banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 11:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jun 2014, 09:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
e to je već druga stvar,i slažem se da treba da ide korak ispred...ali bilo bi ipak malo prerano da su i oformljene sve te komisije i da je već sve ppopisano,izračunato,jer još ima mjesta gdje ljudi nisu ni u kuće ušli :( ..trajaće taj proces procjene šteta mjesecima...ne samo u opštinama gdje je sds,već i u snsd-ovim,čelincu,banjaluci,šamcu,modriči...možda bi čak i neozbiljno nakon 15 dana bilo da govedarica izlazi sa tim podacima...nek izlazi voditelj :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Nedavno sam slušao direktora jedne jače PR agencije kod nas kako priča o današnjim glavešinama u politici. Navodno su to najveći neradnici koje je ikada imao prilike upoznati i raditi s njima. Nevezano da li su na vlasti ili ne. Jedino opravdava članstvo u partijama zbog para jer takvim ljudima nije za vjerovati da će nešto mjenjati.
Nije ovo ništa novo, ali eto to ubija neki optimizam.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Govedarici nije posao da kaze: Ja ne znam. Vidjeti pod Kostunica.

Btw. niko ne trazi tacne podatke, a ugrubo se zna koliko kuca, pa kpliko kosta opremanje kuce... Nije to neka matematika.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
The_new_Statesman je napisao:
Sinoc onaj Govedarica kaze kako u SDSu ne znaju kolike su stete od poplava. Umjesto da kaze kako SDS iz opstina u kojima je vlast ima podatke o toliko i toliko poplavljenih objekata, prosjecna steta toliko i toliko hiljada maraka po objektu. Treba uraditi to i to. A on kao Kostunica - ne zna. Voditelj nakon njega kaze kako se stete procjenjuju na 1,3 milijarde.

Tako se radi kada si opozicija i kad hoces na vlast.

За штете се не зна, али се за трошкове зна. Толико о "поштењу" СДС-а и "борби против криминала" макар у Добоју. Елем трошковник...

Slika

А ово је насип тј. брана тј. КУРАЦ који је коштао ПОЛА МИЛИОНА!

Slika

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Schlager je napisao:
a nakon ubjedljive pobjede sds u oktobru,jedino sto bi mene razocaralo bi bilo da "borba protiv korupcije" bude ovakva kao dosad,i tu ocekujem dramatican,mnogima sada i tesko zamisliv, pomak vec u prvim mjesecima....a nakon toga i da postanemo pravednije drustvo...iako to vjerovatno djeluje mnogima naivno,ipak nisam bas toliko naivan da ocekujem i ekonomski procvat u kratkom roku :D

Ovo je apsolutni hit. Ono, mi smo novi, nikada nismo bili na vlasti, nemamo oraha u džepu pa ćemo sada da napravimo čistku i krenemo od početka. Pa pola ovih što sada drmaju našim životima su proizvod vladavine SDS-a. I kad svoje pare ponude SDS-u umjesto SNSD-u SDS će ih odbiti i potrpati ih u zatvore. Aham.

Тачно кад са шлагером покушаваш да водиш смислену дискусију у посљедње вријем испадне као оно "I've seen the evidence. I want DIFFERENT evidence". :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 12:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nego....je l' Pavić bio u SDS-u?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerovatno. Stranka mu je nastala cijepanjem Biljinog SNSa. A SNS cijepanjem SDSa.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 12:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Znam. Al' ne znam za njega.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 15:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja ga se iz SDS ne sjećam...iz prijedorskog SDS znao sam predsjednika Milakovića,pokojnog Simu Drljaču što ga je ubio SFOR,Milomira Stakića,i još neke,ali Pavića se zaista ne sjećam :-? ...čuo sam da je stari udbaš,a takvi se lako prilagode svakoj vlasti :D ...čak i tad,kad je postajao Predsjednik DNS,nešto je zeznuo legalnog dr Kostića nekim političkim smicalicama,ali ne sjećam se više,ipak je to drugi milje... :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 15:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Meni uopšte nije jasna saradnja SDS-a sa DNS-om. Pa to je stranka koja je nastala rascjepom interesne grupe okupljene oko Biljane koja je dokrajčila SDS uz pomoć Dodika i otjerala ih u opoziciju. Oni, ovi im zabili nož u leđa, a oni ih ponovo zovu "u kolo". Il' su ovi iz SDS-a jako zaboravni ili se u borbi za vlast sredstva ne biraju.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

O kakvoj Zoka saradnji pričaš?

Jedino ako se danas nešto desilo,sinoć sam bio u stranci,niko ništa nije ni pominjao...a već sam ovdje na forumu pisao ljudima da se uozbilje,kad su Marka Pavića pominjali kao kandidata SDS,ustvari Saveza za promjene :( ...Meni je to otprilike isto kao da opozicioni protivkandidat Dodiku bude Radojičić,Radmanović ili Kalabić :D :D ..To mi je taj rang "informacije"..Respekt je novina koju kontroliše DNS i na takve vijesti se čovjek može samo nasmijati..

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pusti Pavica... Sta je sa Cavicem?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Šta sa Čavićem?

kasno se učlanio u SDS,1997 ili 1998,kad je bila gužva na izlaznim vratima iz stranke :( :( ..Brzo je napredovao u toj hijerarhiji,postao i Predsjednik stranke i Predsjednik Republike,imao je i dobrih i loših poteza...Ja mu lično nikad neću oprostiti potpisivanje bianco izvještaja o žrtvama u Srebrenici i dovođenje Milorada Dodika na vlast 2005...Otkad je otišao iz stranke,i ne pratim ga toliko,a u toj njegovoj stranci najdraži lik mi je Vojo Gligić,koji je dobar i pošten čovjek,a koji je bio u ratu SDS-ov ministar za boračka pitanja...To ti je ukratko o Čaviću,a više ti može napisati Krol,koji je bio u bataljonu VP kad i Čava,s tim što se Krol borio,a Čava je više pomagao logistikom,cigarama i uniformama za bataljon...ali i to je bolje nego ovi dezerteri.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne zanima me toliko proslo vrijeme koliko sadasnje. Dakle, Cavic je najuren, a danas (po drugi put) SDS ne moze na izbore bez njega. Prvi put je bila BL pre dvije godine. Znamo kako se zavrsilo.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa i trebao je biti najuren,ako ništa bar zbog ove dvije stvari koje sam ja pomenuo...A ,ako nisi danas pročitao moj post,nikakav koalicioni sporazum SDS nije potpisao ni sa kim,već samo deklaraciju o podršci zajedničkih kandidata za pojedinačne funkcije...Zna se kako se potpisuje predizborni koalicioni sporazum,gdje se čak i kvote određuju,a ovo nije ni blizu toga...SDS može bez svakoga,pa i bez Čavića...A polako se rješavamo i ovom međunarodnog balasta,i koliko znam još smo samo za američki kongres teroristička organizacija :( :( ..i za onog kolegu iz Teslića,na R,uvijek mu zaboravim nick :lol: :lol:..svi ostali su nas skinuli sa tih kretenskih lista...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
O kakvoj Zoka saradnji pričaš?

.

Zar DNS nije u pregovorima oko priključenja ovom Savezu za promjene?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma kakvi,otkantao ga Bosić prije 5 dana...Lijepo mu rekao,parafraziram "izađi iz vlasti,reci da smo doživjeli fijasko sa ovom vlašću,i jako lako ćemo se dogovoriti o saradnji....a ne da uživaš na jaslama vlasti i glumiš opozicionara i nekakav imaginarni treći blok,a ustvari si dio vladajuće garniture!!"...ovome to naravno nije palo na pamet,lakše je ovako iz vlasti prodavati narodu dječije fazone...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Aj nešto pametno i od vas :P

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ja mu lično nikad neću oprostiti potpisivanje bianco izvještaja o žrtvama u Srebrenici i dovođenje Milorada Dodika na vlast 2005...O

А то му је у ствари једна од најбољих... :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

DNS i SDS su bili u koaliciji za vakta Kostica koji tada bio direktor KC :D

Znaci, iskustvo postoji.

Nego Schlagzi, na cemu zasnivas toliku snagu SDSa. Toliku da moze bez ikoga sam samcit na vlast? Da nema tu malo nepotrebne naduvanosti?

Da poslije ne bude Ivanic premijer. Dodikov :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]