banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2014, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Slagzi, prognozirao sam da ce Argentina osvojiti SP. Na zalost, Italija ce biti samo treca. :(

:D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 19:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 22:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Schlager je napisao:
dobro kjaže ćaća,odsad ćemo se dogovarati ili na caffe ili na pp...uostalom,nema se šta ni dogovarati više...zna se datum,14-ti,znaju se učesnici roštiljijade,oni od prošlog puta +skeva i šakal,s tim što ću ja još samoinicijativno pozvati krola,jer je naš drug a i tematski bi se uklopio pošto voli sport...boss je naravno dobrodošao,ali mislim da se zajebava jer on je u obližnjem lilehameru 8) ...ja ću otkupiti prava za prenos utakmica 8) i od mene tri gajbe piva,a što se tiče hrane,ono što kupite,donesete i ispečete,to ćete i pojesti,kao i prošli put :D

Doci cu sa par ljudi do jaja ludi , da vam teferic razvalim , na vikendici sigurno kujete urote protiv vladajuce partije , kakvo svjetsko i bakraci ...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
:lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IGGvAHJYzWY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 00:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
:lol: :lol:

Btw, treba javiti Shakalu da smo pomjerili za 7 dana, tj 21. juna.

nismo

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 06:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zukanovic nije otputovao, ostao u Sarajevu jer nema vizu.
Pa ove Bosne i Hercegovine da nema, trebalo bi je izmisliti.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Бразил испада у 16тини од Шпаније.
Француска ме синоћ одушевила, али контам да ће лагано да киксну у четвртфиналу да ли од Њемачке или било ког другог.
за изненађење првенства прогнозирам Колумбију. ако буде све ишло како треба и у 1/16 избјегну Италију а ударе на Енглеску могу коцкице да им се сложе и за 1/4. а онда је све могуће.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 09:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zašto ja za ime selektora Argentine uglavnom prvi put čujem pred sami početak SP,ili je neki početnik kao Maradona? :(
A još kao pratim argentinsku ligu!

Zašto uvijek početnici dobijaju da se uče na takvom timu....Maradona recimo nije pozvao Zanetija i Cambiasa,dva sigurno taktički najinteligentnija igrača te 2010 :( ..I to je čak SP bilo mjesec dana nakon što su sa Interom postali prvaci Evrope i osvojili sve moguće :angry4:

I za ovog Sabellu sam prvi put čuo kad je sjeo na klupu Argentine....A nije da nemaju stručnjaka,evo recimo u ovoj odlučujućoj utakmici za prvaka Španije (Barcelona-Atletico),oba trenera su bili Argentinci....Kako bih volio da je Simeone selektor ovakvom timu :(

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ajde, ajde, evo ti nesto da se smiris malo

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 80678.html

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 09:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:D :D

Ma bez zajebancije,ja te psihotične akrobacije argentinskih selektora trpim 30 godina,pun mi ih je q više :angry4: ...Vjerujem da i ostale reprezentacije imaju svojih bisera,ali ove više pratim pa bih roman o tome mogao napisati...Eto,za Maradonino nepozivanje ovog dvojca sam već napisao,ali to je samo kap u moru šta sam ja sve vidio od "stručnjaka" na klupi Argentine...Recimo,Luis Cezar Menoti je 1978 prerižio Maradonu kao 23-eg..prekobrojan :( ...Pekerman 2006 u Berlinu,u četvrtfinalu ostavlja Messija na klupi jer ima neku drugačiju zamisao...i naravno,gubi na penale...Ma mrš!! :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 09:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inače,Šako,kad smo već kod selektora,navešću i jedan totalno kontra-primjer iz 2006,koji me jednostavno bez daha ostavio...kakav čovjek,kakva muda!!...Nisam ni prije ni poslije toga vidio tako nešto!

U Dortmundu igraju polufinale SP domaćin Njemačka i Italija...Ajd što su tu već napadači Totti,Luca Toni,Gilardino,već nakon kraja regularnih 90 minuta,znaš šta radi najveći gospodin na svijetu,Marčelo Lipi??

Izvodi Camoranesia i Perrotu,a uvodi Iaqintu i DelPiera!!!!...I ide u produžetke protiv onako napaljenih Švaba na njihovom terenu sa 4 klasična napadača!!

Jbt život,dole gdje sam bio na moru,kad mi suze radosnice ne krenuše nakon što Grosso i Del Piero dadoše golove u 119 i 120 minutu!!

Nisam ja toliki fan Italije koliko volim MUDA u fudbalu,i sportu uopšte!!

Zna li neko za neki sličan primjer?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
To su Italijani i ostavili ta muda.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
улази Дел Пјеро, нас пар у кафани креће ону чувену Алесандро дел Пјеро, Алесандро дел Пјеро, Алесандро дел Пјеро Олееее!
http://www.youtube.com/watch?v=4fc5Bjx5kzI

а кад је дао гол, ту је већ читава кафана прихватила, јер им је већ био испран мозак колико смо ми то понављали за та два продужетка. :D
што ти кажеш муда!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 11:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa da..italija ni prije (a ni poslije toga,španija 2008) na penale nije pobjedila nikoga..s kim god su pucali-izgubili su!!

a švabe nakon 1976 i panenke,su svakoga dobili na penale,ne znam ni ja koliko puta!!

i onda je veliki marčelo pred produžetke,garant u sebi rekao E NEĆEŠ RAZBOJNIČE!!!! :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Schlager je napisao:

Ma bez zajebancije,ja te psihotične akrobacije argentinskih selektora trpim 30 godina,pun mi ih je q više :angry4: ...Vjerujem da i ostale reprezentacije imaju svojih bisera,ali ove više pratim pa bih roman o tome mogao napisati...Eto,za Maradonino nepozivanje ovog dvojca sam već napisao,ali to je samo kap u moru šta sam ja sve vidio od "stručnjaka" na klupi Argentine...Recimo,Luis Cezar Menoti je 1978 prerižio Maradonu kao 23-eg..prekobrojan :( ...Pekerman 2006 u Berlinu,u četvrtfinalu ostavlja Messija na klupi jer ima neku drugačiju zamisao...i naravno,gubi na penale...Ma mrš!! :angry4: :angry4:

Зато што су кретени. Не звати Занетија може само кловн какав је био Марадона на том СП.

Генерално, ако се узму имена, они имају очајне резултате на првенстима. Увијек су међу најјачима, и увијек подбаце. Тако ће бити и овај пут.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Како су моћну екипу имали 1998...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Al bas, po tome su gori i od Engleza (koji isto imaju redovno jaku ekipu, a nikad nista ne urade)..

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2014, 13:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
WinstonWolfe je napisao:
Schlager je napisao:

Зато што су кретени. Не звати Занетија може само кловн какав је био Марадона на том СП.

Генерално, ако се узму имена, они имају очајне резултате на првенстима. Увијек су међу најјачима, и увијек подбаце. Тако ће бити и овај пут.

Al kad se sjetim na prošlom prvenstvu nema Zanetija i Kambijasa, a ovi bili odlični u Interu. Što je najgore na tim
pozicijama im je škripilo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]