banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3390, 3391, 3392, 3393, 3394, 3395, 3396 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Jun 2014, 21:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
pa taj pilipovic je bio u borcu kada smo ispadali iz lige!

Po meni je Borac imao bolju ekipu kad smo ispali iz lige nego kad smo bili sampioni.....

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 21:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Нова Варош je napisao:
pinkara je napisao:
jadna nam majka. ako su nam maletic i pilipovic "pojacanja" onda smo j ebali jeza u ledja. pa taj pilipovic je bio u borcu kada smo ispadali iz lige!
a sta se i radi........

Koga bi ti ? De nas uputi.

brazilske konobare ili africke poglavice by cvele :D

po 541578x :roll:
Citiraj:
Trivunović: Borac i Sarajevo u srcu

ovi cifru od 100,000e za grahovca predstavljaju kao da je milion jbt
toliko guranja da se proda i na kraju 100,000 samo

pa sta ako je pilipovic bio u borcu kad je ispao znaci on je najgori, bili su i ostali pa niko nista ne prica o njima.
ipak je u hrvatskoj od 44 lige dosao do istre, karlovca, slaven belupa...nije na fine oci sigueno

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2014, 05:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
http://www.transfermarkt.co.uk/branko-g ... eler/54843 u pregovorima

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2014, 06:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kao dovodimo opasna pojačanja, mene samo zanima odakle pare za njih, i zašto uopšte dolaze kad mi nećemo. Dobiti licencu za Evropu pitaj boga do kad. Jebe lud zbunjenog.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2014, 06:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa kad ode Graha u Rijeku,Suba u Cesku,Avduka u Rusiju bice bar pola miliona :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2014, 08:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mislim da ako se ostvare neki transferi, dobiju se neke pare, prevaskodno bi trebalo da riješimo neke dugove, pa onda da se pozabavimo pojačanjima...
Nemam pojma dali je tačno to za Grahu i Rijeku, ali to je trenutno jedan od dva najstabilnija kluba u bivšoj državi, ako bi temo prešao, to bi bio pun pogodak za njega...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2014, 14:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
sad grahovac?a sta je sa kirovskim,lucicem...............ili cemo svu trojicu dovesti..............
darko maletic,taj covjek kada je bio zadnji put u borcu bio je ubjedljivo najlosiji igrac!u velez otisao za 300km vise u odnosu na borac a ni tamo nije nista posebno odigrao,jos je tamo gotovo pa stalno igrao desnog beka sto je u borcu za njega bilo nezamislivo!jos jedan u nizu borcevaca do zadnje marke!
ako ste vi zadovoljni matorim maleticem koji je u padu zadnju godinu i po ja nisam.vise volim vidjeti nekog klinca,najmanje 10 god mladjeg od njega koji ima sansu za napredak i nadogradnju,a takve djece ima.

a pilipovic ima isto 30god sto se takodje kosi sa "politikom" kluba kada su u pitanju dovodjenja mladih igraca jer pilipovic to nije.
uostalom,vidjecemo ako dodje kako ce se pokazati,ja nesto ne vjerujem u njega jos od onomad.

najgore od svega toga je sto ce ovi nesposobni konji ono malo para sto eventualno dobiju od grahovca,subica,handzica to procerdati na ovakve polovnjake,ponovo ce postarati ekipu za rad nekog rezultata,licencu ponovo nece HTJETI izganjati,pa ce onda i ove pare koje dodju u klub otici niz vrbas.

uostalom,uskoro ce prozivka,docice i pojacanja pa cemo vidjeti sta ce biti...............

PS cudi me kako jos nisu krenule price kako se pregovara sa vidakovicem,stakicem,rascicem,majkicem...........

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2014, 14:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ako Grahovac ode u Rijeku, mislim da ce to njemu biti potez karijere. Realno mozda i najstabilniji klub u ex YU trenutno, i finansijski i organizaciono. Plus sto je Rijeka jedan divan grad sa super ljudima (bar ono sto sam ja imao kontakt). Neka je sa srecom i da napravi dobru karijeru, zasluzio je.

P.S. Borac kao da je prvak pa se svi otimaju za nase igrace. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 09:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne ide Srdjo u Rijeku. Strpite se do utorka,tad je prvi radni dan..negdje...i tad bi trebalo biti lijepih vijesti i za nas klub i za igraca...Ako iz kluba ne izadju ranije sa informacijama,mada ne bi trebalo,jer dok god se sve ne potpise,ne treba ostavljati ni 1% mogucnosti da se pokvari transfer.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi iz Rijeke su u gradu a za ostalo ne znam..

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://scsport.ba/vijest/74553

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 11:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Cosa Nostra je napisao:

jel to mislis na ovo?

Citiraj:
Prema svemu sudeći, Grahovac ide na Kantridu. Transfer iz Borca u Rijeku je pred realizacijom.

Kako saznajemo iz izvora bliskih banjolučkom klubu, sutra će u grad na Vrbasu doputovati čelnici Rijeke i završiti posao.

Pa valjda si dosad skontao da vise trebas vjerovati meni nego novinarima sa sportsport :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

jel to mislis na ovo?

Citiraj:
Prema svemu sudeći, Grahovac ide na Kantridu. Transfer iz Borca u Rijeku je pred realizacijom.

Kako saznajemo iz izvora bliskih banjolučkom klubu, sutra će u grad na Vrbasu doputovati čelnici Rijeke i završiti posao.

Pa valjda si dosad skontao da vise trebas vjerovati meni nego novinarima sa sportsport :wink:

Ja vjerujem samo tebi :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vjerujem ja tebi al moram vjerovati I svojim izvorima,nisam ovo na ss.ba ni ugledao :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Schlager je napisao:
Ne ide Srdjo u Rijeku. Strpite se do utorka,tad je prvi radni dan..negdje...i tad bi trebalo biti lijepih vijesti i za nas klub i za igraca...Ako iz kluba ne izadju ranije sa informacijama,mada ne bi trebalo,jer dok god se sve ne potpise,ne treba ostavljati ni 1% mogucnosti da se pokvari transfer.

Znaci makabi, s obzirom da od drincica nema nista

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
07.06.2014, 13:57
Nächster Neuzugang für Rapid

Transferüberraschung aus Wien-Hütteldorf. Mit dem 21-jährigen Mittelfeldspieler Srdjan Grahovac kommt der Kapitän der U21-Nationalmannschaft von Bosnien-Herzegowina als Verstärkung für die kommenden drei Saisonen!

Rapid-Sportdirektor Andreas Müller einigte sich mit dem abgebenden Klub Borac Banja Luka und dem Spieler, der einen Vertrag bis Ende der Saison 2016/17 unterfertigte, über einen Wechsel zum SK Rapid. "Mit Srdjan Grahovac wechselt ein Mittelfeldspieler zu uns, der viele Optionen für seine Zukunft hatte, sich aber rasch für Rapid entschieden hat. Ich freue mich sehr, dass er zukünftig in Grün-Weiß auftreten wird. Er ist im Mittelfeld sehr variabel einsetzbar und nicht umsonst Kapitän der U21-Nationalmannschaft seines Heimatlandes. Wir sind überzeugt, dass er eine echte Verstärkung für unsere aufstrebendes Team ist, da er sowohl von seinem Alter als auch von seiner Mentalität sowie seinen fußballerischen Qualitäten gut in unsere Mannschaft passt", so Müller. Über den Zugang freut sich auch Cheftrainer Zoran Barisic, der somit zum Trainingsauftakt am kommenden Mittwoch ein weiteres neues Gesicht begrüßen kann. Grahovac ist nach Philipp Schobesberger, Stefan Stangl, Andreas Kuen und Stefan Schwab die bereits fünfte Verpflichtung für die kommende Spielzeit, die Rapid am Wochenende nach dem WM-Finale in Salzburg startet. Zudem wurde bekanntlich Christopher Dibon fix vom Meister aus der Mozartstadt verpflichtet und Torhüter Tobias Knoflach von den Amateuren in den Profikader hochgezogen.

Srdjan Grahovac hat in den letzten fünf Saisonen über 100 Spiele in der höchsten Spielklasse seines Heimatlandes Bosnien Herzegowina bestritten und kann zudem auf Dutzende Partien in Nachwuchsnationalteams zurückblicken. Alleine für die U21-Auswahl bestritt der Mittelfeldspieler 21 Partien und erzielte dabei auch drei Tore. Über die Ablösemodalitäten wurde mit dem abgebenden Klub aus Banja Luka Stillschweigen vereinbart!

Citiraj:
06/07/2014, 13:57
Next new signing for Rapid

Transfer surprise from Vienna Hütteldorf. With the 21-year-old midfielder Srdjan Grahovac the captain of the U21 national team of Bosnia-Herzegovina comes as a reinforcement for the next three seasons!

Rapid sporting director Andreas Müller agreed with the donor club Borac Banja Luka and the player, who made a contract until the end of the season 2016/17, about a change to SK Rapid. "With Srdjan Grahovac a midfielder joins us, who had many options for his future, but quickly opted for Rapid. I am very pleased that he will in future appear in green and white. He is the most versatile in midfield and not vain captain of the U21 national team of his native country., we are convinced that he is a real gain for our emerging team, as he well into our team fits both of his age and of his mentality and his footballing qualities, "said Mueller. About the access is pleased to also head coach Zoran Barisic, who thus for pre-season training on Wednesday to welcome another new face. Grahovac is by Philipp Schobesberger, Stefan Stangl, Andreas Kuen and Stefan Schwab already fifth commitment for the coming season, which starts Rapid on the weekend after the World Cup final in Salzburg. In addition, Christopher Dibon known fix was committed by the master of the city of Mozart and goalkeeper Tobias Knoflach pulled up from the amateurs in the professional squad.

Srdjan Grahovac has denied in the past five seasons over 100 games in the top division of his homeland Bosnia-Herzegovina, and can also look back on dozens of games in junior national teams. Alone for the Under-21 midfielder played the 21 games, scoring three goals. About the peel arrangements been agreed with the club donating from Banja Luka silence!

Ode. Potpis na 3 godine. Visina transfera tajna. :D

Za koju god cifru da je otisao ovo je velika stvar za klub, tj. za mlade igrace da vide da imaju sansu da se direkt iz Borca "plasiraju" u solidnu evropsku ligu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sretno momce.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Срећно Грахи. Заслужио је.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
svaka čast i sretno, da te zdravlje služi...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Срђану нека је са срећом и да га здравље послужи!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3390, 3391, 3392, 3393, 3394, 3395, 3396 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]