banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jun 2014, 20:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tesko je s tobom kolega o politici diskutovati kad svaki drugi post i cinjenice fulas..polako,jebo ga ti,stanes,pogledas,procitas otkad je pavic na celu dns,kad je kostic otisao odatle,a kad je bio direktor kbc...

a tek na taj tvoj kladionicarski zargon..

Citiraj:
Degutatno je uopste pomisliti da Tadic ima bilo kakve sanse protiv Dodika, a Micicu sigurno nije ni na kraj pameti da se kompromituje za Bosicev racun.

ne znam kako da drugacije odgovorim nego ono sto zaista mislim,a to je da sam uvjeren u pobjedu sds-a...vise snsd nije siguran ni u banjalauci da ce pobjediti,a u ostatku RS ce se pojavljivati na nivou statisticke greske...kazem,i za banjaluku im je frka,neposredno pred ove poplave ne daju nam dvoranu borik za skupstinu,i to ono mangupski,cekaju 57 dana i odbiju nam zahtjev :lol: :lol: (zakonski rok za odgovor je 2 mjeseca),placamo kazne zbog odstampanog plakata za tribinu u mjesnoj zajednici (sad moramo u dvoristima kuca nasih clanova te pozive lijepiti),i da ne nabrajam jos 50 stvari koje su oni doktorirali,i doveli do savrsenstva....naravno,sve je to u skladu sa zakonom,nije predizborna kampanja da bi se lijepile pozivnice gdje kome padne na pamet (osim ako nisu za skupove snsd :lol: :lol: )...ali toliko je opustena situacija kod nas da sa veseljem primamo ovakve vijesti,jer smo svjesni kolika im je frka cak i za banjaluku....da su oni sigurni kao ranije,ili da je sds u onakvom raspadu,jedva bi docekali da nam daju dvoranu i snimaju na rezimskim medijima prazna mjesta,a sad znaju da bi 6000 bilo :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Šlager unosi dozu patetike u agitaciju SDSa.To su neki novi momenti

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne,Slager danas dva puta predlaze da sa "prognozama" sacekamo godinu dana,a odgovaram iz pristojnosti jer mi se covjek direktno obratio,bilo bi jako ruzno da ga izignorisem. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
naravno,sve je to u skladu sa zakonom,nije predizborna kampanja da bi se lijepile pozivnice gdje kome padne na pamet (osim ako nisu za skupove snsd :lol: :lol: )

Па нећемо се ваљда држати закона ко пијан плота? А? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cekaj malo, uspori. Nisam pominjao Pavica. Samo kazem da je DNS vec bio u koaliciji sa SDSom. Fulam? Ne bih rekao. Kao sto nisam fulao ni za BL pre dvije godine.

A vi nastavite da se opustate. Tako se dobijaju izbori. Valjda :D
Zanemari sto sam htio odgovor na pitanje sta stoji iza vase samouvjerenoati i opustenosti? Rad?

P.S. Te sitne smicalice je i SDS koristio kad je god je bio u prilici. Ne drami bez potrebe.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Jun 2014, 21:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja ne znam u kojim krugovima se Schlager kreće al' od ljudi koje ja znam niko neće glasati za SDS....a znam ih vala...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Чуј у којим круговима? Па у СДС круговима. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zanemari sto sam te htio odgovor na pitanje sta stoji iza vase samouvjerenoati i opustenosti? Rad?

Rad,naravno...ne mogu ja tebi citati misli...ali evo,sad ces saznati nesto sto vjerovatno nisi znao,i sto sam htio pisati u onom dugackom postu za becku skolu..ali posto me stalno cimate nekim pitanjima,nema ni potrebe,objasnjavacu vam ovako u hodu 8)

SDS ima resorne odbore za 30 oblasti zivota...da bih ti lakse docarao sta je to,otprilike kao Vlada u sjenci,koja ce ponuditi prije izbora gradjanima odgovore SDS za sve segmente drustva..ovo sto pise u Bijeloj knjizi su osnovne smjernice,a koliko se ozbiljno pristupilo poslu,nek ti posluzi npr samo ovaj resorni odbor za visoko obrazovanje koga vodi Aleksandar Savanovic i gdje ima 30 doktora nauka!

SDS je svakim danom sve jaci i ekipa koja ga trenutno vodi ce ga pretvoriti u jako ozbiljnu evropsku narodnjacku stranku.
Mnogi ne kapiraju jos da SDS vise nije ona stranka kad je Gojcilo iz svog dzepa placao ceh za skupstinska zasjedanja :D

Cuj ovog Zorana :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Savanovic... Savanovic... :D Nema veze, zaboravi :D

Elem, evo ga... Mrda se nesto :)

http://mondo.ba/a485672/Info/BiH/Tadic- ... ka-RS.html

Pred izbore velis? A gdje je vlada u sijenci zadnjih 8-9 godina? Gdje je bilo kakav vidljiv rad? Akcija? Ista pobogu?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sa ovim akcionim planom i kretanjem stranke u ovom smjeru se krenulo prije tri godine.

A ovo sto Bosic kaze je tacno,dok ono sto nije rekao je da ce kandidati biti Ognjen Tadic i Bosic :D ...Mnogo vecu prednost ima Bosic u odnosu na Sarovica,nego Ognjen u odnosu na Micu,ali ne znam da bi se do sledeceg presjeka stvari mogle bas toliko promjeniti da Mico pretekne Ogija.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 21:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Taj Savanović, je l' to onaj lik što komentariše jednom sedmično na Bigu?
Ognjen je promašaj. Za njega ne bih glasao ni u ludilu. Je l' on ono u prošloj predizbornoj kampanji rekao da nije bio ni u jednoj drugoj stranci?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 22:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

cuo sam savana par puta na bigu,ali ne znam bas da li svake sedmice,pojma nemam...ovdje je rodjen kod mene u komsiluku,u romanijskoj :D ..ovo je on...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hJ8XclUEb2I[/youtube]

a ognjen tadic je bio u srpskoj radikalnoj stranci prije sds-a.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 22:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
a ognjen tadic je bio u srpskoj radikalnoj stranci prije sds-a.

Znam to. I zbog toga kako se ponašao tada za mene je on kao političar prošlost.
Jeste to taj Savanović sa Biga. Pametan dečko al' u komentarima mu se ponekad vidi stranačka obojenost. Meni se svidjela njegova kritika rasprodaje resursa RS.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
SDS ima resorne odbore za 30 oblasti zivota...da bih ti lakse docarao sta je to,otprilike kao Vlada u sjenci,koja ce ponuditi prije izbora gradjanima odgovore SDS za sve segmente drustva..ovo sto pise u Bijeloj knjizi su osnovne smjernice,a koliko se ozbiljno pristupilo poslu,nek ti posluzi npr samo ovaj resorni odbor za visoko obrazovanje koga vodi Aleksandar Savanovic i gdje ima 30 doktora nauka!

Смијем се... грохотом... се смијем. :lol: :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Meni se sviđaju sve kritike ako imaju osnova

Imam neki osjećaj da će ti silni doktori nauka (sve moj do mojega) u slučaju pobjede biti na našoj grbači taman koliko i aktuelna vlast.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 23:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Ne znam
Odgovori za sve segmente drustva
Ta prica mozda i prodje sve to fino zvuci kad se upakuje i servir

Nek nam je bog na pomoci propast je neizbjezna

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Slagzi kako komentarises rezultate forumske ankete..

Ti poguras malo pred Bosketa izgradnju ledene dvorane u BL, a ja ti sredim glasova, ti biras koga da zaokruzuju.. 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 23:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Narodu nikad nije dosta
Kako su u srbiji otjerali 2000 slobu i priljepke tako ih slavodobitno vratise

Kod nas usranom motkom otjerali sds iz bl 1997 godine sad docekasmo da nam kreiraju sve sfere zivota
Dajte im apsolutnu vlast mozda uspiju

Ipak sacuvajte svoj red ispred kontejnera bice daleko veca guzva ubrzo

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нема ни контејнера више, однијела их поплава.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2014, 07:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Sa ovim akcionim planom i kretanjem stranke u ovom smjeru se krenulo prije tri godine.

A ovo sto Bosic kaze je tacno,dok ono sto nije rekao je da ce kandidati biti Ognjen Tadic i Bosic :D ...Mnogo vecu prednost ima Bosic u odnosu na Sarovica,nego Ognjen u odnosu na Micu,ali ne znam da bi se do sledeceg presjeka stvari mogle bas toliko promjeniti da Mico pretekne Ogija.

Pre tri godine... A sta ste radili pre toga pet godina? Da te podsjetim, zadnji put kada ste bili na vlasti Dodik je za pet godina organizovao nekoliko puta demonstracije, uvecao stranku, smjenio tri vlade, doveo vas do toga da mu vlast predate bez izbora.

A vi nakon tri godine akcijasenja dobijete Govedaricu koji izjavljuje kako ne zna?!? Pa zar ga placamo da ne zna?

To vam je rezultat trogodisnjeg akcionog plana.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]