijec legenda, to je nesto veliko da bi je svima davali.Pisem prvi i poslednji put bez namjere da bilo kome protivrjecim ili da izazovem raspravu. Pozdrav crveno plavoj braci.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 15:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

borac nema messija,ronalda,maradonu ili pelea,već ima špicu,ćelu,bilbiju,fišera,kimeta marjanovića,slobu pokojnog,abida,božura...i koliko god život nakon fudbalske karijere neke od njih nije mazio,pa su možda čak i klošari u nečijim očima,oni su za mene nešto uzvišeno,i kod mene to ide do te mjere da mi se čini da mi ne bi smetalo da neki od njih dođe i odnese stadion odavde :( :(

znam da i to nije baš neko racionalno razmišljanje,zato se bar na moje postove nemojte osvrtati...

ali i zbog vas,onako drugarski,jako je teško očekivati da te neko drugi poštuje ako sam ne poštuješ svoje vrijednosti...

a ako ovaj post nekome od mlađih djeluje retardirano,možda ga se sjeti za 20 godina,kad neka djeca koja se danas rađaju počnu po ovom forumu pisati kako se boka raspudić ili neko iz njegove generacije nije odazvao na neko suđenje,kako je borčevac do zadnje marke,"prijatelj" kluba,ili kako se preko dagora ugradio u transfer nekog igrača,ili da se uhljebio u omladinskoj školi i ništa ne zna naučiti djecu :( .....

mislim da je ovaj moj post sasvim dovoljan da shvatite da moje razmišljanje nije u sferi racionalnog i da bar na moje postove ne odgovarate,pogotovo za bilo kojeg od momaka koji je onog 11 maja istrčao na stadion jna...oni su i u komunizmu za mene bili mnogo veći heroji nego josip broz :( :(

a u vezi te škole fudbala ST,stvarno ne bih više,da ne ispadne da još imam nešto protiv ljudi,gluvo bilo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3400, 3401, 3402, 3403, 3404, 3405, 3406 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]