Citiraj:
Schlagzi, gdje si ti jutros
evo me,čitam šta pišete i dvoumim se da li da odgovorim ili ne...dovodite me u situaciju da se ponavljam i postajem dosadan tip,a pogotovo ti mi nisi jasan,kao da uopšte ne čitaš moje postove...ali odgovoriću još jednom,a ako ponovo počneš iste stvari zapitkivati,svrstaću te u onu grupu koja uopšte ne sluša sagovornika već gusla po svom,pa čak i kad se upoznaje,samo svoje ime čuje

..znači, I shall say this only once
Citiraj:
Pre tri godine... A sta ste radili pre toga pet godina?
Uopšte nije bitno šta je SDS radio prije pet ili deset godina,jer za sve što je radio ili nije radio (a i takav radio je bolje od ovih!!),platio je cijenu na nekoliko zadnjih izbora...tako da postaješ stvarno dosadan sa tim vraćanjem u prošlost,bitna je sadašnjost,budućnost i bitno je kako rade ovi što vladaju 9 godina! SDS je na sasvim novom kursu unazad tri godine,tražimo od naroda da nam da podršku i nadamo se da ćemo je dobiti.
Citiraj:
Da te podsjetim, zadnji put kada ste bili na vlasti Dodik je za pet godina organizovao nekoliko puta demonstracije, uvecao stranku, smjenio tri vlade, doveo vas do toga da mu vlast predate bez izbora.
Zar je tako teško shvatiti da Milorad Dodik nije uzor NIKOME U SDS NI PO ČEMU! A,ako postane,onda je vrijeme da stavimo katanac i na Trg Ilidzanske brigade bb u Istočnoj Ilidzi i u Nikole Tesle 1b u Banjaluci!
Nikako da ukapiraš da beskurpulozna borba za vlast nije svačiji imperativ,i da postoje ljudi koji će radije ostati u opoziciji nego dolaziti na vlast obećavajući referendum o nezavisnosti RS i aerodrom u Trebinju.
I još da odgovorim kolegi @bečka škola
Citiraj:
Slagzi kako komentarises rezultate forumske ankete..
Pa ovih 11 forumskih glasova za SDS i 1 za SNSD su mi potvrda da se zoka i sinip kreću u čudnim miljeima,a ne ja

..kad mogu ovako nešto napisati
Citiraj:
Ja ne znam u kojim krugovima se Schlager kreće al' od ljudi koje ja znam niko neće glasati za SDS....a znam ih vala...
Citiraj:
Чуј у којим круговима? Па у СДС круговима.